Keresés

Részletes keresés

lujo2 Creative Commons License 2011.12.31 0 0 63

én az antall és horn kormányt nem piszkálnám különösebben, mert sztem bizonyos mértékig kényszerhelyzetben voltak. De az utána lévő kormányokat igen, akik a rövidtávú előnyök érdekében felélték a jövőt. Tehát GyF-ék akik alaposan elkúrták, de azokat is büntetném, és innentől számítva OV-t is, aki az elkúrás helyrehozását lehetetlenné tette azzal, h állandóan ellene lázított, sőt ellenzékiként hülyitette az embereket, azt ígérve  NEM LESZ MEGSZORÍTÁS. Ezt már akkor is lehett tudni, ez lehetetlenség. OV pedig a hatalomba kerülvén, a közgazdasági törvényszerűségeket szánsékosan meghágva csak fokozta  a bajt.

Mondjuk én a gazdasági életet 12-20 éve nem figyeltem, csak amikor GyF-ék kerültek kormányra, akkor kezdtem hallani, ők rosszul csinálják. de a jobboldali közgazdászoknak is kijárna egy jó seggbekúrás, mert mélyen hallgattak amikor OV hitegette a híveket NEM LESZ MEGSZORÍTÁS. de most legutóbb viszont a többségük felemelte a szavát, és mondta nagy lesz a baj.

Előzmény: Törölt nick (60)
velo Creative Commons License 2011.12.31 0 0 61

Szeretnek gratuklani:)))

Amikor mindenki mondja nekik hogy hibas lesz a dontesuk es szivni fogunk, es csak azert is meghozzak, az ugye nem szandekos:)))

felebredhetnel mar a fobiadbol masfel ev fidesz kormanyzas utan. de gondolom te meg mindig rajuk szavaznal, ez mindennel tobbet mond:)

Előzmény: Törölt nick (59)
velo Creative Commons License 2011.12.31 0 0 58

errol jut eszembe: valyon a gyokerek meghoztak azt a torvenyt , hogy a tetves politikusok anyagilag felelnek az altaluk okozott karokert?

mert egy idoben nagyon nyomtak, hogy gyurcsikat szivassak, de lassan eselyes lenne a fijugtol a teljes vagyonelkobzas...

legyinke Creative Commons License 2011.12.31 0 0 56

a telekomadót azt spec. tudom, hogy szóltak előre, hogy nem kéne, merthogy az eu már elkaszált ilyeneket, a többiben nem vagyok biztos ill.nem emlékszem

Előzmény: Törölt nick (55)
legyinke Creative Commons License 2011.12.31 0 0 54

már megbocsáss, de nem az eu veti ki, tekintve, hogy amikor meghozták a telekomadót, már tudni lehetett, hogy az el lesz kaszálva, tekintve hogy másutt is próbálkoztak vele

ergo szeritnem úgy lenne fair, ha azokkal fizettetnék meg, akik akkor minden figyelmeztetés ellenére megnyomták az igen gombot

Előzmény: GPhaus (38)
mesterséges színezék Creative Commons License 2011.12.31 0 0 53

Simán. Életkép Vendeléknél: "IBOOOLY, montam, hogy a szebbik asztalterítőt tedd ki, és legyen fé disznó bekészítve a repipízes bőröndbe! Ércsed má meg, hogy péjeszáej ellenőrzést kapunk!"

Előzmény: Törölt nick (50)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.12.31 0 0 52

Mondjuk eddig sem, és eztán sem azért nem vettem fel kölcsönt, mert sokalltam a kamatot (pedig tényleg sok:-)), hanem azért, mert elvi ellensége vagyok. Addig nyújtózom, míg a takaróm ér.

Előzmény: Törölt nick (49)
mesterséges színezék Creative Commons License 2011.12.31 0 0 51

Ha sikerül a lázáriáda, és marad az egyszem líbling OTP, az a jelenleg csak jogészek és egyéb műkedvelők által ismert kamatplafon közismertségre tesz szert A Kamat néven.

Előzmény: Törölt nick (49)
mesterséges színezék Creative Commons License 2011.12.31 0 0 48

Ez eddig is így volt, csak most a vezér felvette a szendvicstáblát azzal a felirattal, hogy "nagyobb hazárdőr vagyok mint a Gyurcsány, és a zemberekkel fizettetem meg az árát".

Előzmény: zsuzsa (24)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.12.31 0 0 47

Úgy, hogy minden olyan segítőakció, mely a bedőlt hiteleseket segíti, részben az adófizetők pénzéből, részben a bankokéból megy. Mindkettő érint engem is, noha mivel nem tartozom senkinek, joggal várhatnám el, hogy akadjanak le rólam, és oldják meg nélkülem a problémáikat.

Előzmény: Törölt nick (46)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.12.31 0 0 45

Van egy kis gond ezzel a nyögéssel: én pl. nem vettem fel semmilyen hitelt, oszt mégis nyögöm. Ez nem fair...

Előzmény: lujo2 (44)
lujo2 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 44

az emberek a svájci frankhitelt kinyögik vhogy

utána meg jön egy új adó is, fasza lesz

Előzmény: lujo2 (43)
lujo2 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 43

gyurcsány azért csinálta mert ő nyuzni akarta a népet, mi?

és OV hülyesége miatt menekül a tőke

Magyarország: Senki nem ért minket címmel írt bejegyzést pénteken a Financial Times üzleti napilap blogja. A Beyondbrics összefoglalta Orbán Viktor miniszterelnök korábbi interjújának lényegét, mely szerint a magyar kormánynak rendbe kell tenni a gazdaságot, megoldást kell találnia az állam és az emberek eladósodottságára, ráadásul egyes érdekkörök tevékenységével szemben, melyek ellenzik ezeket a törekvéseket. Az írás szerint Orbán arról is beszélt, hogy mindez nem ingatja meg ebben a folyamatban, melyet a külföld nem ért meg.

Mint írja, a "külföldi befektetők talán nem értik meg Magyarországot, de azt többé-kevésbé tudják, hogy mi számít kockázatos befektetésnek", és Magyarországot egyre inkább annak tekinti.

Előzmény: Törölt nick (42)
lujo2 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 41

OV fogja bevezetni, mert m másutt sehol nincs pénz. tehát OV ő találja ki, h a kocsim vagy a hajam színére veti ki az adót

Előzmény: GPhaus (40)
GPhaus Creative Commons License 2011.12.30 0 0 40

Kivéve hogy mivel ez az adó automatizmus lesz, ezt az EU fogja kivetni, ha olyan döntéseket hoz. 

Előzmény: lujo2 (39)
lujo2 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 39

most lesz annak az ára, h elhitték a fidesznek NEM LESZ MEGSZORÍTÁS

igazán nem, csak eddig közvetetten fizettünk, eztán meg közvetlenül

ezek után megérdemlik, h a picsába el legyenek hajtva, mert ők aztán sohasem hazudnak.

nem csak amikor kinyítja a száját

és ha a szocikat ellen nem lázítottak volna, talán nem lenne ekkora a szar, ami itt maradt neki

Előzmény: GPhaus (38)
GPhaus Creative Commons License 2011.12.30 0 0 38

Ha az EU ilyen intézkedéseket hoz, azzal az EU fogja gyakorlatilag ezt az adót kivetni (mivel automatizmus az EU EB döntés alapján). Ha olyan döntéseket hoznak ezek a szervek az EU vagy az EB, amik ilyen extra adókat erőszakolnak rá az országra, az nem fog kedvezni az itthoni népszerűségüknek, sem azokénak a pártokénak akik az ő ülepüket nyalják. Jól kivan ez találva.  

lujo2 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 37

valamennyi magyar adófizető zsebét érintő rendelkezés szerint a magyar állam különadókat vethet ki abban az esetben, ha az EU vagy az Európai Bíróság a magyar költségvetést terhelő ítéleteket hoz, például megsemmisíti a különadókat és kártalanításra kötelezi az államot.

A szakértők a telekomcégekre kivetett különadó eltörlését biztosra veszik, de elbukhat a kereskedelmi láncokra kivetett különadó és akár a végtörlesztés is. A végső soron több százmilliárd, vagy akár ezermilliárd forint adóként történő behajtásáról szól a rendelkezés.

Új házszabállyal lepték meg magukat a kormánypártok az év utolsó előtti napján. A nagy többséggel elfogadott módosítás értelmében a jövőben akár érdemi vita nélkül, a beterjesztésük napján is elfogadhatják a törvényeket.

A javaslat nagy vihart kiváltó, és egyben leghosszabb része a kivételes és sürgős eljárás névre keresztelt fejezet, amely lehetőséget teremt rá, hogy ülésszakonként legfeljebb hat törvényt a képviselők egyötödének kezdeményezésére a szokásos négy hét helyett két nap alatt tárgyaljanak meg. Az egyötödös megkötés szépsége, hogy így az ellenzék csak az MSZP és a Jobbik összefogásával tudna egyáltalán kivételes és sürgős eljárást kezdeményezni, melynek elfogadásához amúgy is a képviselők kétharmadának szavazata szükséges.

szóval el lehet készülni, az új adókra. széttárja a kezét, látjátok, én nem ezt akartam, de a csúf eu nem engedte

ezzel sem lesznek hiteleségi problémája, mert a szocik az ilyen adókat azért vezették volna be, h a befolyt öszzeget ellopják, a népet nyúzzák, választást elveszítsék, míg ő a sajátos gazdasági szabadságharc  áraként adja be :D

Gondolom, a hívek ezt csontig be is szopják.  most jön a böjte, h elhitték, NEM LESZ MEGSZORÍTÁS

gondolom, a legegyszerűbb lesz az ingatlan, esetleg a kamatadó további növelése, drágább autók után fizetendő adó lesz

de találékonyak a fiúk, kitalálják reggel, estére meg már törvény is lesz belőle

ha még sem lesz jó, egy hét múlva mást találnak ki

Előzmény: halkergető (35)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.12.30 0 0 36

A "hajjakend" a fidesznyik szinonimája akar lenni?

Előzmény: asta (33)
halkergető Creative Commons License 2011.12.30 0 0 35

Adj csak neki ötleteket, előbb-utóbb még megfogadja.  ;-)

Előzmény: Törölt nick (34)
asta Creative Commons License 2011.12.30 0 0 33

Az még hagyján, az legfeljebb egy milka, de vajon hány mostani  hajjakend vadiúj autóját fizetheted most ... meg a lakásokat, meg az emelt fizetésüket ....meg az Orbán új irodáját(irodatermét) ... aztán még nem is szóltam a fociakadémia 3.5 milliárdos támogatásáról az orbáni privát placcon, meg Laja stadionját .... meg a fradi vagy milyen stadion.... és amit még nem is tudunk ... sokkal többet fizetsz, de ezt akartad. Erre van pénz, orvosokra nincs pénz...

Előzmény: endersgame (28)
hócipő Creative Commons License 2011.12.30 0 0 32

A Kubatov-lista ezért készült.... :-) aki rákerült az + adó....

Előzmény: Törölt nick (11)
asta Creative Commons License 2011.12.30 0 0 31

Nem olvastam vissza ...:O))

Előzmény: linfury (6)
asta Creative Commons License 2011.12.30 0 0 30

És érdekes most meg azon sírnak, hogy a bankok visszafogták a hitelezést ... soha nem látott mértékű cégbázárások történtek ... azt gondolod ez nem a lakosságot terheli?

Összetettebbek a hatások annál, mint amig a kis agyacskád elér .....

Addig húzkodták a pamut gombolyagban ötletszerűen a szálakat, míg tiszta gubanc lett és használhatatlanná vált a gombolyag .... És még mindig csak húzkodják hol itt, hol ott és fogalmuk nincs, hogy ettől hol keletkezik a gubanc.

Így vagy ezzel te is, csak te nem tudsz akkora kárt okozni... téged legflejebb körbemosolygunk:O))))

Előzmény: csillag100 (4)
John Doe(520i) Creative Commons License 2011.12.30 0 0 29

Nézd, akikről e.game írt (akik mindennek örülnek ész nélkül) simán el tudom képzelni.

Előzmény: Gép-ész (27)
endersgame Creative Commons License 2011.12.30 0 0 28

én meg már abban is biztos voltam, hogy gyurcsi audijának az újrafényezését is mi fizettük. és bírságoltak meg már, sőt kártérítés hegyeket fizetünk, örökjáradékokat egyházaknak, meg ha a máv ellen pert nyernek még azt is mi fizetjük. Mégsem kezdenek el óbégatni, hogy mi helyett, ki miatt kell fizetni.

most meg azt hiszik, ha ezt így tálalják nagy hirtelen, akkor a sok fidesz szavazó elkezd öklöt rázni Orbánra??

Előzmény: Gép-ész (27)
Gép-ész Creative Commons License 2011.12.30 0 0 27

Persze, mert eddig biztosan azt hitték, hogy személyesen Orbánnak kell zsebből visszafizetni a különadókat meg a végtörlesztést, ha idáig jutunk. Bakker, eddig is egyértelmű volt mindenkinek, hogy nekünk kell állni a cechet.

Előzmény: endersgame (25)
endersgame Creative Commons License 2011.12.30 0 0 26

ó, hát nem a válság miatt csökkent a plazmatévéigénylők száma? nocsak, ez új.

Előzmény: linfury (6)
endersgame Creative Commons License 2011.12.30 0 0 25

gondolom ez egy kicsit lelombozza azokat, akik mindennek örülnek ész nélkül ami az államunkat negatívan érinti.

Előzmény: Szüfra Zsett (-)
zsuzsa Creative Commons License 2011.12.30 0 0 24

Megtisztelő, hogy mi fogunk szivni  a Vezér marhaságai miatt :-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!