Keresés

Részletes keresés

látható Creative Commons License 2012.06.30 0 0 92
Előzmény: KanapéKözgazdász (10)
metróna Creative Commons License 2012.06.24 0 0 91

Kapolyi?

Előzmény: ***RS*** (90)
***RS*** Creative Commons License 2012.06.24 0 0 90

Bonyolítja a helyzetet, hogy az Energia Király is alapított valamilyen pártot. (a neve nem ugrik be, csak az Eocén programban betöltött szerepe után nevezték el így)

Előzmény: Törölt nick (62)
arnyekxxx Creative Commons License 2012.06.23 0 0 89

Feltételezem, az mszp cigánybeazonosító tagozata segítette a nyilatkozók munkáját.

Előzmény: traormani (88)
traormani Creative Commons License 2012.06.23 0 0 88

És ők honnan tudják, ha nem a polgitól?

Előzmény: Törölt nick (71)
libikoka2 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 87

Az AVO-s leszármazottak pártja a demokrtikus parlamentbe is bekerült - szégyenszemre - és a parlamenti képviselő ügyvédi irodája foglakoztatta a körömletépős gyilkost a 2000-es években is. Akkor nem tiltakozott a liberális besúgók , feljelentők hada , sem idehaza , sem külföldön. Az EU kussolt .

Előzmény: Törölt nick (86)
libikoka2 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 84

Mindig is az volt. Egesz tarsadalmi osztalyokat akartak kiirtani az elodeik az egesz vilagon.

Így igaz , Hitler ezekhez a kommunista liberális társasághoz képest ipari tanuló volt.100 millió embert gyilkoltak le , ma Hillary Clinton , Csárli Gáti , Scheppele,  Elie Wiesel , ezek utódait akarja a hatalomba visszajuttatni bármi áron.

Előzmény: Törölt nick (78)
szamárium Creative Commons License 2012.06.23 0 0 81

0rbán már finomabb módszerekkel küldi az embereket a halálba.

Előzmény: Törölt nick (80)
szamárium Creative Commons License 2012.06.23 0 0 79

Tisztára olyanok, mint 0rbán.

Előzmény: Törölt nick (78)
Orson Wellness Creative Commons License 2012.06.23 0 0 77

Dehogy járna kevesebb erőfeszítéssel.

Főleg azért nem, mert amióta látszik az, hogy a jobbik azokon a helyeken erősödött meg második párttá, amely helyek régebben szoci fellegvárak voltak, kevés illúziója marad az embernek. :)

Előzmény: lujo2 (64)
szamárium Creative Commons License 2012.06.23 0 0 72

Ahhoz 0rbánnak van sok köze.

Előzmény: KanapéKözgazdász (8)
traormani Creative Commons License 2012.06.23 0 0 70

Honnan gondolják hogy romák voltak? Követelem hogy mindenki határolódjon el ettől a mérhetetlen rasszizmustól! Tűrhetetlen hogy ránézésre mondja meg valaki, hogy ki a roma!

A cikket olvastad? Mondjuk a vastag betűket?

Nagykáta fideszes polgármestere szerint viszont MSZP bérelte fel saját maga ellen a roma provokátorokat

Ő honnan tudja?

lujo2 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 66

nem is kellett volna rendszerváltás? :DD

Előzmény: Törölt nick (65)
lujo2 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 64

ezzel az erővel a fideszesektől lehetne összeszedni olyat, amiben a múlt rendszert sírják vissza, és komcsi fidesz néven futathatod. ez kevesebb melóval járna :D

Előzmény: Orson Wellness (63)
Orson Wellness Creative Commons License 2012.06.23 0 0 63

Majd ha kedvem szottyan, összeszedegetem pl. a fészbúkról a különféle szoci- és DK-szimpatizánsok cigányozós és egyéb gyönyörűségeit.

Orsósiádák néven fog futni. :)

Boldogságkutató Creative Commons License 2012.06.23 0 0 61

Szóval már nem is nevezik magukat baloldalinak? A baloldali értékek már nem is léteznek a szótárukban?

Ennyire nem lehetsz buta!

A baloldal és a kommunista eszmék között azért van némi különbség.

Mondjuk a legszembetűnőbb az antikapitalizmus.

Szerinted melyik párt antikapitalista, tőkeellenes?

A Fidesz vagy az Mszp?

Ennek ellenére én azt mondom, mindkét párt alapvetően kapitalista így nincs is antagonisztikus ellentét közöttük.

Amit látsz az csupán a fidesz vergődése, fosik, hogy a népszerűsége elmúlik és  normál szavazásnál megint bukóra állna.

Ezért mossa össze a komcsi eszméket a baloldallal.

Ti meg mentek utána " szembekötve vakon, elvadult testvéridtől  csinált ál utakon""

Előzmény: metróna (25)
Catella Creative Commons License 2012.06.23 0 0 59

Mivel a cikkben hárman háromfélét mondanak, tehát minimum ketten hazudnak:)

-MSZP: fideszes provokátorok

-OV sajtófőnöke szerint semmi sem történt

-Fideszes polgi szerint szoci provokátok voltak

lujo2 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 58

Nem tudom, hogy melyik oldal politikusai ültek bele az MSZMP által felhalmozott párt vagyonba, és élvezik annak minden előnyeit?

Nálunk a volt pártházban, egy új épület volt, rendszerváltás előtt épült, itt kapott helyet a rendszerváltozás után alakult többi párt is. Ez komoly.

Ahogy az is, h a mi kis városunkban nem a volt mszpmések kezében akkumuládodótt a privatizált vagyon.

Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.23 0 0 57
A kutyám inkább szagról érzi meg ki miféle:-)
John Doe(520i) Creative Commons License 2012.06.23 0 0 54

"Imre, te mit tennél a helyemben?"

Előzmény: lujo2 (20)
***RS*** Creative Commons License 2012.06.23 0 0 53

Szeretném emlékeztetni az MSZ(M)P fanokat, hogy ezen párt roma tagozatának elnöke,

BALOGH ARTÚR,

A "Nácik haza" nevű blog szerzője!

http://www.mszp.hu/szervezet/roma_tagozat

(Gondolom Kolompár Orbánt, Győzikét vagy Mohácsi Viktóriát már nagyon gáz lett volna felkérni)

asztalosgabor Creative Commons License 2012.06.23 0 0 52

azért cigányozik az mszp, mert a fidesz szobrokat avat?

érdekes logika.

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.23 0 0 51

Ha csak a pártvagyonba ültek volna bele... de pártvagyonnak tekintették az összes állami vagyont is.

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.23 0 0 50

Azt tudom hogy két párttá szakadt, majd az MSZMP lett a Munkáspárt"

Nagyon jól jártak. A munkáspártnak jutott az M betű, az MSZP-nek meg a pártvagyon.

Előzmény: Columbu_s (44)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.23 0 0 49

nem tudom, melyik oldal politikusai járnak abból a korszakból származó emberek újratemetésére, szobor avatására, kik hozták vissza abban a korszakban alapított kitüntetések újboli bevezetését, stb."

Nem tudom, hogy melyik oldal politikusai ültek bele az MSZMP által felhalmozott párt vagyonba, és élvezik annak minden előnyeit?

Előzmény: lujo2 (20)
asztalosgabor Creative Commons License 2012.06.23 0 0 47

azt állítod, hogy az Mszp példaképe a jobbik a cigányozás szempontjából? Dehát a jobbik egy szörnyűségesen rasszista párt, és az européer, demokrata Mszp az ő elveit követi! Vagy a Magyar gárda fegyverel fenyegette szegény mszp-s és ezért adták ki a cigányozós közleményt? Vagy genetikai vizsgálatot végeztek a romákon, ezért tudják ilyen pontosan megmondani?

Előzmény: Tratos (46)
Tratos Creative Commons License 2012.06.23 0 0 46

Ja, akkor csak a Fidesz meg a Jobbik cigányozhat büntetlenül?

metróna Creative Commons License 2012.06.23 0 0 45

Én meg mondtam, hogy nem tudom. De kizártnak tartom, hogy formálisan ki kellett lépni. Minek adtak volna bárkinek, ennyi adminisztrációs feladatot? És mi van azzal, aki ezt elmulasztja?  Persze nem biztos, hogy logikai alapon meg lehet közelíteni.

Előzmény: Columbu_s (44)
Columbu_s Creative Commons License 2012.06.23 0 0 44

A tagságot kérdezetem

Azt tudom hogy két párttá szakadt, majd az MSZMP lett a Munkáspárt

Előzmény: metróna (43)
metróna Creative Commons License 2012.06.23 0 0 43

Honnan tujam? De meglepne, ha ki kellett volna. Honnan? Gyakorlatilag átalakultak maszoppá.

Előzmény: Columbu_s (39)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!