Neki ugyanis mindig közömbös volt, hogy ki veszi cuccost, lényeg, hogy vegyék, vigyék:) Valahogy így tettek a fegyverkereskedelemben is, csak ott jóval nagyobb volt a zsozsó!:(
A parlamenti költségvetési vita része volt (elmondjam még párszor vagy átmegy???). Hogy kifogásolhatna valaki úgy egy tételt, hogy az nem is létezik? (Ja és ez senkinek se tűnne fel?)
Be is linkelném, saját szemeddel láthatnád csak a kuruc logójával van fenn a youtubon.
A parlamenti költségvetési vita része volt és ezek szerint annyira nem igaz, hogy senki nem szólalt meg, hogy ilyen tétel nincsen és Gaudi a semmit kifogásolja.
az az elso vilaghaborus volt amit Hitler hatalomrajutasa utan NO nem fizetett,majd a masodik vilaghaboru utan a kovetelest elhalasztottak a ket NO egyesiteseig es onnantol valt ujra aktualissa.
MO eseteben az angolok fele nemigen volt haborus karterites max a MO felett lelott angol gepek utan, az oroszok meg akiknek a legtobbet kellett fizetni valamikor az 50-es evekben a maradekot elengedtek. De ha lett volna meg az oroszoknak ilyen kovetelesuk akkor minden tovabbi nelkul mondhattak volna 89 utan amikor oroszorszag vagy 800 millio dollarral tartozott MO-nak,hogy azt az adossagot a haborus jovatetel terhere leirjak mint fizetesi kotelezettseget de nem volt ilyen.Oroszorszag nem tagadta ezt az adossagot soha.
Azért ott is vannak gondok a gazdaságpolitikával. Szintén lehet elmúltnyolcévezni ott is Bush miatt, de az S&P leminősítésben Obama adópolitikájának bőven benne volt a mancsa ;)
Ha Gaudi mondta, akkor tótziccer igaz!:( És akkor érthető, hogy tulképp mért nem változott semmi 60 év óta!:( Szvsz még a ruszkiknak is fizetünk! Nem, Nem SOHA! Radikálisan véget kell vetni ezeknek a dolgokna, kilépni NATOból, €ból és erősen az arabok felé orientálódni és jöühet a rettegés!:D
A felvetésre (csak mert teljesen kiakadtam!!!!!!) nézem-olvasom Gaudi (Jobbik) parlamenti felszólalását és ilyen dolgokat mondd, hogy 14 milliárd forintot fizetünk évente az angoloknak (asszem a 47-es diktátumhoz van köze), ez most ugye csak vicc?????
Mert így marhára nem csoda, hogy semmire nincs pénz és könyörgöm 60 éve volt a háború, meddig fizetünk még?
- És még kiknek (nekem úgy rémlik nem csak az angolok harcoltak a másik oldalon, a többi országok jó sokan mennyit kapnak)?
- És mi a fenéért van erről csönd, hacsak a Jobbik meg nem szólal?
- És mégis milyen alapon fizetünk még olyan országnak aki gazdasági és egyéb szövetségesünk, uniós partnerünk ilyen "ellenségnek járó sarcot"?
- Ha nincs a Jobbik ugyan mikor derülnek ki ezek a dolgok?
Nem tudom, egyre kevésbé értem mi folyik, de az fix hogy az ilyen pénzek kiáramoltatásának véget kell vetni (valamint ha mégegyszer Angliában valaki megjegyzi, hogy legyek hálás hát körberöhögöm majd megkérem, hogy kezet csókolva köszönje meg azt az évi 38 millió fontot amit az országomtól kap továbbá ne csodálkozzon, hogy itt vagyok...)
Rendszeresen kölcsön adsz valakinek, pl. a munkáltatódnak, mert ugye egy hónapig gályázol, majd következő hó 5-én fizet. Na, most mi történik, ha a munkáltatód egyszer csak nem fizet? Sem neked, sem a többi munkavállalónak, sem az áramszolgáltatónak, sem az irodaháznak, senkinek. Mert eltörölte az adósságát.
OK, biztos időbe telik, mire kipereled belőle az elmaradt fizetésedet, de mi marad közben a cégéből?
Sose vót az 2/3 anyóka. Most meg már örülhet a főnökod, ha 1/3 marad. Nem véletlenül bűvészkednek a választókerületekkel. Annyira talán még ők se hülyék, hogy bedőljenek ennek a dumának. Ezt neked és a hasonlóknak találták ki.