Ismeri valaki? Vannak róla valakinek tapasztalatok? Nekem felajánlottak egy adagot az emésztőrendszeri gondjaimra, de nem ismerem és gyűjtöm róla az infókat.
Lehet, h rosszul értelmezem, de relatív ez a 'Mindenem megvan, DE...
A mi bevételünk pl. kb. kétszer annyi, mint amit jelen életszínvonalunk megkövetelne. Próbálom a családot a tartalom nélküli külsőségek nélküli szerény életvitel irányába terelni.
Valóban nagyon jó a hatása a Japán Kristálygombának. Én minden nap fogyasztom, több az energiám, mindenfajta bélproblémám megszűnt, jobb az emésztésem, könnyű és rendszeres a székletürítésem! Csak ajánlani tudom. Itt beszerezhető: http://www.japankristaly.n1.hu
És nagyon jó még a Tibeti kefirgomba is! Házi készítésű kefírt lehet vele készíteni, ami tele van hasznos, élő mikroflórával. Én itt vettem: http://www.kefirgomba.n1.hu
Az index fórumon olvastam, hogy japán kristálygombát keres. Én tudok adni. 1adag gomba 2000ft, ami 6kanál gombát jelent és 2literhez elegendő. Személyesen jövő héten hétfőn az Örs Vezér terén a metró kijáratánál a kürtöskalácsosnál tudom átadni. Szeretnék egy mobilszámot kérni, az enyém: 70/ 24 10 796
vagy postai úton is tudok küldeni. Postaköltség 1500ft (ajánlva, elsőbbségivel, pattogós borítékban és a súlylemérés) 1-2 nap alatt ér át. Előre utalással kérném az összeget, tehát 2000ft a gomba, és 1500ft a postaköltség, összesen 3500ft lenne. Egy pontos nevet, címet kérnék hova menjen a csomag én pedig küldöm a számlaszámomat. Visszajelzést kérnék ha utalta az összeget és írok ha feladtam a csomagot, Ön pedig ír ha megérkezett a csomag.
Használati utasítást személyesen szóban postai úton nyomtatott formában küldök.
Még egy dolog nem derült ki számomra: az edényt, amiben érlelem, le kell (le szabad) zárni hermetikusan, vagy csak úgy, hogy szellőzzön, kapjon friss levegőt?
Ha van vele tapasztalatod, tudnál segíteni néhány kérdésben?
Pl. minek mi a szerepe a tartásában? Kristálycukor helyett jó-e más (pl. barnacukor), miért fontos a citrom, esetleg jó-e helyette más, pl. narancs vagy alma? Mazsola helyett már írtak mást, pl. aszalt szilvát, meg ilyesmit...
Mostanában 3 naponta szűröm le, 3 liter vízzel szoktam felönteni, ehhez tettem 10 evőkanál cukrot. A gomba csaknem megduplázódik ennyi idő alatt. A leve viszont eléggé édeskés. Milyennek kéne lennie, hogy állítsam be? Inkább tegyek bele kevesebb cukrot?
Az elpusztult darabokat vajon felfalják az élők?
Nekem még csak két hete van, és a neten sem találtam választ a fenti kérdésekre.
Én ma kaptam belőle. Kombuchát kerestem (és keresek még mindig), és tévedésből ezt kaptam helyette, de egyáltalán nem bánom.
Abban tud valaki segíteni, hogy kell tartani, mivel táplálkozik, milyen környezetet szeret? Nem volt még kristálygombám és most is váratlanul jött, ezért egy kissé tanácstalan vagyok.