Nem tartom kizártnak, hogy így lesz, mert már 2010-ben is erre ácsingózotta a fickó. Csak azon múlik, hogy Orbán akarja-e vagy sem. Akartam kérdezni, hogy megejelent ez mr valahol, van-e forrása a hírnek, vagy csak egy ötlet?
Rengeteg a terjedő pletyka, aminek nincs hihető forrása. Nekem az az alap, hogy valamelyik hírgyűjtő portálon megjelenik-e vagy sem. Eddig mindíg a hírkeresőt használtam, most adtam egy esélyt az újnak, a hirklikk.hu-nak, ez is tetszetős.
Szerintem nem, bár nem lenne csoda. Amennyire a háttérbe szorítja a fővárost a fidesz, bizony lehet, hogy itt veszítenek. Mondjuk, ha egy országnak a fővárosa van a legnagyobb szarban, ahol a GDP jóval nagyobb részét termelik meg, mint amekkorát felhasználnak, az, az egész országnak káros és hátráltatja az ország fejlődését is.
Ha jól tudom,Budapest az egyetlen olyan országrész.ahol most is vezet az MSZP a Fidesz ellőt!Szal nem fűznék nagy reményeket:D Persze addig Rogánbol még független is lehet:D
Az kizárt!Ugyan is Budipesten aligha ha nyerhet 2014- ben fideszes polgármester!Persze az ellenzéken is múlhat!Ha nem harcolnak egymás ellen, akkor esélyes sincs a jobboldalnak!