Keresés

Részletes keresés

kis59 Creative Commons License 2011.10.19 0 0 12

HELP!

A következőben kérnék tanácsot:

Apacher mobil vinyót (USB kapcsolat) nem tudja használni az asztali gép. A vinyó halkan kattog, semmilyen más jelenség nincs. Két kábellel sem megy.

Egy régi Acer laptoppal simán működik. Mindkét gépen ugyanazon XP van, SP3-al.

Az alaplap Asrock, egyenlőre több adatot nem tudok.

2,5-ös kölcsön vinyóval sem megy, de érdekes módon a 3,5-ös külső meg simán megy.

Guczi Creative Commons License 2011.10.15 0 0 11

Sajna, még mindig nem megy! Formázni nem lehet, a kábelek jók, mert jelzi a gép, hogy rákötöttem valamit. A smart ugyanazt írja ki, az intéző látja, tudja mi az, megfelelő működést ír ki, a Külső borítás villog ahogy kell, csak az egésszel nem lehet mit kezdeni.Nem másolható rá semmi, nem jelenít meg semmit, ami eddig volt rajta. XP-m van.

Előzmény: emp (10)
emp Creative Commons License 2011.10.15 0 0 10

még mindig nem tudod?

itt mintha elakaft volna a dolog.

milyen oprendszered van?

ha erre válaszolsz, valaki tutira ideírja a lépések egymásutánját, ha mégsem, én nézek utána.

Előzmény: Guczi (6)
Nemozoli Creative Commons License 2011.10.14 0 0 8

Én is így kezdtem... volt, ahol a "vitruális CD-ROM" feltelepítési kísérlete miatt nem is lehetett használni (hardvertelepítés tiltása a melóhelyen, de flash-drive működik), amíg le nem irtottam róla a csodabuta extra dolgokat.

Előzmény: halaloszto (1)
exDínó Creative Commons License 2011.10.14 0 0 7

Próbáld ki másik kábellel...vagy táppal.

Előzmény: Guczi (6)
Guczi Creative Commons License 2011.10.14 0 0 6

Köszi hsz-kat. Letöltöttem a wd quick formatját, hátha, de nem ment, hibát jelzett ki. A partíció megváltozása lehetséges, de nem tudom, hogyan kell újrapartícionálni.

emp Creative Commons License 2011.10.14 0 0 5

egy próbát megér, rosszabb nem lesz tőle semmi.

Előzmény: nyman (4)
nyman Creative Commons License 2011.10.14 0 0 4

Vagy valami, mondjuk egy pillanatnyi arramszunet. Meg kell probalni ujraparticionalni.

Ugyan off, de a WD digital green 2 TB-os winyonal mar talalkoztam olyannal, hogy nem volt mindegy melyik rackbe, melyik kulso hazba tettem bele. Ha az egyikkel csinaltam meg a particionalast, akkor a masikba atrakva nem latta es forditva. Ez persze nem biztos, hogy ezekneknek a hibai, hanem a masik hardvernek, de ugyanekkora Samsunggal nem jelentkezett a dolog.

Előzmény: emp (2)
LSB Creative Commons License 2011.10.14 0 0 3

Ezt a lépést én is javaslom.

Előzmény: halaloszto (1)
emp Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2

nem lehet, hogy valaki megtörölte rajta a partíciót?

halaloszto Creative Commons License 2011.10.14 0 0 1

eddig meg mindig az lett a vege, hogy megkerestem az interneten a wd-tol a celszoftvert, amivel a smart, csoda, okos es minden egyeb nemmukodo baromsagok kiirthatoak belole, es elkezd ugy viselkedni mint minden noname mezei usb kulso vinyo. ha nem igy tettem volna, nem lenne hajam.

vajk

Előzmény: Guczi (-)
LSB Creative Commons License 2011.10.14 0 0 0

Próbáld meg rádugni egy másik gépre, ha ott is 0 bájtot ír, valószínűleg valami baja van.

Előzmény: Guczi (-)
Guczi Creative Commons License 2011.10.14 0 0 topiknyitó

Üdv!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Van egy kb. háromhetes WD MxBook Essential 1,5 TB külső HDD-m. Eddig kifogástalanul működött. Azonban két napja egyszerűen nem tudom használni!

Telepítve, frissítve lett minden. A WD Smartware betöltődik, felismeri a gép winchesterét, a külsőre meg azt írja: "Nem található írható WD SmartWare partíció"

Ezek után meg sem jelenik a programban.

Az intézőben megtalálom, de ott is használhatatlan. Rákattintva nem jelenik meg semmi. A tujaldonságokban 0bájt helyet ír ki. Kicsit olyan, mintha fantom meghajtó lenne.

Az eszközkezelőben is megvan, azt írja, hogy az eszköz megfelelően működik.

Ha valakinek van valami ötlete, kérem írjon!

Előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!