Keresés

Részletes keresés

antonow Creative Commons License 2014.09.06 0 0 27

Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Megvettem a Cities of Tomorrow kiegészítőt, és a probléma az, hogy nem találom sehol a Kilőhető Arkológiát (nincs a jellegzetes épületek között), pedig  hivatalosan vettem az originen keresztül és a leirás szerint az Arkológia is benne van és a Skyclops Coaster Korona is, de az Arkológiát seholsem találom(Skyclops Coaster Crown-ez megvan).
Szóval mi lehet a gond. Előre köszönöm a válaszokat.

belian10 Creative Commons License 2014.05.31 -1 0 26

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy én letöltöttem a a játékot és kéri a termékkódot...hogyan lehetne ezt orvosolni?

simcityHU Creative Commons License 2013.10.11 0 0 25

Új facebook Simcity közzöség jött létre! Like-old, oszd meg, legyünk egy nagy közösség!

https://www.facebook.com/SimcityHU

A oldalon hamarosan elindulhat a videózás, és a közös szórakozások!

Csatlakozz!

unikey Creative Commons License 2013.07.29 0 0 24

Van egy régióm, oda barátokat, szorgos embereket keresek. Akár kezdők is lehetnek. 13 férőhely van még. Origin ID: unikey0828

peiper71 Creative Commons License 2013.07.01 0 0 23

Simcity barátokat keresek,   peiper71 ezen a néven keressetek.

TommyGT28 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 22

Simcity barátokat keresek akikkel lehetne normális régiót kezdeni mert ezek a random emberek már kiakasztanak :D TommyGT28 ezen a néven keressetek.

quda Creative Commons License 2013.05.01 0 0 21

Sziasztok.Eladó Simcity 2013 különleges kiadás,Origin fiókommal együtt.Full magyar.

Letölthető változat.

quda@centrum.sk

quda Creative Commons License 2013.05.01 0 0 20

Sziasztok.Eladó Simcity 2013 különleges kiadás,Origin fiókommal együtt.Full magyar.

Letölthető változat.

quda@centrum.sk

Avenged7x Creative Commons License 2013.04.20 0 0 19

Sziasztok lenne egy problémám, már pedig ha bekapcsolom az inditót es kijonnek a szerverek akármelykre akarok loggolni egyikre sem enged fel. Nem tudom mi lehet a probléma probáltam új updatet indítani de az sem segített es még meg is akadt az update egy errort kaptam a végén. Ha valakinek lenne esetleg valami étkézláb otlete nagyon megkoszonném. 

Spagyi Creative Commons License 2013.03.18 0 0 18

Sziasztok!

Tudja valaki hogy hogyan lehet a játékot magyar nyelvre állítani?

Az Origin magyarul megy, viszont telepítésnél csak USA Angolt tudok választani. :(

Ha valaki online akarna játszani akkor Spagyi vagyok a játékban. :)

Aragorn83 Creative Commons License 2013.03.17 0 0 17

http://www.players.hu/simcity?keyword=Si

Free Game reg? Mire gondolsz?

Előzmény: Csimpi Fon (16)
Csimpi Fon Creative Commons License 2013.03.15 0 0 16

Sziasztok!

Online hol lehet megvenni a játékot bolti áron? Úgy látom az Origin oldalán 18,000 huf körül mozog a letölthető verzió. Ha online veszem meg akkor is van magyar verzió? Kifogyott a boltból, és szereznem kellene egyet a héten a free game reg miatt. Az él még ugye?

Aragorn83 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 15

Előzmény: Aragorn83 (14)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 14

Eddig ez a város sikerül a legjobban. :)

Aragorn83 Creative Commons License 2013.03.07 0 0 13

Nekem majd csak holnap lesz meg. De ahogy nézem még elég nagy a káosz... Ahogy a nagy online játékoknál szokott...

simontomi Creative Commons License 2013.03.07 0 0 12

Sziasztok!

Keresek játékos társakat! :)

grasmus340

vegyetek fel! 

Kriptaszökevény Creative Commons License 2013.03.06 0 0 11

pénzügyileg mindig fasz voltam, itt sincs ez másként, egyből elépítkezem az öszes lóvét, a kölcsönöket is felélem, próbálom lakhatóvá tenni a várost a kis paraszt simeknek de mndig megszívatnak aztán felhúzom magam és jön az uninstall  : )

Tickk Creative Commons License 2013.03.01 0 0 10

Tudja valaki hogyan lehet vagy lehet e egyáltalán felodlani a régiókat a Sim City 4-ben esetleg 5-ben?

Aragorn83 Creative Commons License 2013.03.01 0 0 8

Olyan is fog ide írni, aki szereti? :D

afazekas81 Creative Commons License 2013.02.28 0 0 7

Sose szerettem az ilyen végtelenjátékokat, homokozókat.

Előzmény: Aragorn83 (-)
Xlen Creative Commons License 2013.02.28 0 0 6

És az a játék neve, hogy SIMpliCITY 2013

Előzmény: Törölt nick (4)
Mustár Creative Commons License 2013.02.27 0 0 5

off

Miért kell minden topikot szétroncsolni az oda nem illő politikai hozzászólásokkal? Ez valami kórság az idnex-fórumozók körében?

on

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 4

Ez egy sablonos,tré és uncsi játék.

Mifelénk már a Matolcsy-szimulátor a trendi.

Előzmény: Aragorn83 (0)
Mustár Creative Commons License 2013.02.26 0 0 3

A DOS-os király volt, a többi nekem túl csicsás volt.

Előzmény: Aragorn83 (2)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.02.23 0 0 2

Aragorn83 Creative Commons License 2013.02.23 0 0 1
Aragorn83 Creative Commons License 2013.02.23 0 0 0

Ki várja már? Én nagy0n! :)

Aragorn83 Creative Commons License 2013.02.23 0 0 topiknyitó

Visszatér a legendás városszimulátor! Hozd létre és alakítsd döntéseiddel az általad elképzelt várost és a benne élő simeket! Legkisebb választásodnak is valódi következményei lesznek.
Fektess be a nehéziparba, és felível a gazdaság - de a sok szennyezést simjeid egészsége bánja. Vagy alkalmazz zöld technológiát, szépítsd simjeid életét - de mindez könnyen magas adókhoz és munkanélküliséghez vezethet.
Alkoss csapatot barátaiddal a globális kihívások leküzdésére! Indíts űrrepülőgépet, csökkentsd a károsanyag-kibocsátást, építs technikai csodákat! Globális és regionális ranglistákon versenghetsz a leggazdagabb, a legkoszosabb, a legboldogabb vagy a legszebb város címéért!

* Tervezetten építhető világok - Kreatív és testre szabható világ kiváló játszhatósággal, szórakoztatóan egyértelmű kezelőfelülettel.

* A simek véleménye - A városodban élő simek közvetlenül megszólítanak, és rajtad áll, hogy teljesíted-e igényeiket. Figyelsz rájuk, és a város ünnepelt vezetője leszel, vagy kihasználod őket, hogy hírnevet és dicsőséget szerezz?

* Szakosodj arra, amit szeretsz - Formáld városodat kaszinóközponttá, ipari óriássá vagy egyetemvárossá, aztán figyeld, hogyan hat mindenre a hely jellegzetes atmoszférája!

* Társas mód - Most először barátaid társaságában építhetsz fel egy régiót. A globális problémákat megoldhatjátok egymással versengve vagy közösen: döntéseitek kihatnak a körülöttetek elterülő SimCity-világra.

* GlassBox Engine - A SimCity bevezeti a forradalmi GlassBox szimulációs technológiát, mely lehetővé teszi, hogy hatással lehess az egyes simek életére, városszinten irányíthasd a szimulációt, és egyszerre több várost is kezelhess.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!