"A Liberálisok készek arra, hogy egyedül induljanak a választásokon – mondta el a Klubrádiónak Fodor Gábor, a párt elnöke. A politikus szerint 27 körzetben tudnak indítani jelöltet, azonban nem hisznek abban, hogy összefogás nélkül érhetének el sikereket.
Fodor Gábor szerint mind az Együtt-PM-nek, mind az MSZP-nek kell gesztusokat gyakorolnia a legkisebb pártok felé. A felhívás, főképp az Együtt-PM-et érinti, a Liberálisok azt szeretnék, hogy a kis pártokkal való együttműködés "ne csak az MSZP feladata és felelőssége legyen", hanem a "második legnagyobb támogatottsággal bíró" ellenzéki szervezeté is." (Klubrádió)
A kérdés nagyon is indokolt: többször feltettem már magamnak én is. Oda jutottam végül is, hogy a "baloldal-jobboldal", legalábbis az eddig megszokott értelmezés szerint, idejétmúlt meghatározás.
Ami - nekem - a magyar politikai palettáról erősen hiányzik, semmiképp sem egy liberális formáció, hanem egy valós, "klasszikus" szociáldemokrata párt, amely - a szakszervezetekkel (ó jaj, érzékeny téma!) együttműködésben igazán a munkavállalók érdekeit képviselné.
Mi volt a különbség Hofi és a többi humorista közt? A többiek nem szidhatták párttagságival a zsebükben a rendszert, azzal Hofi elvtárs volt - persze bizonyos keretek közt - megbízva.
Ezeken a fórumokon mindenki becsüeletes adófizető, itt nincsenek csalók, mindenki kér és ad számlát, senki nem ügyeskedik, nem korrupt, nem ad kenőpénzt.
Nem kell szeretni a liberalizmust,/a konzervatizmust a baloldaliságot/ de ha rókázni méltóztatsz tedd fel a "mama-kedvence"-t...vagy szól az ápolónak...(((
Találó, de ha hiszed ha nem egyszer tanuja voltam hasonlónak
Bejöttek 1 kisboltba vagy hatan (a szűk család, 0-30 évig, 5-135 kg-ig ) össze vissza fogdostak mindent majd vettek 1 szendvicset,
a bolt előtt a 135-ös betolta, majd visszajött, h. ő ezrest adott s 500ból kapott vissza. Szerencsétlen 49,5 kg eladónő remegő kézzel adott egy ötszázast.