Keresés

Részletes keresés

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.10.10 0 0 12
Előzmény: okeyzsoke (9)
ballib_a Creative Commons License 2012.10.10 0 0 10

Amikor a Fidesz sorra vesztett a főpolgármester választáson, akkor az volt a mondás, hogy valakit fel kell építeniük.

Rogán Blikket akkurátusan építik.

Annak idején a XX kerületben bukott.  Amikor várható volt a Fidesz győzelem, egyből az V. kerületben vetették be.

Azóta a médiában folyamatosan folyik a "termék" bevezetése....

Előzmény: FireFly111 (8)
okeyzsoke Creative Commons License 2012.10.10 0 0 9

Tarlos marad.......

Előzmény: ballib_a (-)
FireFly111 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 8

Nem tartom kizártnak, hogy így lesz, mert már 2010-ben is erre ácsingózotta a fickó. Csak azon múlik, hogy Orbán akarja-e vagy sem. Akartam kérdezni, hogy megejelent ez mr valahol, van-e forrása a hírnek, vagy csak egy ötlet?

Rengeteg a terjedő pletyka, aminek nincs hihető forrása. Nekem az az alap, hogy valamelyik hírgyűjtő portálon megjelenik-e vagy sem. Eddig mindíg a hírkeresőt használtam, most adtam egy esélyt az újnak, a hirklikk.hu-nak, ez is tetszetős.

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.10 0 0 7

Szerintem nem, bár nem lenne csoda. Amennyire a háttérbe szorítja a fővárost a fidesz, bizony lehet, hogy itt veszítenek. Mondjuk, ha egy országnak a fővárosa van a legnagyobb szarban, ahol a GDP jóval nagyobb részét termelik meg, mint amekkorát felhasználnak, az, az egész országnak káros és hátráltatja az ország fejlődését is.

Előzmény: vavavavahaha (3)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.10 0 0 6

Nekem nagyon nem szimpatikus a fazon.

Qqberci Creative Commons License 2012.10.09 0 0 5

Szerintem Tóni a Blikk főszerkesztője lesz (egy darabig)...

Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.10.09 0 0 4

Ha 0rbán akarja, akármikor megpuccsolja Tarlóst.

vavavavahaha Creative Commons License 2012.10.09 0 0 3

Ha jól tudom,Budapest az egyetlen olyan országrész.ahol most is vezet az MSZP a Fidesz ellőt!Szal nem fűznék nagy reményeket:D Persze addig Rogánbol még független is lehet:D

vavavavahaha Creative Commons License 2012.10.09 0 0 2

Az kizárt!Ugyan is Budipesten aligha ha nyerhet 2014- ben fideszes polgármester!Persze az ellenzéken is múlhat!Ha nem harcolnak egymás ellen, akkor esélyes sincs a jobboldalnak!

linfury Creative Commons License 2012.10.09 0 0 1

Szerintem ebben a városban az elkövetkező 3-4 évtizedben nem lesz fideszes főpolgármester

ballib_a Creative Commons License 2012.10.09 0 0 topiknyitó

Folyamatosan és tudatosan építik az imidzsét.  Tarlós árnyékában.
Tarlóst fogja váltani a következő ciklustól. Fogja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!