Tehát, azok, akiknek gyulladása van, de nem lehet kimutatni a mégis meglapuló bacit, azok mind fertőzőek lennének? Elkapott valaha is bárkinek a partnere bármit? Mert ha nem, akkor mégsem annyira biztos, hogy baci okozza, időnként csak ki kellene jönnie.
Köszi a kérdést, hála a jó Istennek minden rendben van! A 22276. számú hozzászólásban írtam, ha nem takaródzom be,
akkor a klímára és a huzatra egy kicsit érzékeny vagyok.
Egy sráccal volt egy kis "vitánk", én azt állítottam, hogy akinek hosszú ideje van hullámzóan erős és enyhébb elviselhető fájdalma, annál kórokozó, nagy valószínűséggel baktérium áll a háttérben. Erre ő azt mondta, hogy olvassak utána, mert a gyulladás kórokozó nélkül is fennállhat. Végül is igaza van, de szerintem inkább elbeszéltünk egymás mellett, mivel a felfázásom miatt, a prosztatámban van egy kis maradandó gyulladás, de ennek a mértéke fájdalomküszöb alatt van, tehát semmilyen panaszom nincs. Ennek jele a csökkent ejakulátum mennyisége. Ellenben, ha fellép egy olyan hatás, ami vérbőséget okoz, azaz gyulladásfokozó, akkor ez a kis gyulladás, a fájdalomküszöb fölé erősödik, és fájdalomérzetet okoz. Ilyen vérbőséget okozó, azaz gyulladásfokozó
hatása van a következőknek:
1. Hideg, huzat, stressz és ezek szerintem a prosztatában lévő zsákocskákat is károsítják. 2. Használjuk az adott szervet, vagy reggel amikor felkelünk, megemelkedik a pulzus, illetve van egy DH statikus nyomásnövekedés is, illetve ha pszichésen rágörcsölünk. 3. Cigaretta, kávé, erős fűszer és tömény szesz.
Még valami, ami szerintem fontos. Amennyiben valaki el kezdi használni az Aneros prosztatamasszírozót persze orvosi engedély mellett, és elméletileg nincs baktérium a prosztatájában, legalább is az orvos nem tudta kimutatni, akkor előfordulhat szerintem, ha az illető lelkesen használja a masszírozót, hogy az idült prosztatagyulladásból csinál egy akut gyulladást, azaz a dülmirigyben lévő darázsfészket szétrobbantja, és a baktériumok megint lebegő állapotba kerülnek, melynek hatására az egész prosztata begyullad, ekkor a külső burka megpuhul, tályog is kialakulhat, és a véráramba baktériumok kerülhetnek. Ezért fontos, hogy legalább amerikai tőzegáfonyát és kisvirágú füzikét szedjünk, és ha nem javul az állapotunk, akkor menjünk orvoshoz, aki már ezután a reggeli vizeletmintából, ki fogja tudni mutatni a kórokozót. Azért jó a reggeli vizeletminta, mivel az esti alvás idején, a húgyhólyagban pangó vizeletben,
Köszönöm a válaszod, nem túlzó amit írsz, teljesen egyetértek, oka van, hogy ennyire nehézkes szinte mindenkinek a gyógyulás, rossz a megközelítés, de az is szégyen, hogy erre nekünk kell rájönni, felhasználva sok drága doki elejtett gondolatait, fórumokat, küldföldi oldalak tanulmányozását. Ez, az orvosok feladata lenne, teljeskörű, tűpontos és részletes tájékoztatást adni, de amig a rendelő váróban sorakoznak a 30.000,- ft-ok feketén, addig erre nem kerül sor. Nálad hogy áll a gyógyulás?
vannak sorstársak akiknek gerinci gondokat is okoz? Nálam a farokcsont fele, a gerinc alja egyre rosszabb, és az alhas izmain is érzem, mintha beálltak volna...
az szép, tanulmányoztam ezt az Il-t vannak dokik akik elutasítják, mert megbízhatatalan a következteés arra, hogy gyulladást jelez-e. PMN is volt? Már feladtam a baci kutatást, de visszaestem, lassan azt gondolom akkor gyógyulhat meg, ha már nem szentelsz neki figyelmet.
Lényegében csak az alvástól néhány órára és az antibiotikumtól több napra. És az utolsó (8.) kúra után éreztem tartósabb enyhülést, bár a fertőzés nem múlt el. Ejakuláció után még mindig eléggé fáj.
Fuhh, az borzalom, átéltem én is. Esetleg próbáld meg az elispotot, volt itt valaki, akinek így sikerült kimutatni clamydiát, amit a pcr nem mutatott ki, ha azt gondolod, hogy kórokozó lehet felelős a tünetekért.
Nekem igen, az egyik kórokozó az e coli, de van még sok más hasonló bélbakter, illetve 2 std volt még, ami meg lett kezelve, vagy kihalt, vagy nem kimutatható már.
Volt nálam is görcs és feszülés végbél környékén. Intim tornával megtanultam ellazítani ezeket az izmokat, de a fájdalmon ez nem segített annak idején.
Érdemes a kriston féle intimtornát megpróbálni, van akinek használt. Korábban megosztottam itt ha érdekel.
Sok sikert és kitartás, mielőbbi jobbulást kívánok Neked!
Nem tudom, ilyen tapasztalatom nincsen. Gondolom sehogy. Bár van egy ismerősöm, neki pont aranyér műtét után ajánlottak ilyen jellegű záróizom erősítést. Nekem ezt nehéz elképzelni, hogy ez ilyenkor hogy tud működni. Esetleg proktológián vagy hasonló fórumon lehet érdemes utánakérdezni, hogy lehet prosztata masszírozót vagy pelvic wandot használni aranyérrel.
Igen és mindkettő magas lett. Elolvastam a hozzszólásaid, hasonló cipőben járunk. Abban az esetben ha biztos akarsz lenni a dolgodban vagy az IL vagy PNM elasztázot csináltass, akkor legalább tudod, hogy van, tökmindegy mit mond az urológus, mert ők a zuglaborjaikban kőkorszaki vizsgálatokat képesek folytatni, ami bizonytalan eredményt ad vagy a legtöbb esetben falsot. Nálam 6 urológusból 3 gyulladást állapított meg 3 pedig nem. Ennyit róluk. Sajnos én sem tudom még, hogy van-e kiút vagy nincs, de lehet amig baktériumokat hajkurászunk összerándulva, nem fog ott lent kiengedni és meggyógyulni. Ha felállsz, ellenőrizd le a farpofáid, hogy össze vannak-e húzódva, úgy, hogy megpróbálod elengedni, mert nekem fullra össze van folyamatosan, kivétel ha lefekszem, akkor enged is a fájdalom, amúgy állva állandó. Fél év után úgy látom egy része lehet baktérium gond, de nagyobb részét ennek a kis szervnek az elme mozgatja és befolyásolja. Meg fogom írni, ha tovább jutok.
Koszonom az infokat :) szerintem ugyan oda jarunk akkor a manualmedes srachoz akkor majd kifaggatom ot is ezzel kapcsolatban. neked amugy melyik fajta van a pelvic wabdbol? A sima vagy az ami rezeg is?
Valami hasonlót csináltam én is anerossal áprilisban, azaz behelyeztem, és oldalfekvésben lélegeztem. Az erős fájdalom azonnal elmúlt, és ahogy lélegeztem kb 10 perc után éreztem, hogy ellazulnak a belső izmok és az aneros masszírozta a belső izmokat ahogy lélelgeztem, mozgott lassan magától. Ezt csináltam 2x20-30 percig. Miután kivettem viszont jöttek vissza a fájdalmak és sokkal erősebb lett a fájdalom miután kivettem. Kb 2 hónapig csináltam, de fokozatosan egyre rosszabb lett.
Lehet, hogy ez a különbség, hogy kórokozók vagy izom túlfeszültség okozzák a fájdalmakat? Azaz egy ilyen belső masszázs ront vagy javít a helyzeten. Fene tudja.
Te semmilyen síkosítót vagy kenőanyagot nem használsz?
Köszi, fél éve szívok vele, általánosan 6/10 de éha 9/10 fájdalom. / urológus, sok tenyésztés, egyelőre semmi baci, viszont egy speciális sprema vizsgálat megerősítette a gyulladást. Érdekes, hogy ez a vizsgálat átlagosan 30% egészséges embernél pozitív, azaz "gyenge" gyulladás jelen lehet ami tünetmentes. Utólag ha újrakezdeném a 6 urológus együttes tudása, plusz az én tudásom elég lett volna egy orvoshoz aki elvégzi a szükséges vizsgálatokat maradéktalanul. Most ismét mehetek speciális PCR tesztekre vaktában, hátha lesz valami amire hajlandó leszek antibiotikumot szedni. Gondolom nálad e coli a gond, unokaöcsény 27 éves neki is volt benne, sok embernek van nem biztos, hogy arra kell ráfogni. Jobbulást neked, ha lesz infóm megosztom.
Nálam az a helyzet, hogy az áprilisi napi szintű 8-10/10 es fájdalom 0-1/10 lett, de inkább nevezném enyhe vagy kellemetlen diszkomfortnak az utóbbi egy hónapban. Újra tudok hanyatt is feküdni, meg hasonló alap dolgok, amik nem mentek. Ha nem tudnám mit éltem át tavaly és idén nyárig, akkor azt gondolnám, hogy sokat ültem, vagy sokat bringáztam, vagy nehezet emeltem és azt érzem. Leginkább délután, az egész napos kínzás helyett.
Kikezelve nem lettem, megkezelve igen. 6 fajta kórokozó volt eddig nálam összesen vizeletben, húgycső kaparék és ondó mintában. Fél évig szedtem kb 8 fajta antibiotikumot 2-3 hetes szünetekkel 10-20 napokig, így összesen 70 nap volt. A legutóbbi mikrobiológiai kontrollon újra megjelent ugyanaz a két kórokozó, ami még nyáron volt, ugyan abban a koncentrációban. Erre mondta az orvos, hogy tartsunk AB szünetet és próbáljuk ki a strovac-ot.
Szerdán kaptam meg az első oltást. Másnap voltak mellékhatások, hőemelkedés, szapora pulzus, gyengeség, bőrpír az oltás helyén és fejfájás. Itt tartok most.
A hivatalos oldalán van egy leírás, hogy hogyan használd. Ez alapján indultam el. Lényegében a vékony felét kell análisan használni a vastagabb fele inkább a nőknél a hüvelyben lévő izmok oldására szolgál. A leírásban is ez van de a vékony felével körbetapogatod óvatosan az izmokat én úgy szoktam, hogy beteszem ameddig be tudom kényelmesen és körkörösen kezdem, közben lassan jövök kifelé. Ha találok olyan részt amit érzel, hogy fáj, ott otthagyom a végét egy ideig, hogy oldja azt az izomfeszülést. Fontos, hogy nem szabad matatni benne mint egy őrült csak finoman de úgy is érzed. A leírás szerint úgy kell mint amikor egy paradicsomot ellenőrzöl, hogy mennyire friss. Ezeken a pontokon ott tartod kicsit egy két percet akár. Aztán így kijövök aztán vissza és újra megnézem milyen hatást értem el. Ezt addig szoktam amíg már nem érzek fájdalmat sehol, akkor abbahagyom. Nekem manualmedes mondta aki direkt cpps-el foglalkozik, hogy minden nap matassak egy kicsit oldjam fel ezeket a trigger pontokat.
Én úgy érzem, hogy jót tesz, nem fog egyik napról a másikra hirtelen javulni legalábbis az én esetemben nem így van de jó. Külföldön sokan használják. Nekem állandó vizelési ingerem van vagyis hasonló, amikor először csináltam éreztem, hogy a fájó ponton a vizelési ingerem nagyon erős lett amíg nyomtam innen tudtam, hogy ezzel van a baj. Már az inger csökkent és a fájó pont sem fáj annyira mint először.