Vagy lehet még valami a kormány tarisznyájában, amivel megakadályozza, hogy mindenféle hülyeséget a nyakunkba sózzanak a hitel megkapásának feltételeként?
""Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" - kommentálta a miniszterelnök,..."
NA ezt a külföldi diplomatáknak mondta. Vajon érvényes ez a belföldi állampolgárokra is?
Magamat biztatnom nem szukseges. Jol el vagyok." Ez egy pillanatig sem volt kétséges. Az egyszerűk rendíthetetlen hite tölt el.:))
Neked viszont ugy latom, nem art felhivnom a figyelemedet a stabil 2/3-os kormanyzas soha nem tapasztalt, mellbevago erejere" Fölösleges. A mellbevágás nagyon megy. Már csak az épeszű gazdasági és társadalmi lépéseket kellene gyakorolni. De asszem ezzel is elkéstek, mint mindennel.
Orulj ,Vincent!" Megtisztelő hogy összekeversz az egyik legjobb bloggerrel, de sajnos nem én vagyok.:))))))
sőt: a mostani kétharmad már nem az a kétharmad lenne, mert a jobbik is ebbe az irányba hajtana, sőt radikálisabban, és amit veszít a fidesz, annak jórésze ugyanúgy a jobboldalon marad!
Neked viszont ugy latom, nem art felhivnom a figyelemedet a stabil 2/3-os kormanyzas soha nem tapasztalt, mellbevago erejere. Mindenfele hullamveres ellenere, ez az ero fogja elore hajtani a naszadot.
Aztán felfigyelnek az esetre az un. pénzügyi világszervezetek, azonnal elkezdik riogatni a befektetőket, aztán, ha komoly az ügy, akkor már az EU esetleg az USA is kifejezi rosszallását.
Nem "felfigyelnek" hanem a nemzetközi fórumokon fúrnak fáradhatatlanul. Nemrég egy ilyen szimpóziumra becsődült egy pár nemzeti radikális amitől a szimpózium becsődölt.
Hogy lehet szabadságharcnak hívni azt a cselekményt, hogy azok ellen harcolunk akikkel egy csapatban kellene játszanunk? Nem az EU jött ide, hanem mi akartunk oda csatlakozni.
Ez jó hír (ti. az, hogy bogár írt egy ilyen "elemzést"), mert ebből az következik, hogy elkezdték gyártani a magyarázatokat a széljobbos tábor számára - vagyis talán az IMF-fel való megegyezési szándék felé billent a mérleg. Persze elsősorban a széljobb azon részét kell itt érteni, akik fideszhívők - ne feledjük, bogár államtitkár volt az eslő vekkeres-kormány idejébenés fidesz-hűsége megkérdőjelezhetetlen; de azért biztos vannak jobbikos szélsőségesek is, akik számára a sok bogár-agymenés az etalon. Azt, hogy erről az egészről mi a jobbikos média álláspontja, azt nem tudom, gondolom majd erősödnek azok a hangok, hogy a vekkeres is csak a háttérhatalom/liberálisok kiszolgálója.
Egyébként nem tudom, miért kell libsizni meg mindenféle furmányos összeesküvéselméletekkel jönni, amikor ezek legtöbbje egyszerű kódolt zsidózás.
Ja, a másik meg az, hogy a legújabb közelmények szerint nem is volt szabadságharc.
Reggel hallottam Giró-Szász urat szerencsétlenkedni a Kossuthon, szerinte a kormány eddig is mindég azt mondta, hogy hajlandó az IMF-fel való tárgyalásokra. Ezen mondjuk jót röhögtem, vártam, hogy esetleg hozzáteszi, hogy harcállásaink nagyon jók Eurázsiában (hiszen Magyarország mindig is Eurázsia ellen viselt háborút)
Szeinted én Orbánista vagyok? Mellényultál. Én is látom, hogy jól elbaszták a gazdaságot. Persze nem a te piti módodon támadom, dehát nem lehet midneki képzett, de mégcsak okos sem.