Pontosan. Nálunk a KE eleve egy lufi, lényegében semmi hatalma nincs. Nagyjából teljesen mindegy hogy a vösösnácikkal paktáló Göncz tata vagy az agyhalott SP csinál semmit. Az persze egy másik kérdés, hogy egy politikai mozgalmat elég jól fémjelez, ha egy olyan IQ-light fazont mint Dopeman kitesz az ablakba. Persze ez azért szerintem hosszú távon vissza is üt: az átlagpolgár azért a 20 év szorgols liberális oktatásrombolása ellenére sincs egy kategóriában a Dopeman-félékkel, így aztán nem igazán áll be a millások mögé. Persze épeszű ember amúgy se tud komolyan venni egy olyan társulatot ami a faszbúkon harcol a diktatúra ellen. Aki látott már valódi diktatúrát, ha csak olyan vajpuhát is, mint a Kádáré a 80-as években, az jót röhög az egészen.
akkor maradjunk abban, miután vki azt mondta, a semlegesek leszarják Dopemant, meg nem érdekli a mostani KE se, a jobbosoknak meg mindegy, ahogy nekem is, azaz nem oszt szoroz, ki a bohóc KE.
Emiatt SP tekintélye csak azoknak a szemében zsugorodik, akik egyébként se szavaztak volna soha olyan pártra amelyik SP-t választja elnöknek a fideszre akkor se ha Gyurcsányt/Kókát/Bokrost/Bajnait jelülik miniszter/köztársasági elnöknek.
Hol van még a választés? Arra jó, h Schmitt "tekintélyét" tovább erodálja. Semmi több, nem az ellenzék miniszterelnökjelöltje. Esetleg a semlegesek elgondolkodnak, h egy ilyen "félnótást jelölnek az ellenzékiek", akkor Scmittel vmi nagyon enm stimmel. És Dopeman le is mondhat még, amit SP nem biztos, h megtesz :DD
Nem is lehet nagyon a másik oldaltó elhóditan szavazókat. A semlegseket kellett volna megcélozni, de ezzel nagyon mellélőttek. Egyit nem ér meg egy poén se. Persze, csak, ha komolyan gondolják. Ha nem, akkor meg mi a faszt nyomulnak? Az is csak barahi?
Most, hogy Lacink zászlóvivője és frontembere lett egy olyan „civil” szerveződésnek, melynek már a neve is hazugság
Érdekes, hogy milyen gyorsan félretevődik a doktriner pöffeszkedés, milyen villámcsapásszerűen megy át haszonelvű utilitarizmusba; már ha a Pityinger-fanok szimpátiája bármilyen formában is haszonnak nevezhető.
(szerintem inkább félelmetes)
Amint a címben is írtam: azt kaptuk amit megérdemlünk. Megérdemeljük, mert nincs ember, aki szót emelne az esztétikai környezetszennyezés ellen; nincs senki, aki azt mondaná, hogy elég volt, hogy bizonyos dolgok és hangnemek egyszerűen csak undorítóak. Mert úgy és olyanná neveltük gyerekeinket, hogy vannak közöttük, akiknek Pityinger munkássága tetszik, és nem undorodnak tőle.
Valahol megnyugtató, hogy másnak is az undor kifejezés ugrik be róla. És valszeg jópáran vagyunk így ezzel.
Madarat tolláról, embert barátjáról. Csupa olyan szót és kifejezést leszek kénytelen használni, melyek gyakorlatilag értelem és tartalom nélkülivé süllyedtek az utóbbi időben. Csak felsorolásszerűen és a teljesség igénye nélkül: „nem illik”, „nem való”[...] Bővebben!Tovább »
Sőt még Budapestet is fel akarta gyújtani. Persze senki sem gondolja, hogy szó szerint kell érteni, egy katartikus költői kép, amibe az ember beleborzong, míg a topic-címadó egyénnel kapcs. az undor fog el.
Úgyhogy, igen jajongás van, hogy egy napon említesz egy költőóriást és egy ilyen szarsenkit. Most olvastam el az ominózus művet, amit szerinted a jövőben fognak megérteni. Süt belőle a tajparaszt életérzés, azonkívül még ott a felelősség, hogy mire is tanít a feeling, ha érted..
Neked hatalmas szegénységi bizonyítvány, hogy ezt a párhuzamot hozod, és még meg is magyarázod, de a példádnál maradva, van-e olyan magyar ember akinek a harminckettediken nem jut eszébe József Attila...?
Mikor fog felmutatni ez a meg nem értett művész valaha is ilyet...? Megmondom, soha. Megy a lefolyóba, ahová való.