http://index.hu/belfold/2012/06/22/az_mszp_szerint_roma_provokatorokkal_vedtek_orbant/
Honnan gondolják hogy romák voltak? Követelem hogy mindenki határolódjon el ettől a mérhetetlen rasszizmustól! Tűrhetetlen hogy ránézésre mondja meg valaki, hogy ki a roma!
Bonyolítja a helyzetet, hogy az Energia Király is alapított valamilyen pártot. (a neve nem ugrik be, csak az Eocén programban betöltött szerepe után nevezték el így)
Az AVO-s leszármazottak pártja a demokrtikus parlamentbe is bekerült - szégyenszemre - és a parlamenti képviselő ügyvédi irodája foglakoztatta a körömletépős gyilkost a 2000-es években is. Akkor nem tiltakozott a liberális besúgók , feljelentők hada , sem idehaza , sem külföldön. Az EU kussolt .
Mindig is az volt. Egesz tarsadalmi osztalyokat akartak kiirtani az elodeik az egesz vilagon.
Így igaz , Hitler ezekhez a kommunista liberális társasághoz képest ipari tanuló volt.100 millió embert gyilkoltak le , ma Hillary Clinton , Csárli Gáti , Scheppele, Elie Wiesel , ezek utódait akarja a hatalomba visszajuttatni bármi áron.
Főleg azért nem, mert amióta látszik az, hogy a jobbik azokon a helyeken erősödött meg második párttá, amely helyek régebben szoci fellegvárak voltak, kevés illúziója marad az embernek. :)
Honnan gondolják hogy romák voltak? Követelem hogy mindenki határolódjon el ettől a mérhetetlen rasszizmustól! Tűrhetetlen hogy ránézésre mondja meg valaki, hogy ki a roma!
A cikket olvastad? Mondjuk a vastag betűket?
Nagykáta fideszes polgármestere szerint viszont MSZP bérelte fel saját maga ellen a roma provokátorokat
ezzel az erővel a fideszesektől lehetne összeszedni olyat, amiben a múlt rendszert sírják vissza, és komcsi fidesz néven futathatod. ez kevesebb melóval járna :D
nem tudom, melyik oldal politikusai járnak abból a korszakból származó emberek újratemetésére, szobor avatására, kik hozták vissza abban a korszakban alapított kitüntetések újboli bevezetését, stb."
Nem tudom, hogy melyik oldal politikusai ültek bele az MSZMP által felhalmozott párt vagyonba, és élvezik annak minden előnyeit?
azt állítod, hogy az Mszp példaképe a jobbik a cigányozás szempontjából? Dehát a jobbik egy szörnyűségesen rasszista párt, és az européer, demokrata Mszp az ő elveit követi! Vagy a Magyar gárda fegyverel fenyegette szegény mszp-s és ezért adták ki a cigányozós közleményt? Vagy genetikai vizsgálatot végeztek a romákon, ezért tudják ilyen pontosan megmondani?
Én meg mondtam, hogy nem tudom. De kizártnak tartom, hogy formálisan ki kellett lépni. Minek adtak volna bárkinek, ennyi adminisztrációs feladatot? És mi van azzal, aki ezt elmulasztja? Persze nem biztos, hogy logikai alapon meg lehet közelíteni.