Az ENTEROSGEL nálunk 5400 ft-tól indul. Cseh gyártású, tubusos, náluk átszámítva csak 3250, de a szlovák patikákban is olcsóbb: a 15 eurós ár 4600-ra jön ki, (225 g).
Létezik még az ukrán tégelyes (405 g), ami még az 1500 forintot sem éri el...
Sziasztok, én most a Naturalmax Enerix és Vitalix termékét használom. Szerintem olyan, mint a Colonix volt. Nekem nagyon bejön és hatásos. 1 hónapja eszem, hátra van még 2 hónap. :) De már most tisztábbnak és fittebbnek érzem magam. :P
Én használtam. Régebben egy másik terméket is használtam elsősorban béltisztítás és immunerősítés miatt de ez jobban bejött. Hatása olyan volt mint a colonixnek de ebben mivel több hasznos összetevő van benne, jobb volt. Vitamint nem kellett külön vennem és van benne prebiotikum is, ami azért jó dolog. Egyedül az íze volt furcsa az első héten de aztán megszoktam, elvileg zöld alma ízű. De simán kibírtam mert hatása aztán helyettesítette.
A legutóbbi tükrözés előtt ezt használtam. Korábban már próbáltam mást is, de azok nagyon rossz ízűek, émelyítőek voltak. Nekem eddig ez volt a legjobb.
Nem volt hányingerem sem tőle, könnyen meg tudtam inni, mert olyan ízű volt, mint egy plussz pezsgőtabletta.