Azért erről lenne egy személyes véleményem. Ha ekkora ember a férjem, eszem ágában sincs elvállani ilyen pozíciót, jelöljön arra bárki is. Ez azért hozzátartozik a teljes igazsághoz. Az meg hülyeség, hogy nem beszélünk semmilyen és senkilyen ügyéről. Mert akkor ezek a házastársak, vagy leszarják egymást, vagy elválófélben vannak. Én a feleségemmel mindent megbeszéltem és elmondtam. Max. nem szólt bele, csak próbált seggítő tanácsot adni. (Nem nagyon tudott csak olyan mentálisat) Szóval nálam ez a dolog szintén trettenet nincsen ám rendben.
Azaz ......... De ez itt OFF. Szájer nem lemondott, csak egy köpönyeget vetett valahogy a pártja közössége elé, akik szerintem baromira elfuseráltan döntöttek. :-(((
Ui:
Mi lehet vajon a megoldás? Szerintem egy lemondás és valaki más jelölése jobb lenne.
(1:40 a visszafelé időben - mert szerintem nem vagytok mazoisták.... lehet odaugrani ezen témában)
Akinek meg nem tetszik nyugodtan mondja azt, hogy hazudott!!!!
Bravó Szájer!? Érdekes ez a bejelentés interpretáció!
Nem farizeus kicsit ez a médiátok?
Na mindegy. Én ha sokat ismételgetik, hogy a zöld szemed kék, és mindenki tartósan ezt mondja, akor lecserélem a cimkét és mostantól a kék már zöld, a zöld meg kék lesz. Meg kékzöld.
Átkozottul jól csináljátok. De.... látom, hallom, érzem a valóságot.
sorry, nem tudom elfogadni. NEKED jobban kellene ismerni a betegeidet, igy toled elmenoben leugorhatnek a 10-ikrol (marmint ha van/lenne) es te megdobbennel hogy eszedbe nem jutott volna hogy ilyet fogok tenni...
szvsz vilagosnak kellett lenni hogy nem a bno rovideteskent valo kozlesevel van bajom (nagyjabol tudni lehetett hogy mi es hogy magyar rovidites) hanem azzal hogy egy angol rovidites melle egy magyar roviditest raktal. ez keltett benne disszonanciat. no nem olyan tul nagyot csak eppen emlitesremeltot es kivancsi voltam az angol roviditesre mert nem akartam talalgatni. esetleg icd?
nem a feri tulmozgasossagarol beszelek. lehet hogy letezo dolog de most nincs relevanciaja.
nagyon sok tulmozgasos dolgot tudnek mondani de maradjunk a rakoczi hidnal, a szell kalman ternel, es a liszt ferenc repuloternel.
ilyen dolgokat akkor csinalnek meg ha ezekkel az ellenzek egyetert. foleg ha a regi elnevezesek elfogadottak, tradicionalisak, senkit nem bantanak.
ez olyan nehez lenne megszerezni az ellenzek egyeterteset?
abszolut annak a megjelenese hogy azt csinalunk amit akarunk es nem erdekel senki velemenye!
aztan ez megjelenik az alkotmanyban is.
miert kell az alkotmanyban onmagunkat dicsergetni? mas erre nem hajlando? ha ezt a szlovakok csinalnak valoszinuleg kirohognenk oket, amikor nemzeti multjuk dicsosegeit ecsetelik. vagy hogy milyen jo emberek ok.! es hogy plane milyen jo emberek lesznek.
hogyan lehet vallasi hagyomanyokat DICSERNI, amikor ezek a vallasok tuzzel es vassal irtottak egymast valamikor? most akkor melyiknek volt igaza? annak aki irtott vagy akit irtottak? vagy egyszeruen felejtsuk el az irtasokat?
ilyen alapon elfelejthetnenk a holocaustot vagy az ormeny nepirtast.
szvsz ez hulyeseg. jobb es baloldal elegge egynemu. politikai osztaly. persze mindket csoportban talalhatok tulzoak, betegesek.
a kormanyoldal vedelme talan jobban vakka teszi az embereket. mar csak a kormany tobb hibat tud elkovetni, apologetainak tobb dolga van, tobb lelkesedesre van szukseguk.
de ilyen jobb/bal kulonbseget tenni, olyan mintha a noket es a ferfiakat minositenenk. es hogy megcafoltak a nok ezt a kulonbsegtetelt 100 ev alatt szinte minden teruleten.
ertsd meg csak a jobboldal tud hatni a tulmozgasosokra
Most hogy jön ide a Feri?
Miért hatna rá a jobboldal? (harcol ő önmagával is folyamatosan)
Frédi: Ha konkrétan leírod nekem, hogy milyen kifogásod van , milyen értékek azok melyek veszélyben vannak, akkor tudok válaszolni.
Ha általánosságban vannak veszélyben, akkor nem.
Lomniciról már írtam másutt, nem értem, és nem látom értelmét, sőt mivel ügyesen egyszerre kétfele is nyal egy nyelvvel, inkább gondolom, hogy személyes dolog lehetett.
A probléma inkább a helyzet kezelésével volt/van. Konkrétan azt gondolom, hogy azt kellett volna kirúgni, aki elkövette,/vagy utasítást adott erre.
Nagyon sajnálatos, hogy nem ez történt, ha jól tudom, Szabó ezért mondott le.
Én nem tudok miről lemondani, legfeljebb a betegeimről, de ők meg ragaszkodnak hozzám...
most meg ideraknak nekunk egy baratno fobirot es el akarnak adni egy szajer jozsef gesztust. ugyanolyan vagy erosebb szembekopes mint a hivatalosan rendben levo motozas.
ertsd meg csak a jobboldal tud hatni a tulmozgasosokra. mi hiaba mondunk akarmit, meg sem hallanak. csak az er valamit ha tisztesseges jobboldaliak fejezik ki undorodasukat. nem relativizalast, hogy mi lett volna ha, hanem hogy undorito a nepotikus rendszer visszahozasa, tovabbfejlesztese, erositese.
europa szembekopese. az europai ertekek szembekopese, szembesitese a 'magyar' ertekekkel. a magyar milyen nagyszeru, az europaival kuzdeni kell, le kell gyozni.
karpat medencei szupremacionk hangoztatasa. ami statisztikailag lehet hogy igaz hiszen a karpat medence kozepen vagyunk es itt szambeli folenyt alkotunk, de milyen szupremaciot hangoztatunk?
lomnici kepenek kiretusalasa. ez a fidesz kozeli fobiro kinevezese utan talan megsem veletlen. es rajottek? persze nem rugtak ki a tv egesz vezeteset es a felelosseggel tartozo politikusokat. es veletlenus sincs megemlitve hogy a ket dolog talan osszetartozik. ht kinevezese es lomnici eltuntetese. vagy miert tunt el lomnici? ezenkivul meeg ki tunt el? ugye ha lomnici eltunt akkor eltunt/eltunhetett mas is. nem vettek/vettuk eszre. ez termeszetes hiszen ezert tuntettuk el, hogy ne vegyek eszre.
eltunt az europai zaszlo schmitt pal hatterebol. szijjarto hattereben sincs europai zaszlo. miert? nem tartozunk europaba? nem onnan varunk hathatos segitseget gondjaink megoldasahoz?
es itt van solyom cikke. mintha kemeny biralatot tartalmazna. mit fog ehhez a jobboldal szolni?
ma nemcsak arra jöttem rá, hogy tényleg depressziós vagyok valamilyen mértékben, hanem arra is, hogy a jobboldaliság sok esetben betegség. persze nem minden formája, csak bizonyos változatok.
TGM-nek van igaza, egy részük beteg, akiket kezelni kellene, ha hagyják magukat.
mekkora nyalverest csinalt a jobboldal amikor egy torvenyes eljarasban valakit megmotoztak. hogy milyen megalazo az eljaras. csorgott a nyal! frocsogott! msot meg????....
tehat szemben all a feltetelezesed hogy barki kitalalasa hasonlo kritikat/ossztuzet valtott volna ki azzal a TENNYEL hogy baratot/baratnot neveztek ki bizalmi allasba.
hat igen ha egy pedofilt neveztek volna ki oda valoszinuleg akkor is ossztuz lenne.
de talan nem a kinevezest kellene tamadni (ami gusztustalan) es nem azzal a feltetelezessel ervelni hogy mi lett volna ha nagymamanak 4 kereke lett volna?
nem barkit, akarkit, parthoz egyaltalan nem kotheto szemelyt neveztek ki hanem ht-t, aki parthoz, partemberekhez igenis kotheto.
hat hogy lomnici kinek volt a baratja. apukaja kit itelt el 57-ben, kivel szokott kavezgatas kozben megfelelo iteleteket, allasfoglalasokat megbeszelni. kivelt tart es nem tart nem taggyuleseket.
te tenyleg nem latod ami itt van?
atmegyek a rakoczi hidon es elgondolkodok hogy milyen szar volt amikor a lagymanyosi hidon mentem at. turhetetlen kommunista talalmany volt ez a lagymanyosi hid. raadasul a demszky talalta ki.