Kolosi Péterrel például nem vagyok beszélő viszonyban. Nem keresem a társaságát, a telefonszámát is kitöröltem már,
de nem ő az egyetlen, az utódom, Vidus Gabriella telefonszáma is így járt. Nem akarok belemenni abba, mi történt azokban a napokban, legyen elég annyi, hogy hatalmasat csalódtam azokban, akikkel a legszorosabb munkakapcsolatban voltam. Bizonyos szintű lojalitást elvártam tőlük, de nem kaptam meg. Ha ezt üzleti döntésnek tekintik, és nem személyesnek, lelkük rajta. De ha ilyen az üzlet, akkor legyen, ezt a játékot én is tudom játszani.
Dirk Gerkens, az RTL előző, a TV2 (elméletileg) következő vezérigazgatója még egykori kollégái telefonszámát is kitörölte az életéből. Nem bosszúból akarja lenyomni az RTL-t, és komolyan gondolja, hogy a TV2 független tévé lesz. Tovább »
Azurák Csaba, a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztőjeként rövidebb Tényeket szeretne látni, és egy olyan oknyomozó háttérműsort, amiben a nézőket érdeklő kérdésekkel foglalkoznak. Az Éden-ügyben hibáztak. Interjú. Tovább »
Be is állt a nőket macsó hímsovinsizta módon minősítő (Kosa, Kövér), nőket verő (igaz az a komondor volt) és nőkkel sexista módon beszélő bunkók (Lázár és Illés és Tasó) Fidesz mellé
A TV2 Éden Hotel című valóságshowjában az egyik lány szereplőt, Nórit szexuálisan zaklatta Gábor, a műsor egy másik szereplője.
A felvételeken teljesen egyértelműen látszik, hogy Gábor a lányt akarata ellenére lefogta, szétfeszítette a lábait, hozzádörgölte a[...] Bővebben!Tovább »
A TV2 február 17-én közölte, hogy távozik a tőlük György Bence program- és hírigazgató, ezt a posztot ezentúl az aktuális műsorok főszerkesztősége elnevezés váltja majd, amely egyenesen Yvonne Dederick és Simon Zsolt, a csatorna két vezetője alá tartozik.
Azt írja a Blikk, hogy az ugrás után látható, nem túl jó minőségű felvételen az Éden Hotel két játékosa látható, miközben éppen nagyon szeretik egymást. A zuhanyzós-állós dugás résztvevői egyelőre még nem költöztek be a hotelbe, a felvétel láthatóan egy[...] Bővebben!Tovább »