Keresés

Részletes keresés

Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.12.07 0 0 248

Amennyire hallottam, nem kell, hogy kiadják, nincs egyezmény.

Fordítva esetleg lehetne, hátha vállalnának bérbörtönöztetést.

Előzmény: T.Tanácsos (247)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.12.06 0 0 247

Kiadják a sorozatgyilkost a thai hatóságok?

Kell-e nekünk??

mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.26 0 0 246

Voltak itt páran: jöttek, rendőröztek. :(

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (245)
Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.11.26 0 0 245

Van, aki a hummeresnek drukkol? (leszámítva persze az ügyvédjét, aki nyilván szép pénzt szakít ezért)

Előzmény: mérnemtudoksosebelépni (244)
mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.26 0 0 244

Úgy tűnik, azért vannak még, akik nem a hummeresnek drukkolnak.

Cáfolják a gázoló hummeres ügyvédjét

Egy szemtanú állítja: a terepjáróhoz lépő rendőrnél nem volt paprikaspray. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (242)
T.Howard Creative Commons License 2012.11.22 0 0 243

Cacic kéri, hogy Horvátországban tölthesse le börtönbüntetését

http://hetivalasz.hu/itthon/kerelmet-nyujtott-be-a-balesetben-hibas-politikus-57504

Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.11.22 0 0 242

Nem, tehát ebben a pontban iebben az esetben is biztosan hummerboy nyerne.

Előzmény: mérnemtudoksosebelépni (241)
mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.21 0 0 241

Mert? Volt?

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (240)
Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.11.21 0 0 240

"A tipikusan görény ügyvédi próbálkozás. Mert lehet, hogy csak 27!"

De az is lehet, hogy 31.

Valamint azt még fel se hozta, hogy nem volt taggyűlés se.

Előzmény: mérnemtudoksosebelépni (230)
mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.21 0 0 239

Meglehet, hogy a rendőr ebben az esetben sem 100%-ban az előírásoknak megfelelően állt ott, amikor elgázolták.

http://www.origo.hu/itthon/20100806-enyhen-ittas-volt-a-baross-teri-gazolo.html

Előzmény: Unerwünschter Gast (238)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2012.11.21 0 0 238

Én ügyvédnek eleve nem hiszek. Rendőrnek meg csak addig, míg ki nem derül, hogy nem fejtették ki elötte a teljes igazságot.

Eddig erről az "odarohanásról" szó sem volt.

Sőt, elötte is volt egy olyan érzésem, hogy a korábbi intézkedések sem lehettek teljesen szabályosak. De kegyeleti okból nem írtam le.

Előzmény: mérnemtudoksosebelépni (237)
mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.21 0 0 237

Már írtam a hozzászólásomat, amikor #231 felkerült. OJ Simpson óta elvből nem hiszek ügyvédnek. Akkor sem, ha kérdez. A híradókban levetített film nem igazolja az állításait.

Amit nem láttam (és más sem!) arról nem nyilatkoznék.

Előzmény: soldat inconnu (235)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2012.11.21 0 0 236

"És mit csinál egy automata váltós autó, ha lelépnek a fékről."

Ilyenkor 'kúszik' azaz nagyon lassan megindul előre (amennyiben valamelyik előremeneti fokozatban van a váltója).

:-)

Előzmény: Unerwünschter Gast (234)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.21 0 0 235

L. (231)!

Én nem hiszem, hogy az osztrák ügyvéd elmebeteg, de azt minden további nélkül, hogy a Blikk "ismeretlen forrása" egy esküszegő összeesküvő...

Előzmény: mérnemtudoksosebelépni (233)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2012.11.21 0 0 234

És mit csinál egy automata váltós autó, ha lelépnek a fékről. Sajnos még nem volt ilyen autóm.

Előzmény: Szabadbatthyany Béla (232)
mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.21 0 0 233

"A vágatlan videón nem szerepel a tettes ügyvéd által emlegetett segélykiáltása, mivel meg sem történt."

A kommentedből csak pontozott rész érthető.:(

Előzmény: soldat inconnu (229)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2012.11.21 0 0 232

"A Hummeres kinyomta a kuplongot és nem tette üresbe a kocsit."

Mivel a Hummer USA gyártmányú autó kizártnak tartom, hogy az ne automata váltós lenne.

Így tehát kuplungja sem lehet.

:-)

Előzmény: Unerwünschter Gast (223)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.21 0 0 231

"A vágatlan videón nem szerepel a tettes ügyvéd által emlegetett segélykiáltása, mivel meg sem történt."

Ezek szerint, a Hummeres ügyvédje elmebeteg. Átad egy videót az ügyészségnek, majd a nyilatkozataiban olyan, a felvételen látható eseményekről tesz említést melyek valójában nem láthatók a felvétele. Gondolom, így akarja magát teljesen hiteltelenné tenni még a tárgyalás előtt...

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (228)
mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.21 0 0 230

"Az sem igaz, hogy korábban 28 eljárás indult ellene."

A tipikusan görény ügyvédi próbálkozás. Mertg lehet, hogy csak 27!

"én adtam ki a gázolásról készült videót az osztrák Kuriernak. Pénzt azonban nem kértem érte, így aztán az ügyvédi etika ellen sem vétettem – reagált az ügyvéd arra a sajtóban keringő ­in­for­má­cióra, amely szerint 50 ezer eurót"

Hát nem is a Kuriertől kérte!

"Jól látható, hogy a gázolás előtt gázsprayvel fújják le Thomast, így ő szinte teljesen vakon vezetett."

Nem látható! Az viszont igen, hogy gond nélkül kanyarodott be egy mellékútra. Vakon az ilyesmi nehéz.

soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.21 0 0 229

"A vágatlan, a magyar ügyészségnek is eljuttatott felvételen az is látható, hogy a gázolás után kiugrott a kocsiból, és egyenesen az elgázolt rendôrhöz futott, miközben segítségért kiabált. Help him! Help him! (Segítsenek neki! – a szerk.) Ezt kiabálta, mielőtt leteperték volna – tette hozzá az ügyvéd."

És ezek után a "magyar "ügyészségnek" volt pofája azzal jönni, hogy a nyilvánosságra hozott felvételt megvágták, és a teljes a Hummeresre terhelő részeket tartalmaz...

B****** ****** * ** ***** *******t!

Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.11.21 0 0 228

Új fejlemény:

http://www.borsonline.hu/20121121_nyomorek_marad_a_hummeres_gyilkos

Nyomorék marad a hummeres gyilkos 2012.11.21. 06:15 | M.S., Sz. T. | 47 hozzászólás   Friedrich Schweikert gyilkosság Hummer Thomas B. Nagy a különbség a magyar hatóságok által képviselt álláspont és a valóság között – állítja a hummeres gázoló német ügyvédje. Dr. Friedrich Schweikert a Borssal közölte: védence maradandó sérülést szenvedett, és négynél több lövés érte.

Csúsztatások, hazugságok sora övezi az apátfalvi rendőrgázolás ügyét – vélekedik dr. Friedrich Schweikert, akit tegnap telefonon ért utol a Bors. A jogász szerint védencével szemben valóságos gyűlöletkampány indult Magyarországon, holott nem minden úgy történt, ahogyan a hatóságok állítják. Az sem igaz, hogy korábban 28 eljárás indult ellene.

– Először is, szeretném leszögezni, hogy miután egyeztettem ügyfelemmel, én adtam ki a gázolásról készült videót az osztrák Kuriernak. Pénzt azonban nem kértem érte, így aztán az ügyvédi etika ellen sem vétettem – reagált az ügyvéd arra a sajtóban keringő ­in­for­má­cióra, amely szerint 50 ezer eurót (15 millió forintot) kért a felvételért.

– Nem csak jogom, hanem kötelességem volt nyilvánosságra hozni. A képsorok magukért beszélnek. Jól látható, hogy a gázolás előtt gázsprayvel fújják le Thomast, így ő szinte teljesen vakon vezetett. A vágatlan, a magyar ügyészségnek is eljuttatott felvételen az is látható, hogy a gázolás után kiugrott a kocsiból, és egyenesen az elgázolt rendôrhöz futott, miközben segítségért kiabált. Help him! Help him! (Segítsenek neki! – a szerk.) Ezt kiabálta, mielőtt leteperték volna – tette hozzá az ügyvéd.

Friedrich Schweikert továbbá elmondta: Thomas B.-t nem négy lövés érte. – Nem kaptam még meg a hivatalos orvosi jelentést, de védencemen négynél több lőtt seb látható. Az biztos, hogy maradandó sérülést szenvedett.

Fazekas Gézát, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjét tegnap lapzártánkig nem értük utol, viszont beszéltünk az ügyet jól ismerő és a vágatlan videót is látó forrással. – A vágatlan videón nem szerepel a tettes ügyvéd által emlegetett segélykiáltása, mivel meg sem történt. Az viszont jól látszik, hogy amikor a másik motoros járőr a Hummerhez rohant (az ügyvéd szerint, hogy lefújja védencét gázsprayvel), a monstrum nem állt, hanem már mozgásban volt. Akkor hajtott neki Kenéz Imrének – mondta a Borsnak informátorunk.

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 227

Nem nehéz kivenni. A rendőr feje is majdnem bent van a Hummerben úgy "ugrik le" róla

Mai Blikk: Nem így látja ezt a Központi Nyomozó Főügyészség, akik szerint nem volt paprikaspray, hiszen a Hummer ablaka mindvégig fel volt húzva.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-rendorgyilkost-nem-menti-meg-a-video-2120663

Előzmény: soldat inconnu (224)
pooltos Creative Commons License 2012.11.20 0 0 225

Így igaz!

A Hummeres simán védekezhet azzal hogy baleset volt noha ez nem feltétlenül igaz. Amerikában hátulról kell közelíteni és ha a rendőr meggyőződött arról hogy nincs fegyver a vezetőnél akkor rángatja ki a kocsiból. Ja és közben csőretöltött fegyver van a rendőr kezében. Ha a kedves vezető úgy gondolja hogy rakoncátlankodik már röpül is a golyóbis

Előzmény: ohrana (221)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.20 0 0 224

"a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, aki arra a gyanúsítotti védekezésre, hogy az egyik rendőr lefújta gázszprével, s ezért nem látott, szűkszavúan reagált.

Tény, hogy a helyszíni szemle adatai szerint a Hummer átvizsgálásakor a terepjáró ablakai fel voltak húzva – tette hozzá a szóvivő, aki ebből az adatból nem akart következtetéseket levonni. Thomas B. tagadja a bűncselekményt, védekezését írásban közölte."

(blikk.hu)

Nehéz kivenni, de a videofelvételen nekem mégis úgy tűnik, hogy a Hummer bal első ablaka teljesen le van húzva...

Előzmény: soldat inconnu (209)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2012.11.20 0 0 223

Oszt megvan a magyarázat is.

A Hummeres kinyomta a kuplongot és nem tette üresbe a kocsit. Erre odament a rendőr és lesprickelte. A "sokk" miatt lelépett a kulunkról és az autó elindult.

Az ügyvédje helyében én ezt állítanám, bármi is történt valójában. De szerintem már ezzel is készen vannak.

Szar ügy. Én már régóta javaslom, hogy minden rendőri intézkedés kerüljön videóra (pl. fejkamerával). Szerintem maguk sem gondolták, hogy ezt felveszi valaki. Sőt még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy elküldte MMS-ben, mielött lefoglalták volna.

Előzmény: voks02 (222)
voks02 Creative Commons License 2012.11.20 0 0 222

Szprét nem, permetet igen. Mondjuk, ha megnézed a felvételt, te is láthatod.

Előzmény: mérnemtudoksosebelépni (218)
ohrana Creative Commons License 2012.11.20 0 0 221

Úgy néz ki, a rendőrök hibát hibára halmoztak.

De nem az ő személyük a bűnös, hanem az a kiképzés, ami éppen a kényes helyzetekre nem készíti fel a rendőröket.

Traffipax, szívózás az megy. De ha komolyra fordul a helyzet, akkor jó eséllyel van rendőr áldozat - vagy elmegy az igazoltatandó személy, esetleg a rendőr menekül el, és csak a hátába vágnak bele egy baltát.

Meg köllene tanulni, hogy először maximális udvariassággal, és óvatossággal, másodszor pedig maximális eréllyel.

(Azaz nem nagyarcúan, majd keménykedve. A nagy arc és udvariasság más, a keménység és keménykedés is más.)

o

ohrana Creative Commons License 2012.11.20 0 0 220

Kaiserschmarrn

:-))

o

Előzmény: Unerwünschter Gast (219)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2012.11.20 0 0 219

A rendőr kezében nyilván egy mobiltelefon volt, amit azzal a szöveggel nyújtott be, hogy: "Fiatalember! Az édesanyja van a vonalban és azt kérdezi, hogy hazaér-e estére, mert a kedvenc császármorzsáját készítette a nagymami receptje szerint." :-)))

Előzmény: mérnemtudoksosebelépni (218)
mérnemtudoksosebelépni Creative Commons License 2012.11.19 0 0 218

Te tehát láttad a rendőr kezében a gázsprayt. Meg az abból kilövellő permetet.

A lublini rabbi meg azt látta otthonról, hogy Krakkó égett. :)

Előzmény: Unerwünschter Gast (216)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!