Az első Orbán-kormány idején a Kisebbségekért díj átadásán az egyik guggoló fotós (Nyári Gyula) megrángatta Viktor nadrágszárát , hogy lépjen odébb, mert nem tudja a díjátadást fotózni.
Nekem inkább röhejesebb volt, hogy Sólyom mégcsak a ritmust sem érezte amikor köztelnökként el kellett lépnie a katonák sorfala előtt. Azt a bénázást, még Merkel is jobban megy.
Szegény vezérkari főnök már nem bírta a lépésváltást.
Csak félretolta! Pedig le is parasztozhatta volna, mint Szanyi Sólyom Lászlót! Hiába, a szocik tudják, hogy kell bánni egy köztársasági elnökkel! :))))
Azért nem kell ezt annyira felfújni. A protokollosok fölháborodnak, mert 0rbán egyszerűen odébblökte Ádert, mert az eléállt. Odébblökte, hát odébblökte. Bele is rúghatott volna, nem?
"Csak szólok. Az egész anyag nincs egy kétszáz oldalas könyv. Ehhez egyes (fontosabb) országok eltérései, negyven oldal. Én elhiszem, hogy ez gondot jelent néhányaknak, de azért van egy komoly réteg, akinek semmiféle problémát nem okoz."
Egyetértek. 0rbán meg majd olvasgassa hetvenéves korában, ráér akkor megtudni, hogy addig mit is csinált rosszul.
Csak szólok. Az egész anyag nincs egy kétszáz oldalas könyv. Ehhez egyes (fontosabb) országok eltérései, negyven oldal. Én elhiszem, hogy ez gondot jelent néhányaknak, de azért van egy komoly réteg, akinek semmiféle problémát nem okoz.
Az kevés. Hozzám képest midneképpen. Na látod, hogy a magasságával nem dicsekszik, okos ember? Remélem megértetted, annak ellenére, hogy elég karcsú vagy IQ-ban!
Pedig mennyit kell tanulni, hogy valami megjegyezzen ezer protokollszabályt. Tíz évebe is beletellhet, biztos. (Bár van, akinek egy éjszaka, de ezt most hagyjuk!) Nem is csinálja senki a görög után, az biztos. A világon nincs még egy ilyen szagértő.:)))