Anno EFOTT-okon tévedtem el igen gyakran a sátrak tengerében. Persze nekünk akkor akár a szabadég is bőven megfelelt, mint szálloda. Valszeg én is gyakran belebotlottam valami sátorponyva feszítő madzagokba. Vagy csak...... (psszt ez titok)
Szájtépés stop! Megvan már az engedély. A nagyfiam is örül és megy. Valami nagyon hülye zenekar a kedvencük, aki ott fellép. Ízlések és pofonok.
Atyai intelemmel. Azt ígérd meg, ember légy fijjam! Vigyázz mindenkire! Ha ez teljesül, akkor igaz lesz magadra is, s teljesülni fog ez az atyai intelem, hidd meg!
Úgyhogy szerintem minden rendben lesz. Békés fesztivál, ünnep. Woodstock szeleme megkísértsen örökkön minket!!
Jobb lenne, ha ezekután témabezárást tartana mindenki.
De magunkfajta skacok azért viszünk magunkkal antiszivárványosan csajokat is, mert ők olyan embereld meg magad thatásúak ránk.
Egyszer egy ilyesmi táborba érkeztünk. (Többnapos sportkupa) Drágáim nagyon aggódtak a hajlék miatt. Roppant idegesen és duzzogva sátorállítás. Én nyugodtam ültem a kocsiban, mert még vártam egy hívást. A hívás megjött, hogy van egy motelszoba még szabadon. Segítettem nekik összecsomagolni a felszerelést. Pedig már majdnem teljesen fölállították. (Ahelyelyett, amit ilyen helyen kell) Utána szent volt a béke.
Ui:
A fiúknak, bár igaz hogy elég gyanús, szinte szivárványos volt ott a korösszeállítás, naplementét írtam volna elő, miszerint sátorállításig alvás.
Ez már a sokadik nickem itt. Volt mociga, moziga, mociga2 (átmenetiek rootolva) most lett morciga.
De mint mindenki más csak ötletelek. Mert mindenre meg kell találni a lehető legelfogadhatóbb magyarázatot. Szóval arra az egyszerű kérdésre is, hogy mi a fészkes fenéért nem adták ki a VOLT fesztivál szervetzőinek a hatósági engedélyt? Én csak ezt próbáltam valahonnan körbejárni.
Azt a polidilis magyrázatot meg nem fogadom el, hogy mert már itt tombol a diktatúra. A hatóságnak meg mindig az a dolga, hogy kötözködjön. Érdekes, hogy a magánterületen megtartott gárdarendezvény résztvevőinek zaklatása meg valamiért fel se tűnt nektek. Demokraták! Mellesleg én, hatóság ide, vagy oda simán megtartanám. És ezért egyáltalán nem itélem el, a libbancsokat.
"Mondom hogy nem a fesztivál területén működnek a kábszerbizniszben érdekelt szórakozóhelyek"
Én tudok egyről. A fesztivál területén belül. De az nem úgy üzemel idényen kívül (sokat kell gyalogolni, vagy autózni), mint a területen kívüliek. Érdekes. Ugyanaz a tulaja. Mindenesetre ezekkel a cégekkel rendesen körbetelepült a sziget. Hagyjuk! Nem vagyok én sem TEK-tökös. Se nem NBH-ás. Majd kiderítik. Az egy másik kérdés, hogy az eredményt nem fogják az orrunkra kötni.
Na jó! Befejeztem itteni gondolatébresztőnek szánt közreműködésemet. Mert mi az igaz? És vajon meddig az?
De a soproni VOLT fesztivál ilyen indokkal való betiltását (környzetvédelem?) csak meg kéne valamivel magyarázni. Nem?
Ja. 20 évig dorbézoltak a mocskok az amúgy dögunalmas kisvárosban, most már húzzanak vissza Budapestre. És amúgy is mindenki dögöljön meg, aki liberálisan dorbézolni mer. Neadjisten Ákost hallgatni, akit amúgy a leginkább nyomnak a szervezők.
Tényleg baromira le/el vagy maradva információs szinten. Olyannyira nincsen közük egymáshoz, hogy éppen ellenérdekűek voltak. Az állandó műizék sokat pattogtak a Sziget miatt, mondván, ronták az ő kis 365 napos üzletmenetüket. És nem, nem kábítószer miatt.
Egyébként mióta itt vagyok nézem, hogy tkp. a nicked az morci_g_a vagy morci_q_a, mert az aláhúzásjel valahogy megkavarja a két betű felismerését.
Csak mert ha az utóbbi, akkor valamennyire érteni vélem ezt a mindenre morcis megjegyzéshalmazt... :-)) No harm intended!
"de a drogdiszkós-rendőrös társaság meg nagyon más csapat."
OK. Elismerem. Csak a múltkor egyik ismerős belefutott egy-két számlába a szigetfesztivál kapcsán, hogy mennyit is fizetnek ezek a közük sincs emberek a szigetszervezőknek, amig tart a fesztivál. Valami szponzorációs díjak meg ilyesmik is. Van más megoldás is, mert nyilván a helyiek mennek ki standolni szerte-szét a szigeten.
A másik meg az, hogy ezek a semmiközük intézmények, azután kerültek oda és nyiltak meg, hogy volt már szigetfesztivál. A következő lépés persze ezen körön belül a hajógyári sziget eladása lett volna, hogy viva Las Vegas elitlakó negyed lehessen Butapesten. Szerencsére nem sikerült. És Sukoró sem. Adjunk Istennek hálát!
Hidd el érdemes. Nem én kezdtem ezt a VOLT-os topikot. Mit tudsz? Igérem semmi kapcsolatom sincs senkivel ,és olyan vagyok mint a sír. Hallgat, halkan de sír. Rajtatok ballibabarátaim. :-((
Hogyne érteném, de Te azt mondtad, hogy a szigetfesztiválosoknak semmi közük, az ott működtetett állandó műintézményekhez. Ez már csak azért sem lehet igaz, mert amikor szigetfesztivál van, akkor ezek a műintézmények a legerősebben funkcionáló pénztárgépek. Még arra is tellik, hogy lefizessék a rendőrséget.