Keresés

Részletes keresés

efvk Creative Commons License 2013.07.27 0 0 8

igen már igy a készülödés elején ráakadtam a blogodra és végig olvastam. a határ menti fakultativrol meg majd késöbb okoskodom mert ahogy alakul a társaság akikkel megyünk találok e olyan "örültet" akit érdekel. idönk van még jövö áprilisig))) élek a lehetöséggel és tuti hogy lesz még kérdés)))))

Előzmény: Oszi (7)
Oszi Creative Commons License 2013.07.27 0 0 7

Persze, kérdezz nyugodtan.

De ajánlom a bologomat is, pár dolgot már ott is leírtam. :-) 

Van lehetöség, de csak szervezetten (NAGYON szervezetten) lehet a határhoz menni, jó elöre le kell foglalni az utat, és már itthonról át kell utalni nekik a pénzt.

Mi a Koridoor-ral (www.koridoor.co.kr) mentünk, ez egy olyan cég, ami az amerikai hadsereghez kötödik, a határtúrák kapcsán állítólag ök a legprofibbak, és ez hihetöen is hangzik a dolog jellegéböl adódóan. :-)

Előzmény: efvk (6)
efvk Creative Commons License 2013.07.27 0 0 6

köszönöm szépen. biztos lesz még kérdésem ha lehet!! huha azt akartam is kérdezni hogy van e lehetöség eljutni a határra!!!))))))))

Előzmény: Oszi (5)
Oszi Creative Commons License 2013.07.27 0 0 5

A királyi paloták közül a Changdeokung, a Titkos kerttel; valamelyik buddista szentély/kolostor; a Namsan tower (újabb nevén N Seoul Tower) – ez egy tévétorony, kilátó; a Bukchon Hanok-negyed; a Cheonggycheon (egy műpatak a város közepén).

A Banpo-híd víz- és fényjátéka este.

Ha van időd és pénzed, a DMZ (az észak-koreaiai határ) egy nagyon érdekes program – ez egy egész napot vesz igénybe, és fejenként 80 $-ba kerül.

Előzmény: efvk (4)
efvk Creative Commons License 2013.07.27 0 0 4

Üdv!!! köszi szépen. már olvasgattam megtaláltam neten. mi az amit ajálanál hogy feltétlen meg kellene ézni. 5nap tök üres de a meccs napokon is lesz idönk. köszi a választ

Előzmény: Oszi (3)
Oszi Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3

Nemrég jártam Szöulban, a blogomon el is kezdtem írni az élményeimröl, a Korea-témájú posztjaimat itt találod:

http://noreg.blog.hu/tags/Korea

Előzmény: efvk (1)
Peter Altenberg Creative Commons License 2013.06.26 0 0 2

Viszont az Indexfórumon kívül (Ongo, lap.hu) inkább van esély.

efvk Creative Commons License 2013.06.26 0 0 1

az esély hal meg utoljára!!!!! de azért köszi

Előzmény: bakibaby (0)
bakibaby Creative Commons License 2013.06.26 0 0 0

0 esélyed van, hogy hasznos infókat kapj...

bb

Előzmény: efvk (-)
efvk Creative Commons License 2013.06.25 0 0 topiknyitó

Sziasztok!!!!)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!