Lemondott Tulassay testvére is
Lemond a Semmelweis Egyetem (SE) Habilitációs Bizottságának elnöki tisztéről Tulassay Zsolt - ezt közleményben tudatta keddre virradóra az SE lemondott rektorának testvére az intézmény honlapjára felkerült közleményben.
Az egyetem körül kialakult helyzet miatt nem ért meglepetésként ennek a néhány évvel ezelőtti történetnek a felelevenítése, amelynek értelmezéséről már akkoriban is hosszas vita folyt" - írta közleményében Tulassay Zsolt, Tulassay Tivadarnak, a Semmelweis Egyetem lemondott rektorának a testvére.
Őt is megtalálták,szegényt?!
Ha egyszer egy üzlet beindul.....-))
Jóformán minden kisdoktoris lemondhatna, mert mindenki másol!:) Schmittnél nam az a baj volt, hogy másolt, hanem az, hogy Scmitt Pál a fideszes, keresztény, családhű, diplomás olimpiai bajnok!
Szerintem az elején le kellett volna mondania a doktoriról, közölve, hogy akkor átment, ő jónak gondolta - szép naívan előadva -, de rendben, akkor írok egy újat, meghívni a sajtót a könyvtárba, stb." A gond az, hogy sem akkor sem most nem tudna összehozni egy disszertációt. Az elnökségről mindenképpen le kellett volna mondania. Akkor lopott, most meg hazudott. Erkölcsileg alkalmatlan.
a masik meg megnyert a hazugsagaival egy valasztast" Ezt a helyedben nem erőltetném. Ebben az országban eddig hat választást nyertek meg hazudozással... Hogy Gy.F. honnan írta ki magát, arról megoszlanak a vélemények. Úgy tűnik a politikából még nem. Annyira biztos nem, mint Plagi bácsi.
A plagizáló Tulassay volt a habilitációs bizottság elnöke a SOTE-n? Es ez most komoly? Es csak most mondott let, holott 2009 ben plagizált?? Mi folyik itt?
Kilóg a lóláb:-)))) csak nem tán pártfeladatot hajtott végre Tulassay, amiért ez a hála? Ilyen gyorsan hálálkodni elég gáz, tényleg elfogadhatatlan, mégha teljes szívéből vágyik is rá.
A Semmelweis Egyetem rektora láthatólag nem örült annak, hogy az MSZP rárepült, finoman el is határolódott attól, hogy díszpolgárnak jelölték. Tovább »
Diktatúra, ja:) Mondjuk gondoltam már, hogy megjátszom, hogy visszaszólok, hogy dehát ő dönt mindenben, miért kérdez tőlem bármit is:)) Vagy akármikor, amikor döntést kell hozni, tök jó felelősség elhárítás lenne:)
Amúgy a kommancsoknak nem is nagyon van más választása, mint minden ilyesmire rárepülni.
Tulassay Tivadar egyetemi rektori megbízatása a végéhez közeledik, az utódja kijelölve, már csak az átadás-átvételi procedúra zajlik.
Hogy milyen örökséget (?) hagy hátra, az az átadás-átvételi feljegyzésektől függ.
Netán ettől a felelősségtől akart ezzel a színpadias "lemondás"-sal megszabadulni?
Néhány, a rektor szándékolt intézkedéseiről semmit sem tudó oktató, meg az ostoba hallgatók megtapsolták TT lemondását, pedig ha tudták volna, hogy a megtapsolt rektoruk szerint is ez csak "bulvár-széné"?!