Sziasztok, T012 váltót, vagy váltó alkatrészt keresek. Ha akad vkinek kérem írjon rám. Sajnos bedarált pár fogaskereket :-( így most nincs se kardán se hidraulika hajtás.
Tudnál abban segíteni mert látom vágod a témát hogy nekem a kuplung nem nyit szét,így nem működik,leszedtem a betekintőt alul és minden rendben van de valamiért nem tol ki rendesen a kitolóvilla,mozog legalább 1 cm tol a kuplungon de akkor se kapcsol szét,nincs letörve a villa vége egyik oldalt se
Köszönöm, pont ezért is érdekel, csak legonkább a szárzúzó miatt. Kell valamit alakitani hozá a kihajtáson hogy jo legyen hozzá egy általános zúzó? Vagy lehet hozzá kapni sajátot?
Nincs ilyen traktorom de nézegetek egyet, de nem tudom milyen/mit tud..... Fűnyírásra kellene nekem főleg a traktor, nem tudom mennyire bír egy "szárzúzót".
Volt már megfordítva de sajnos meg volt repedve így eltörött.Még a tavalyi évben kivitték Ukrajnába,hogy ott majd aztán megszerzik, vagy legyártják de sajnos a régi is odaveszett.
lki1 én szabolcs szatmár bereg megyébe barabárba lako az mtz 05 höz kéne a k45 ös karburátor tüszelem meg kéne a mtz 05 höz valami jo körmös külsö gumi 5.90 szer 13
az mtz05 gepemen van egy orosz kulso gumi 5.90×13as es le cserelnem kormos gumira de nem talalok sehol valakinek tud egy jo oldalt ahol lehet venni kulso gumit
Nekem alternáló volt,tökéletesen tette a dolgát!Gondolom kissebb dobkaszát is vígan el visz!Rendsodróról nem tudok véleményt mondani nem próbáltam!Bár a gép súlyát tekintve nem lehet gond!