Keresés

Részletes keresés

Traubi Creative Commons License 2011.10.10 0 0 62

Olyan mintha minden héten elmennél a Nagy sportgválasztóra, ahol mindig ugyanaz a kínálat, ami nem érdekel, de mégis mindig ott vagy. Ugyan!

Akkor képzeld el inkább, hogy mindennap elmész a menzára, mondjuk mert kötelezően be vagy fizetve (saját pénzeden persze jó drágán), és tényleg mindig ugyanaz a szar van.  4 hétig cukrozott sóskamártás, utána 4 hétig mócsingos bácskai. Ja és látod, hogy a szakácsok az üvegfal mögött zabálják a libacombot meg a pisztrángot...

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.10 0 0 61

Igaz egy kicsit hazudós...:)

Előzmény: WYW (60)
WYW Creative Commons License 2011.10.10 0 0 60

Semmi, kifejezetten cukipofa.

:-)

Előzmény: GárdaNadráG (59)
GárdaNadráG Creative Commons License 2011.10.10 0 0 59

Egy agilis fiatalember, mi vele a baj?

Előzmény: autodidakta (-)
Munchausen Creative Commons License 2011.10.10 0 0 55

Nem folyik le csak megy bele a viztarozoba, ez az igazan praktikus. :-)

Előzmény: Tahó Süsü (51)
ex_lx Creative Commons License 2011.10.10 0 0 54

Kölönben is, belül sokkal vizesebb.

Előzmény: Tahó Süsü (51)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.10 0 0 53

:-)))))))))))

Előzmény: Törölt nick (52)
Tahó Süsü Creative Commons License 2011.10.10 0 0 51

a haját ne cikizd, két oldalt lefolyik az eső, tök praktikus.

Előzmény: smartdrive (47)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2011.10.10 0 0 48

Szerintem meg az az érdekes ha valakinek nem. :-)

Előzmény: Munchausen (44)
smartdrive Creative Commons License 2011.10.10 0 0 47

katasztrófa, ahogy ez kinéz

smartdrive Creative Commons License 2011.10.10 0 0 46

bátor bimbó Creative Commons License 2011.10.10 0 0 45

Pontosabban: csak kínos tud lenni.

Előzmény: Tahó Süsü (43)
Munchausen Creative Commons License 2011.10.10 0 0 44

Erdekes, hogy neked is egybol a Lezerblokkolos ugrott be. :-)

Előzmény: Ezüst Sajó (41)
Tahó Süsü Creative Commons License 2011.10.10 0 0 43

Szíjjártó bárhol, bármilyen helyzetben tud kínos lenni.

Előzmény: WYW (2)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2011.10.10 0 0 42

Ki az a Luke Skytalker? Valami szóvivő? Mert akkor igazad van. :-)

Előzmény: ex_lx (39)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2011.10.10 0 0 41

Lázár simán alázta volna őket az S8-al. :-)

2000 légpuska "töltény" lol

Valódi arzenál.

Amúgy ezek az újgazdag baromfiak nem lőfegyverrel a kezükben veszélyesek igazán, hanem amikor megragadják a kormányt. Mint az a cikkből is kiderül.

Előzmény: Munchausen (40)
Munchausen Creative Commons License 2011.10.10 0 0 40

Itt vagy Kinaban? :-))

Az utcán tombolnak a kínai újgazdagok fiai

Címkék: jog, Peking

Deluxe Magazin

Eszközök:

Az elmúlt évtizedekben meggazdagodott családok gyermekei a szabályokkal mit sem törődve szórakoznak Peking utcáin. A kínai igazságszolgáltatással azonban nem jó ujjat húzni.

A 29 éves Vang Suo, a Beijing Wangfu Century Development igazgatóhelyettese és Vang Ke egy gazdag ingatlanfejlesztő fia a kínaiak által "fővárosi playboyoknak" nevezett társaság tagjai. A fiatal, gazdag családokból származó ingatlanfejlesztők költekeznek, színésznőket hódítanak meg, és mások biztonságával mit sem törődve szórakoznak Peking utcáin.

Vang Ke Audija lángra is kapott a karambol után

A két Vang még tavaly decemberben autóversenyt rendezett a Vangfucsing bevásárlónegyed utcáin, de egy forgalmas kereszteződésben mind a ketten karamboloztak. Vitatkozni kezdtek, aminek során Vang Shuo egy pisztollyal is megfenyegette versenyző társát, majd beletolatott Vang Ke autójába, és elmenekült a helyszínről.

Vang Suo a következő nap feladta magát, de csak most emeltek vádat ellene: károkozásért és engedély nélküli fegyvertartásért fog majd az egyik pekingi kerület népbírósága elé állni. Utóbbi súlyos vétség, a kínai állam nagyon kevés magánszemélynek engedélyezi a fegyvertartást, és mivel a rendőrség a házkutatás során négy fegyvert, 2000 légpuska töltényt és 6 darab éles töltényt talált, Vang Suo akár hét év börtönt is kaphat.

A rendőrség további öt személyt is letartóztatott, őket a fegyverek eladásával és bizonyíték eltüntetésével vádolják.

Pár héttel ezelőtt a pekingiek egy másik hasonló ügyet követhettek figyelemmel: a 15 éves Li Tianjit, a népszerű énekes Li Suangjiang fiát egy év átnevelő munkatáborra ítélték, amiért jogosítvány nélkül vezetett BMW-jével közúti balesetet okozott, és a kirobbanó vita során két személyt is megütött.

A maguk külön világában élő újgazdagok viselkedése a kommunista ideológia nélkül is kollektivista szemléletű kínai társadalomban zajló jelentős változások tünete. Gu Jin, a Sanghaji Egyetem szociológiaprofesszora azt nyilatkozta a Chnina Dailynek, hogy az elmúlt három évtized gazdasági átalakulása közepette sokan a szabályok semmibevételével gazdagodtak meg, és ebben a szellemben nevelték fel gyermekeiket is.

Előzmény: escéhá (38)
ex_lx Creative Commons License 2011.10.10 0 0 39

Ja, és azért érzékelte a problémát, szóval Luke Skywalker se lehet biztos az állásában.

Előzmény: ex_lx (37)
escéhá Creative Commons License 2011.10.10 0 0 38

OFF(?)

Kíváncsi leszek, mikortól lesznek elszámoltatva mindazok az adófizetők (köztük én is), akik szorgos és kritikátlan befizetéseikkel lehetővé tették (tudatlanul vagy opportunista módon) az előző 8 év pazarlásait, visszaéléseit.

ON(?)

ex_lx Creative Commons License 2011.10.10 0 0 37

Tudta, csak eleinte, az első fél évben, nem gondolta volna, hogy kellene - Selmeczinek is oka van féltenie tőle a zállását. Pedig ő is lelkiismerete szerint üzemel.

Előzmény: Ezüst Sajó (36)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2011.10.10 0 0 36

Mi ezzel a gond?

Két helyről kapta a fizetését és a két a számot nem tudta összeadni.

Ő váltja majd Matolcsyné férjét? :-)

Előzmény: Alternatív ösvény (27)
Munchausen Creative Commons License 2011.10.10 0 0 35

Arrol nem is beszelve, hogy meg relative fiatal van meg hova fejlodni.

Előzmény: ex_lx (31)
escéhá Creative Commons License 2011.10.10 0 0 34

"Érzékeltem a problémát".

Banyek, én nem nézek ilyen műsorokat (tévét se nagyon), nekem ez új volt.

Nem akarok úgy meghalni, hogy ezzel az emberrel nem söröztem egyet. Bár egy egyenes beszédet is megreszkíroznék, mert nem veszek el a legfrissebb "információiban".

A feleségem ugyanezt csinálja amúgy, van gyakorlatom.

A problémát (amit én vetek fel) szétszedi elemeire és egyesével bebizonyítja, hogy miattam nincs úgy, ahogy kéne. Amit viszont én vetek fel apró problémaként, azokat meg összegyűjti és úgy tálalja, hogy miattam lettek azzá.

Mindketten úgy hisszük, hogy mi irányítjuk a másikat.

A hétvégén egy csomó új/friss állami nemzeti (minisztériumok, egyetemek) tótumfaktummal költöttem el egy munkareggelit és egy munkaebédet (közbe' dógoztunk es), valahogy még mindig megértettük egymást. Az egyik alap, az a Szíjjártó megítélése volt. Erre tényleg lehet építeni. :-)

Okos, nagyon okos.

ex_lx Creative Commons License 2011.10.10 0 0 31

Szerencsés az a pártvezér, amely mögött ilyen képességű frakcióvezető áll.

Előzmény: Munchausen (30)
Munchausen Creative Commons License 2011.10.10 0 0 30

Amugy szerintem ez meg jo is lehet, nyugodtabb lesz a Vezir is, nem kell majd folyton a hatbaszurastol tartania, mostmar megvan a melto parja a KE-nek, fenyeskedjek...

ex_lx Creative Commons License 2011.10.10 0 0 29

Neki legyen mondva, legalább rendszeresen eljár szopni KO-hoz.

ex_lx Creative Commons License 2011.10.10 0 0 28

Aszonta, lelkiismeret...

Alternatív ösvény Creative Commons License 2011.10.10 0 0 27

Jó ez a Fidesznek? Már ha a Szijjártó frakcióvezető lesz! Ebben az országban nincs lehetetlen!

Munchausen Creative Commons License 2011.10.10 0 0 26

Mondjuk helyette tudnam javasolni Grima Wormtongue-t is. ;-)

halkergető Creative Commons License 2011.10.10 0 0 25

Nagyon jó választás! Az egekbe fog szökni a képviselőházunk tekintélye itthon, és külföldön.  ;-)

(Arról nincs hír, hogy ki fogja bérelni a segge alá való Audit? Az állami költségvetés, vagy a futsall-válogatott?)

Előzmény: autodidakta (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!