Keresés

Részletes keresés

reggelsanyi Creative Commons License 2012.05.15 0 0 142

Roppant egyszerű a történet...

Dédapám elszegényedőfélben volt s  másodjára elvett egy gazdag lánykát Máramarosszigeten...

Így történt hogy nagyapám ott született...

Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.15 0 0 135

Szvsz. ez egyszerűen magánügy. Gondolom, izraelben is kell valami bizonyíték, hogy zsidó vagy.

Rasszista a világ.

Kamomilla94 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 134

'Én itt állok értetlenül. Ha hoax a papír, akkor Benedek miért akar kilépni a cégből?'

Ezt én sem értem.

Előzmény: Törölt nick (125)
Potyli Creative Commons License 2012.05.15 0 0 131

Csakhogy akkor meg nem is ismertek a geneket

Előzmény: pert2 (130)
pert2 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 130

Azért a jó öreg Horthy idején felkopott volna a génturkászok álla - akkoriban elég volt 4 nagyszülői keresztlevéllel igazolni magát egy jobbikosnak, darabonként 1 pemgő illetékbélyeggel, de a szegényebb jobbikosoknak azt is elengedték.

lujo2 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 129

Elnézést kér a cigányságvizsgáló genetikai labor

Elhatárolódnak minden megkülönböztetéstől, de etikai okokból nem tagadhatták meg a cigány- és zsidóságvizsgálatot a jobbikostól. Tovább »

forrás: Index.hu

ezek szerint, mégis igaz?

arnyekxxx Creative Commons License 2012.05.15 0 0 127

Mea Culpa, szent meggyőződésem volt, hogy ez igy fotosop, de ezek szerint tényleg megtörtént eset. Igy mondjuk igen tréfás a dolog, de minkenkinek jogában áll hülyének lenni.

Előzmény: arnyekxxx (110)
Kamomilla94 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 123

Tudtam, hogy valami hiányzik ebből a vizsgálatból!!! Nem terjedt ki arra, hogy meleg -e? :))) Ez így lenne komplett. Nem gondoljátok?:)))

Mert hogy hülye, azt mintegy bónuszként remekül igazolja a vizsgálat:)

Előzmény: Törölt nick (119)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.15 0 0 119

Mit örlődhetett szegény jobbikos, mire rávette magát, hogy csak megnézeti?!

Én eddig tudhattam, hogy ha jobbikos, akkor nem lehet cigány, zsidó és meleg, most meg itten van a bizonyosság; már génkutatással is csak nagy valószínűséggel lehet állítani.  Ilyet?!  :)

lujo2 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 117

A vicc annyira jól sikerült, hogy még az érintett cég is nyilatkozattételre kényszerült

http://www.nagygendiagnosztika.hu/

Nyilatkozat genetikai származási (családfa) vizsgálatról
Budapest, 2012. május 14.

A napokban, az eredetileg a kuruc.info oldalon megjelent, majd a sajtóban elterjedt információk alapján, mely szerint a NAGY GÉN Diagnosztikai és Kutatási Kft. által végzett „genetikai szakértői leletben rögzítették a Jobbik egyik tagjáról, hogy nem rendelkezik cigány és zsidó genetikai génváltozatokkal” az alábbi pontosításokat, kiegészítéseket szeretnénk tenni. Először is szeretnénk hangsúlyozni, hogy a NAGY GÉN Kft. elhatárolja magát a megkülönböztetés minden formájától és nagyon sajnálja, hogy a tudományosan megalapozott génvizsgálatot egyes személyek tévesen, és rossz szándékkal használnak fel.

lujo2 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 115

és egy érdekes cikk a témában, Origó, TUDOMÁNY rovatában:

de ez nem meglepő, ha egy viszonylag zárt populciót vizsgálnak

A zsidók még mindig összetartoznak genetikailag is egy új felmérés alapján

Amerikai kutatók részletes genetikai elemzése alapján a zsidó emberek éppúgy megőrizték a genetikai összetartozásuk jegyeit, mint ahogy a kulturális és a vallási hagyományokat. Mindez a Közel-Keletről Európába, Észak-Afrikába és a világ más tájaira vándorolt zsidóknál is megfigyelhető.

Harry Ostrer, a New York-i Egyetem Langone Orvosi Központjának professzora a zsidóság legújabb genetikai vizsgálatának most megjelent eredményei kapcsán elmondta: a korábbi, vércsoportra és úgynevezett szérummarkerekre (a vérszérum különleges jelzőmolekulái) alapozott genetikai vizsgálatok arra utaltak, hogy a Közel-Keleten maradt zsidó csoportok között nagyobb a genetikai hasonlóság, mint a zsidó népesség egyes szétszóródott csoportjai között. Ez arra utal, hogy a diaszpórában (nem a Közel-Keleten) élő zsidók jobban keveredtek a befogadó népekkel. Bár a diaszpórában élő egyéneknek valóban vannak olyan egyedi megkülönböztető genetikai jegyeik, amelyek minden csoport önálló genetikai történetéből fakadnak, a kutatóknak most sikerült kimutatniuk, hogy valamennyi zsidó osztozik egy sor közös genetikai jellemzőn, áll az American Journal of Human Genetics folyóiratban most megjelent cikkben.

lujo2 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 114

persze, dokumentumot is fabrikáltak hozzá, h hihetőbb legyen. legjobb, még a tulajdonosa is felült neki, nem csak az Index, meg a többi portál :-)

Előzmény: lujo2 (113)
lujo2 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 113

elérték amit akartak. mindig arról panaszkodnak, a médiában diszkriminálják őket, nem jelenik meg semmi sem róluk. hát tessék :D

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.15 0 0 111

Ha csak hoax is lenne, nincs ebben az egészben semmi különös, aki hitelesen játssza az elvetemült idiótát, arról előbb-utóbb elhiszik, hogy valójában az.

arnyekxxx Creative Commons License 2012.05.15 0 0 110

egy, a labancon megjelent, humor cimkével ellátott kvázi hoaxról 106 hozzászólás itt, meg többszázkommentes blog a "demokratikus blogszférában"

azért ez nem semmi :)

lujo2 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 109

sztem azt mondta, illetve csinálta a jobboldal is, azért adta az alternatív kossuth-díjat

Előzmény: Törölt nick (108)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.14 0 0 108

hát ami a Kossuth díjat illeti addig volt értékes, amíg a baloldali kormány osztrogatta, amióta a fidesz alatt osztották azóta mértékadóktól azt kellett megtudnom, hogy tulajdonképp ez a díj egy semmitérő bóvli.

Előzmény: lujo2 (106)
lujo2 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 106

igazad van, Kossuth-díjat, ilyen-olyan kis és nagy keresztet is ilyen alapon osztják :D

Előzmény: Törölt nick (105)
lujo2 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 104

zsidók kitüntetésének nagyrésze annak köszönhetők, h a gyerekeiket tanítatták, és igyekeztek jó iskolákban.

meg volt egy mondás még, időben kellett lelépni

h mennyire nem a gének meghatározók, czeizel mondta, a azok a zsidó matematikusok, akik elhagyták az országot, átlagban 15 évvel tovább éltek, m akik itthon maradtak, azaz az életmód, társsadalmi viszonyok fontosabbak

Előzmény: Törölt nick (101)
Potyli Creative Commons License 2012.05.14 0 0 102

Meg bizonyos betegsegeket is.

Előzmény: Törölt nick (101)
truffle Creative Commons License 2012.05.14 0 0 100

Ez nagyon izzadságszagú lett...

A zsidóság 3000 ezer éves írás-olvasás tudása ugye nem az ebben a topikban....nem vagy kicsit elfogult?

Előzmény: Szamiz67 (94)
Potyli Creative Commons License 2012.05.14 0 0 99

Neki milyen zsidokra jellemzo testjegye van?

Előzmény: Törölt nick (96)
Potyli Creative Commons License 2012.05.14 0 0 98

Odaig nem jutott el az olvasasban:-)

Előzmény: lujo2 (97)
lujo2 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 97

hülyeség, mert Czeizel NEM GENETIKAI OKOKKAL magyarázza a zsidók sikereit, de mindegy:

A zsidóság szellemi téren tapasztalt sikerességét elsősorban a családi és iskolai, tehát szociokulturális hatásokkal magyarázzuk.

Előzmény: Törölt nick (90)
Szamiz67 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 94

Ez nagyon izzadságszagú lett...

Előzmény: truffle (92)
Szamiz67 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 93

Független gondolkodó, nem tudom megfigyelted-e, de minden idős embernek megnyúlik a füle, meg az orra, ha sokáig élsz (természetese ezt kívánom :) , akkor téged is nagy orrú zsidónak fognak csúfolni  a zsidózó gyerekek, abban viszont biztos lehetsz, hogy a sikereidet, eredményeidet nem fogják a fejedhez vágni.

Előzmény: Törölt nick (90)
truffle Creative Commons License 2012.05.14 0 0 92

...a zsidóság 3000 éves írás-olvasás tudása;

Egy normális nép 3000 év alatt ki tud alakítani magának egy normális állandó hazát. Marha nagy dicsőség erős hátszéllel elvenni a másik hazáját.

Előzmény: lujo2 (85)
Szamiz67 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 91

truffle, Persze magánügy, de azért  egy olyan országban, ahonnan olyan 'kutatásokra' vittek magyar zsidókat, ahol a faji jellegzetességeket vizsgálták, majd megölték őket, ahol a Jobbikos Staudt Gábor Budapest a magyaroké  táblával  kampányol, ahol ugyanő a 'labanc' femenőit  kurucosnak jellemzi, ahol az én lakhelyemen ugyanezt nyomja az echte sváb Lenhardt Balázs, ott ez sajnos a kínos színvonalú és minőségű közügyeinkre  is nagyon jellemző.  

Előzmény: truffle (87)
Potyli Creative Commons License 2012.05.14 0 0 89

Ezt hogyan olvastad ki a Ceizler idezetbol?

Előzmény: Törölt nick (88)
truffle Creative Commons License 2012.05.14 0 0 87

sztem meg hülye, aki ezt vizsgáltatja.

Szerintem meg hülye, aki erről topikot nyit. Kapásból magánügy. Csak egy dolog lehet a háttérben, mégpedig a többszintű lejáratás. Csaknem annyira erősödik a Jobbik, hogy be kell indítani a darálógépet minden fronton? Meg aztán a félidőben járunk a választások felé is, ideje elkezdeni az áskálódást  egyúttal elterelni a figyelmet a "két hét alatt rend lesz"-ről, manyupról, meg az összes többi f.szságról.

Még pettingnek is gyenge ez a topik. Viszont jó a nick neved, az Üvegtigris IV-ben válthatnád vele Lalit :).

Előzmény: lujo2 (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!