Hatóság akkor fog rájuk szálni, ha Magyarországi a cég , ha valaki bejelentést tesz, és az a valaki hitelt érdemlően bizonyítja, hogy vásárolt ilyen terméket... És elégedetlen.
Addig a hivatal ül a babérjain elégedetten.
Az első kritériummal egyet is értek:
Energy Saver Pro LLC
Trolley Square Suite 20C
Wilmington, DE
USA
Ha Energy Savert veszel, akkor velük kötsz üzletet...
Miért hiszed azt, hogy ha egy újabb fogyasztót dugsz be az egyik dugaljba, attól csökkenni fog a másik dugaljba bedugott mosógép / hűtő akármi fogyasztása..?
"Hanem a józan paraszti észre alapozok. Akkor az alapokban megegyeztünk. "Csak az eredetiben bízz!" Mivel a fizikai elvet nem is cáfolod, az értelme az lenne az utolsó mondatodnak, az eredetivel létezhet megtakarítás. Tehát az elv jó. Ha nekem a 10% megtakarítás is megfelelne, akkor megvehetem a készüléket?"
Azt hiszem nem értettél meg. Én még mielőtt az elvet cáfolnám, egy könnyebben felfogható, (fizikai ismeretek nélkül is érthető)
intő körülményre hívtam fel a T. Topic figyelmét. Azért, hogy ebből kiindulva legyen gyanakvó. A honlap állításai, a honlapon
található információk alapján látszik, hogy átverés az egész. Ha ezt te nem akarod meglátni az a te bajod. Ha meg kötekedni akarsz,
akkor irigyellek, mert sok időd van amit elfecsérelhetsz...
A készülék megvételére nem buzdítalak, és mint szkeptikus nem is beszéllek le. De amint láthatod, elmondom, hogy én pl. miért nem vennék tőlük semmit.
És ehhez nem szükséges az, hogy megértsd azt, hogy mit állítanak a készülék működéséről, elég a szövegértés és a logika ahhoz hogy ne vásárolj tőlük.
Szándékom, hogy ne a tekintélynek higgy, hanem alakuljon ki a döntés benned, az alpján amit tapasztalsz.
hogy lehet az hogy a két számla sorszáma megegyezik? Tehát kamu az oldalon árult ketyere nézzétek meg jol a számla sorszámát, lefotoztam hogy fel tegyem de képet most nem enged a forum beilleszteni,
kb kéthete kaptam emailt ezekrol a csokkento kutyukrol ami csak egy kutyu.
fel hivtam a Dr Watt forgalmazoját , hogy érdeklodjek a szerkezetrol, nagyon korrektul elmondta amit o forgalmaz csak szivattyu gépekhez javasolja,
én az olaj radiátorhoz és bojlerhez akartam ilyet venni, van 1990 ft ért a Grangon is G-NER-G ami szintén tud valamit , vagy semmit, felhivtam oket is és semilyen refernciát nem tudott mondnia készulékrol igy lemondtam a rendelést, kb ebbol a tipusbol 2-300 db adhattak el,
http://www.grando.hu/sporolj-a-rezsivel-akar-30-energiamegtakaritas-elektromos-aram-fogyasztascsokkento-feszultsegstabilizator-1558786323 nem érdemes sztem ilyet venni, a normál izzokat ledesre cseréled, az ugy lehet befektetés mert kb 3000-8000ft dbja , de ahol 10-20 égo van ott már jelentosen tudsz akár a 90% csokkenteni a világitást , pl 100wattos izzok helyett a led 8-12watt fogyasztása van , vagy a villany futés helyett a Zibrot fogom én is meg venni, ez sem olcso mert 100000-140000 Ft egy futotest, de 1 év alatt megtérul a befektetés, ami nállam is kb 250000Ft évente , és legalább 70-100000ft lesz a megvétel után http://mobilfutes.hu/
Talán most sikerül
Normal
0
21
false
false
false
HU
X-NONE
X-NONE
MicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normál táblázat";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
Hanem a józan paraszti észre alapozok Akkor az alapokban megegyeztünk. Csak az eredetiben bízz!" Mivel a fizikaielvet nem is cáfolod, az értelme az lenne az utolsó mondatodnak, az eredetivel létezhet megtakarítás. Tehát az elv jó. Ha nekem a 10% megtakarítás is megfelelne, akkor megvehetem a készüléket?
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
Csak az eredetiben bízz!"
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
Mivel a fizikaielvet nem is cáfolod, az értelme az lenne az utolsó mondatodnak, az eredetivel létezhet megtakarítás. Tehát az elv jó. Ha nekem a 10% megtakarítás is megfelelne, akkor megvehetem a készüléket?
Sziasztok! Egy teszteléshez szeretnék kölcsönkérni egy ilyen kütyüt holnapra! Ha megrendelem, akkor sajnos hetek mire ideér, és most egy fizikus ismerősöm szeretné letesztelni, hogy valóban hogyan is működik ez a szerkezet. Akinek van, esetleg kölcsön tudná adni holnapra? Minden megoldás érdekel. :)
Kérdeztek egem is. Nem a fizikai elvet cáfoltam, most sem fogom.
Hanem a józan paraszti észre alapozok. Csak ötödikes szövegértés kell hozzá. A honlap egy részletére hívnám fel a figyelmet.
Itt különböző háztartási eszközökön lehetséges megtakarításokat mutatnak. Hűtőgép, villanytűzhely, kávéfőző, mosógép, turmixgép. Ezek közül egyiken sincs 75% megtakarítás! Ha a százalékokat összeadjuk, akkor sem jön ki a 75%.
Egyébként szétszedtem egy hasonlót. Ez is azt állítja magáról, hogy:
"Az Energy Saver Pro egy egyedülálló, magas minőségű, és high-tech termék. Az eszköz rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal, és megfelel minden Uniós előírásnak. Az európai piacon nagyon sok termék próbálja utánozni az Energy Saver Pro-t. Csak az eredetiben bízz!"
Nincs benne, semmi amitől várni lehetne a megtakarítást. Ha valakit érdekel...
Aki netán azt hiszi, hogy a hozzászólások az alul lévő hozzászólás mezőben keletkeztek, az
-próbáljon meg ékezetes szöveget beírni
-próbáljon meg képet beállítani a hozzászólásához
Ez egy kamu oldal. (Nem csak erre alapozom, fizikai képtelenség a valós fogyasztás csökkentése az energiamegmaradás miatt. A mérőóra becsapása meg csalás, másrészt ilyen módon nem megoldható.)
Boldogult fivérem 100 % os áram spórolást ért el. Olyan ügyes volt - az élete volt az elektromosság- ,hogy visszafelé forgatta a villanyórát. Csinálta ezt addig, amig le nem bukott !
Állítólag a mai modern villanyórák már e trükre nem is alkalmassak.