igen már igy a készülödés elején ráakadtam a blogodra és végig olvastam. a határ menti fakultativrol meg majd késöbb okoskodom mert ahogy alakul a társaság akikkel megyünk találok e olyan "örültet" akit érdekel. idönk van még jövö áprilisig))) élek a lehetöséggel és tuti hogy lesz még kérdés)))))
De ajánlom a bologomat is, pár dolgot már ott is leírtam. :-)
Van lehetöség, de csak szervezetten (NAGYON szervezetten) lehet a határhoz menni, jó elöre le kell foglalni az utat, és már itthonról át kell utalni nekik a pénzt.
Mi a Koridoor-ral (www.koridoor.co.kr) mentünk, ez egy olyan cég, ami az amerikai hadsereghez kötödik, a határtúrák kapcsán állítólag ök a legprofibbak, és ez hihetöen is hangzik a dolog jellegéböl adódóan. :-)
A királyi paloták közül a Changdeokung, a Titkos kerttel; valamelyik buddista szentély/kolostor; a Namsan tower (újabb nevén N Seoul Tower) – ez egy tévétorony, kilátó; a Bukchon Hanok-negyed; a Cheonggycheon (egy műpatak a város közepén).
A Banpo-híd víz- és fényjátéka este.
Ha van időd és pénzed, a DMZ (az észak-koreaiai határ) egy nagyon érdekes program – ez egy egész napot vesz igénybe, és fejenként 80 $-ba kerül.
Üdv!!! köszi szépen. már olvasgattam megtaláltam neten. mi az amit ajálanál hogy feltétlen meg kellene ézni. 5nap tök üres de a meccs napokon is lesz idönk. köszi a választ