Vannak olyan megszerezhetetlen filmek, amiket csak olyan csatornák adnak le (Cinemax, Filmbox, stb.), amelyek a legtöbb helyen nem foghatók. Talán akad valaki, aki felvenne néha ilyen ritka filmeket, és elérhetővé tenné ezeket. Biztosan sokan örülnének ennek.
Roppant ritkán adják (én eddig még csak egyszer láttam), és sajnos elszalasztottam felvenni, mert nem tudtam, hogy jó lesz... . (:D magamnak; :( ,,, :)
Úgy is jó lenne ha valaki a YouTube-ra fel tudná tölteni a filmet, mert megvan hozzá a YouTube-os letöltőprogram, amivel leszedjem (Freemake Video Downloader, Free YouTube Download).
Én ennek a filmnek keresem a magyar szinkronos változatát. Címe:"A lét elviselhetetlen könnyűsége" / "The unbearable lightness of being" / "la insoportable levedad del ser". (Egyébként Milan Kundera regényébél készítette Philipp Kaufmann.
Tudna rá valaki ötletet, hogy honnan tudnám ezt letölteni?
Vannak olyan megszerezhetetlen filmek, amiket csak olyan csatornák adnak le (Cinemax, Filmbox, stb.), amelyek a legtöbb helyen nem foghatók. Talán akad valaki, aki felvenne néha ilyen ritka filmeket, és elérhetővé tenné ezeket. Biztosan sokan örülnének ennek.