Nos, Orbán levelét megírta!! Nem, nem Barrosonak, hanem azoknak, akik helyette megírták Orbánnak, hogy menjen Pisaba:D De Orbán marad, akár a kő, a nagy erdélyi, magyar költő Wass Albert költeményében!)
Holland nemzeti lét.. az meg milyen? Gulasch helyett tulipános fapapucs?
Szarnak ők a nemzeti létre. Például hozzájuk képest a mi trianonunk egy közepes falusi ovinak a homokozója. De mégse a sebeiket nyalogatják évtizedek(századok) óta. Az evolúció az alkalmazkodás művészete, nem pedig a nemzeti ellenállásé. Aki pedig aszongya, hogy az ezer(+párszáz)éves magyar virtus többet ér (el) a pármillió éves evolúciónál, az darwin díjas álmodozó.
Köszönöm a válaszodat, mert én is érzem, hogy iszonyú nehéz döntés előtt áll az összes €övezeten kívüli ország! A nemzeti lét forog kockán, miközben a nemzeti francia, német, angol, holland, spanyol, belga, portugál, olasz, sőt még a görög, mint ősi demokrácia megmarad!:( Ez K-Európa bekebelezése:( Persze tudjuk jól, hogy ez egyes köröknek ez, pláne és sőt Mo-ot tekintve régi vágyuk!:(
ha orbán távozását kikényszerítik tuti a belépés, elfogadunk minden feltételt, felveszünk újabb pár ezer milliárd hitelt, föld moratórium megszűnik stb... gyakorlatilag míg a világ világ, bedolgozói, segédmunkás, betanított munkási privilégiumunk lesz.
tipp2
ha orbán marad és képes lesz valami előnyöket kicsikarni, akkor belépünk és talán lesz némi esélyünk emberi életre úgy 50-60 év múlva.
tipp3
ha orbán marad, de eu/imf felügyelet alá kerülünk, akkor 2014-ben jön a jobbik és akkor fogunk kilépni... utána özönvíz, lesz ami lesz
tipp4
orbán elmozdítják és goldman sachs-os helytartó jön... elképesztő nyomor a forradalom sem kizárt.
egyik sem egy nyerő, de a legjobb lenne a 2-es verzió, ennek ellenére az 1-es verziót fogjuk kiérdemelni szerintem.
Ki, ill. kik fognak az angolokkal nemet mondani? Játsszunk olyat, hogy aki hozzászól ehhez a topichoz, az tippeljen is!:)
Az én tippem, hogy be fogunk lépni, de azzal a feltétellel, hogy a politikai vezetésbe nem szólhatnak bele! Szvsz úgyis arra megy ki a játék, hogy a liberális EU meg akar szabadulni Orbántól, mert pont olyan kellemetlennek tartják, mint Hajdert!:(