A tegnapi vitán, percenként kérték számon az úgynevezett európai értékeket.
De úgy alaposan nem nevezték meg őket.
Én nem értem ezeket a dolgokat, hogy a tutimegmondó Európa számára semmi baj nem volt a privatizáció során elkövetett gazemberségekkel.
Az elveszett munkahelyekkel, az elkótyavetyélt nemzeti vagyonnal, az olajszőkítéssel, a Tocsik üggyel, de még azzal sem, hogy a kormány éjjel-nappal hazudott neki és trükkök százaival próbálta félrevezetni a hazai és külföldi közvéleményt.
De az azonnal kiveri a biztosítékot, hogy a hagyományos családmodell védelmélre kel az ország, vagy hogy ragaszkodik ősi kultúrájának alapjjaihoz és vallásához.
Milyen értékek azok, ahol csak a MÁSSÁG érték, de az OLYANSÁG elvetendő és jóformán büntetedndő ?
Ha Európa nem tudja befogadni azokat az értékeket, amelyek a magyar többség kultúrájának alapjai, akkor lehet, hogy tényleg nem kellene erőltetni.
Mára világossá vált, hogy egyes európai vezetők az európai értékekkel és érdekekkel ellentétesen viselkednek, amikor a bevándorlási kihívásokkal kell szembenéznünk mondta a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek a szlovéniai Bledben rendezett stratégiai konferencián, ahol Miro Cerar szlovén miniszterelnökkel, Karl Erjavec szlovén külügyminiszterrel, illetve Daniel Mitov bolgár és Nikola Poposzki macedón külügyminiszterrel is találkozott.
Én tisztelem a vallást és annak szabadságát, normálisnak tartom a tradicionális házasságot és azt is, ha ezek az alaptörvényben vannak. Elkfogadom a másságot is , amíg nem lesz kötelező. De lehetőleg máshol jobban elviselem! Hogy milyen színű? Minden szem mást lát!
Át lettünk verve rendesen... Csak gyarmatnak kellünk. Amikor saját lábra próbáltunk állni, a nyugat mindig beküldte a csapatait...
Egyébként valóban az európai értékek feletti képmutatás csúcsa, hogy a titkos Bilderberg találkozóról kifelé jövet próbálnak demokráciából leckéztetni...
Tényleg, ezen aggódtál, hogy valaki megszégyenít, mert hagyományos módon születtél? Vagy inkább arról van szó, hogy ennél okosabb kibúvó nem jutott eszedbe?
Nem tiltották be de legalább megelőzték, hogy ne kelljen szégyenkezni azoknak akik hagyományos módon születtek, és ismerik mindkét szülőjüket, akik ráadásul el sem váltak...
Az, hogy beemelte az alkotmányba, és nem kell azon filózni, hogy anyám harmincnegyededik leszbikus élettársát írjam a Szülő 2 rublikába, vagy azt az albán csajt, aki félmillióért kihordott, de sose láttam?
> De az azonnal kiveri a biztosítékot, hogy a hagyományos családmodell védelmélre kel az ország
Ment mendegélt az ország, hirtelen meglátta, hogy a hagyományos családmodellt farkasok akarják felfalni, de ő ezt nem hagyta, gyorsan védelmére kelt. Valahogy így képzeled ezt el?
Vagy kidobtak a tanácstól, mondván hogy többet nem lehet házasságot kötni, de Orbán Viktor kiállt érted, és átverte, hogy mégis lehessen?
Európai érték az,hogy ötszáz éven keresztül fosztogatjuk a világot és élvezzük ennek a hasznát majd kioktatjuk és leluzerezzük azokat akik nem így csinálták.