Keresés

Részletes keresés

AntonMohl Creative Commons License 2012.07.03 0 0 153

Indíthat-e vizsgálatot ebben az ügyben Polt Péter?

Előzmény: FreedomTrail (152)
FreedomTrail Creative Commons License 2012.06.11 0 0 152

Érthetetlennek, megmagyarázhatatlannak, elfogadhatatlannak nevezte Polt Péter legfőbb ügyész annak a belső vizsgálatnak az eredményét, amit Szántai Attila panziótulajdonos ügyében rendelt el, miután a Fővárosi Ítélőtábla felmentette a férfit a több emberen elkövetett emberölés vádja alól. Szántai Attila a Magyar Nemzetnek kifejtette, a legfőbb ügyész levelét is csatolja majd milliárdos kártérítési igénye mellé.

kristo_f Creative Commons License 2012.04.11 0 0 151

Én nem tudom, de mintha valaki valahová beirta volna

Előzmény: hüvelygombás rongyosélet (137)
MrJones Creative Commons License 2012.04.11 0 0 150

Szerencse neked, nekem, vagy kinek?

(Csak szólok, az ilyen kártérítés nekünk kettőnknek egész biztosan nem szerencsés - tudod, mi fizetjük.)

Előzmény: Törölt nick (149)
prostata Creative Commons License 2012.04.11 0 0 147

Horvát Csaba rendőr  ales  is ült pár évet ártatlanul, egyetlen bűne a FIDESZ korrupciós ügyei iránti érdeklődés amely nem tetszett Polt Pot Péter úrnak...

MrJones Creative Commons License 2012.04.10 0 0 146

Egészségedre.

Amúgy mi bajod?

Előzmény: paranormális (145)
paranormális Creative Commons License 2012.04.06 0 0 145

Broáf!

Előzmény: MrJones (117)
peca_boy Creative Commons License 2012.04.06 0 0 144

(de inkább hagyjuk a témát, ne offoljuk szét a topikot)

peca_boy Creative Commons License 2012.04.06 0 0 143

OFF

Jaja, Giger, aki az alien-kultusz megteremtője :) Most jön egy nyolcadikutas-előzmény, a Prometheus, youtube-on utánanézhetsz, az sem lesz gyenge. Az a Ridley Scott rendezi, aki az Alient is rendezte.

ON

Előzmény: MrJones (142)
MrJones Creative Commons License 2012.04.06 0 0 142

Off
Köszönöm az utánjárást. (Tudod, alkalmi netező vagyok és nincs igazán időm ilyesmire.)

"Engem a "Sikoly"-ra emlékeztet, ami kategóriájában sztem az egyik legdurvább."

Nekem először H.R. Giger művei jutottak eszembe. Azok ilyen idegenek. Vagy nem tudom, hogy mondjam.... embertelenek?
De... azokban is van valamiféle rendszer: az alakjai a maguk torzságában is épek, egészségesek, de ez nem. Ez totálisan kaotikus.
Ha megfigyeled, nincs a képnek olyan eleme sem anyagi - legyen az koponya, szem, száj, fogak, karok, bőr, sem fogalmi - sikoly - szinten, amire azt mondhatnánk, hogy ép, egészséges, szabályos.
(Esetleg a háttéren látható halvány, egyenes vonalak, vagy a fogaskerék hordoznak minimális racionalitást, de maga a figura gyakorlatilag semmilyet.
Az egy bomlott elme. Nem halálra rettent, félig torzult, mint a Munch kép, hanem teljesen.
Ezért mondtam rögtön, hogy ez a kép kész őrület.

On

Előzmény: peca_boy (128)
MrJones Creative Commons License 2012.04.06 0 0 141

Nojó, de azok profi és szép modellcsajok vótak, nem rusnya amatőr pasasok, hé!
Vagy te ugyanannyit fizetnél nekem is, ha focizok, mint Beckhamnek fénykorában? :)

Előzmény: Unerwünschter Gast (133)
MrJones Creative Commons License 2012.04.06 0 0 140

"mennyibe kerül egy ilyen fokon megsérült élet és egzisztencia?"

A számszerűsítés módját már elmondtam, hadd ne ismételjek.

De mint mondottam, a helyreállításra kell törekedni.
Ebbe szerinted hogyan fér bele egy olyan összeg, amit a ficak kb. a büdös életben sem fog látni ÖSSZESEN (amely határérték esetleg akkor lenne érvényes, ha élete végéig mozgásképtelen idiótává verték volna)?

Előzmény: Törölt nick (132)
hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2012.03.30 0 0 139

Aki feleségul megy egy 3 ikushoz, az 0 ikus.

Hülyeség ellen nincs orvosság.

Előzmény: Törölt nick (138)
hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2012.03.30 0 0 137

Ki volt az a tisztességes, böcsületes rendőr bácsi?

Előzmény: kristo_f (102)
hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2012.03.30 0 0 136

A mekis lövöldöző elsőbűntényes volt, és TÉF-et kapott.

Nekem fura.

Előzmény: Dr. a kula (48)
FreedomTrail Creative Commons License 2012.03.30 0 0 135

Egyetértek.

Előzmény: Törölt nick (134)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2012.03.30 0 0 133

Számoljunk. A múltkor volt egy szado-mazo botrány. Állítólag a modellek 4 órára kapnak kb. 80.000 Ft-ot.

7*365*6*80.000=1.226.400.000

Szerintem nagyságrendileg helyben vagyunk. :-(((

Előzmény: Törölt nick (132)
peca_boy Creative Commons License 2012.03.29 0 0 131

OFF

Bocsánat, tehát "The Scream" az angol cím, "Skrik" a norvég cím, Edvard Munch nevű norvég festő készítette, és több képről van szó.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Scream

ON

Előzmény: peca_boy (130)
peca_boy Creative Commons License 2012.03.29 0 0 130

OFF

Valszeg török (vagy hasonló), Screaming a címe, ami szintén a lentebbi Sikoly-képre utal (aminek angol neve ugye Scream).

http://az.wikipedia.org/wiki/%C5%9E%C9%99kil:Screaming.jpg

ON

Előzmény: Törölt nick (129)
peca_boy Creative Commons License 2012.03.29 0 0 128

OFF

Engem a "Sikoly"-ra emlékeztet, ami kategóriájában sztem az egyik legdurvább.

http://talaldki.freeblog.hu/archives/2008/12/15/Milyen_fetmeny_lathato_a_kepen_20081205/

ON

Előzmény: MrJones (127)
MrJones Creative Commons License 2012.03.29 0 0 127

Nemsemmi ez a kép.
Mondhatnám úgy is, hogy kész őrület.

Ki festette, és mi a címe?

Előzmény: Törölt nick (119)
MrJones Creative Commons License 2012.03.29 0 0 126

"Gondolom, ha te ülnél 7 évet ártatlanul egy ellenséges galeri közepén a sitten, akkor ugyanezt mondanád amikor megsemmisítik az ellened hozott korábbi ítéletet, és kiengednek."

Még az is elképzelhető.
Mint ahogyan az is, hogy totál elfogultan, messze túlértékelve a saját sérelmeimet milliárdos összeget követelnék. És még az is elképzelhető, hogy nem egyszerű nyereségvágyból, az amerikai módi mintájára (értsd: fejjük ki a lehető legtöbbet a tévedőből), hanem tényleg így gondolnám.
És akkor mi van?
Az én követelésem sem lesz jogosabb, mint a fickóé.

Nézd, a kárenyhítés az egy dolog. A bosszú is egy, a nyereség meg egy egészen más.
Az egyik ugye arról szól, hogy a mínuszba került egyenleget felhozzuk, maximum a nulla értékig. A második szintén egalizáló tényező, a harmadik meg kizárólag a pozitív tartományról szól.
Én úgy vélem, az elsővel minden rendben, a másodikkal sincs különösebb gond. A harmadik viszont elég prückös, ugyanis helytelen (nem a felborult egyensúly visszaállításáról, hanem ellenkező előjelű borításról van szó).

Tehát az elmaradt jövedelmek pótlása oké, a beszerzett sérülések gyógyítása oké - eddig az egyenlítés.
Bíró felelősségrevonása oké - ez a bosszú, ugye.
És itt a vége.

Előzmény: Törölt nick (118)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2012.03.27 0 0 125

Meg ha jól emlékszem Chicagoban elsősorban bűnözők lőtték egymást halomra.

Előzmény: kevesissok (123)
kevesissok Creative Commons License 2012.03.27 0 0 123

Nem kell a halálbüntetést visszaállítani, csak liberalizálni a polgári lővegyvertartást - mint a példa is mutatja.

ja, had legyen a 8kerből csikágó.

Előzmény: Törölt nick (120)
kevesissok Creative Commons License 2012.03.27 0 0 122

A Gyurcsány diktatúra időszakában könnyen előfordulhatott, hogy ártatlan embereket súlyos börtönbüntetésre itéljenek, de az azóta megindult demokratizálódási hullám és a független magyar biróságok korrigálják az ilyen hibákat.

üvöltözött is emiatt a ballib korábban.

Előzmény: pinabubus2 (121)
pinabubus2 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 121

A Gyurcsány diktatúra időszakában könnyen előfordulhatott, hogy ártatlan embereket súlyos börtönbüntetésre itéljenek, de az azóta megindult demokratizálódási hullám és a független magyar biróságok korrigálják az ilyen hibákat.

üdv PinaBubus

MrJones Creative Commons License 2012.03.27 0 0 117

"milliárdos kártalanításban gondolkozik"

Hát, felőlem aztán gondolkozhat rajta. Jó sokáig.

Nem mondom, hogy nem érdemel kártérítést - sőt, azt sem, hogy a bíró ússza meg egy szőnyegszélével a főnökénél (vagy nyugdíjazással, ugye), de azért ekkora kár tuti nem érte.
Jár neki az anyagi kártérítés az elmaradt jövedelméért, meg a legjobb orvosi ellátás az elszenvedett sérüléseiért (inkluzíve pszichológus), oszt nagyjából annyi is.

Előzmény: ooloo (-)
EngineDown Creative Commons License 2012.03.26 0 0 116

Remélem ezt elolvassák azok akik a halálbüntetés visszaállítását követelik. Ilyen igazságszolgáltatás mellett nagy f*sza lenne. Kitudja hány ilyen eset van még...

fúrómester Creative Commons License 2012.03.26 0 0 115

"ha nincs is közvetlen tettenérés, az általad emlitett modern technika bebizonyithatja ki az elkövető"

Már amikor sikerül.

Előzmény: kristo_f (112)
fúrómester Creative Commons License 2012.03.26 0 0 114

Voltál már tárgyalóteremben?

Majd ha sor kerül rá, nem meglepődni!

Előzmény: Törölt nick (111)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!