asszem akkor borult a bili, amikor MK hazajött New Yorkból azzal a belógatott reménnyel, hogy miniszter lesz...aztán jött Gyurcsány, felejtős lett a buli...vissza nem lehetett menni, bársonyszéknek annyi...ekkor kattant valami..
ha rosszul hallottam a városi legendát, bocsánat...
"Rövid közleményt adott ki válásukról Morvai Krisztina és Baló György.
Állítólag régóta külön éltek, csak gyermekeik miatt halogatták a válást.
Hivatalosan is elvált Morvai krisztina, a Jobbik EP-képviselője és Baló György tévés műsorvezető. Az elvált házaspár rövid közleményében azt írta: gyermekeiket továbbra is közösen nevelik. Korábban több bulvárlap is arról írt, hogy a házaspár évek óta egy házban, de mégis külön élt, csak ikerlányaik miatt nem váltak el." 2011. 07. 01.
Úgy tudom váltak, nem vagyok otthon bulvárban, de én azon a véleményen vagyok, hogy (közhely) aki rosszul választ feleséget az később megszívhatja.(/közhely) Nem mintha akkora bajom lenne Morvaival, különösebben nem unszimpatikus, de ha Baló valóban baller lenne, akkor ez a házasság egy eléggé bizarr dolog lenne.
Emléxem amikor még a Szabadság téri tv-sekkel együtt sörözgettem a Nádor utcában, azt mondták: a retekklubon a valóvilág, a királyi tv-ben meg a Balóvilág megy és ezt nem a szimpátia hangján mondták.
A hangja valamenniye a védjegye is, szerintem ezzel nincs is gond. Még a tehetségét sem vitatom, hosszú múlttal és nagy tapasztalattal rendelkező emberről nyílt a topic. Nekem a politikai hajlékonysága szúrt szemet és a túlélőképessége.
Ő már soha...egyébként rádiósnak(is) kiváló...naná, hogy nem szeretik, mert pörgősen vezeti a műsort, és nem mindenki, pontosabban kevesen értik a tempóját humorral fűszerezve...
Tessék mondani, itt a nagy bal-jobbozásban az az egyszerű szempont fel sem merülhet, hogy a tévé egy vizuális műfaj? Abban meg nem túl jól mutat egy olyan ürge, akinek a fejéhez képest egy le...t kilométerkő is sármőr...
Én világosan emlékszem 2002-re a választásokra, ő szúrkolta végig a műsort a fidesznek anno. Ha ő akkor nem jobbról tolta a szekeret, akkor senki. Kiváncsi vagyok lehet-e ilyen archívot találni, majd otthon utána nézek.