Szal. pl. a legutolsó részben amikor Roland ajtót nyit valami csajnak, fogalmam sincs az kicsoda. Meg hogy egyáltalán mit akartak abból a jelenetből kihozni. Elég gyenge cliffhanger lenne. Dzsó meg elesik a motorral a végén és akkor ennyi volt? :D
Szóval tényleg olyan, mintha a közepén nyissz és semmiféle lezárás nincs. A Lali-féle esküvőt talán lehet egyfajta lezárásnak tekinteni.
A szerkesztőnek meg üzenem, hogy nem, nem olyan, mint a Családi titkok, mert a stáblistában is benne van a szereplők nagyja. A docureality-s stáblistákban viszont nincsenek benne a szereplők nevei.
Aki elmegy egy ilyen műsorba szerepelni az előbb-utóbb nemcsak az arcát, de a nevét is adja ehhez.
Miklós Attila egyébként pont nem az a kategória volt, akit olyan ritkán láthattunk. Ráadásul csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy színész.
Ha vége a VV-nek újból elkezdik leadni az egészet mit szóltok? Nagyon ráállt az ismétlésre az RTL kezdem most már azt hinni hogy dobták a lineáris tv-t és rámennek a streamingre. RTL+
Hát ebben akár még lehet is valami, mert rengeteg elvarratlan szál maradt, csak tettek a végére egy lezárást. Szerintem folytatás nem lesz, de valami spin-offra talán lehet számítani.
Minek jelent meg Roland előtt az a csaj, ha nincs vele semmi szándékuk?
Épp az RTLMost+-ról RTL+-ra váltással gondoskodtak arról, hogy lehetőleg csak bő másfél hónapot tudjál visszanézni, az idei korábbi részek, meg a tavalyiak és az az előttiek mentek a levesbe.
Vagy nem tudom hova, de az biztos, hogy egyelőre nem nézhetők vissza.
"Márk.. de ha jól értettem ő ezt az alvilági létet annyira nem élvezte. :D"
Csak azután "nem élvezte" már az alvilági létet, miután megszületett a kisfia. Előtte a balhékból, bunyókból, drogokból, lopásból, emberrablásokból és egyéb piszkos ügyekből állt az élete, továbbá minden ellenségének ott tett keresztbe, ahol tudott. Szofi és Tamás esküvőjét is megtrollkodta és hazavágta, lefizetett és beküldött egy terhes nőt, amikor a ceremónián épp készültek kimondani a boldogító igent.