Gondoltam nyitok a Sony Ericsson Xperia mini okostelefonnak egy külön topikot, hogy ne keveredjen a PRO változattal így átláthatóbb és egyszerűbb megbeszélni, minden az okostelefonnal kapcsolatos információt, problémát és kérdést!
sziasztok nem tudom olvassa-e ezt még valaki én is segítséget kérnék a problémámra
van egy xperia minim, ami eddig hellyel-közel jól működött, aztán egy idő után azt játszotta hogy hol elment róla a hang teljes egészében, 2 hét múlva vissza, ez mostanra valahogy abbamaradt de most van jobb...
tegnap kikapcsoltam, jó régen volt már úgy, állt kikapcsolva néhány órát kb. kapcsolom be, bejelentkezik, beírom a pin-t egy pillanatra be is jön a kezdőképernyő majd újraindul. simkártya nélkül simán bejön a menü és tökéletesen működik. de ha kártyával indítanám minden egyes alkalommal újraindul a pin után valaki mondja meg ez most mi? nem a sim a hibás, másik telefonban működik. van még egy dolog, ez a telefon sosem volt frissítve, 2011 óta mikor megvettem a gyári android van rajta. ez lehet a baja? kérlek titeket valaki segítsen
Sziasztok. Elvileg sztereóban rögzíthető a videófelvétel hangja, de 4.0-ás android-nál mono. (Ez most komoly hogy frissítesz valamit és rosszabb minőséget kapsz, vagy van esetleg olyan alkalmazás amivel tudok újra sztereo hanggal videózni?)
Volt valakinek ilyen tapasztalata és ha igen, ezt hogy orvosolta?
Üdv mindenkinek.
Segitséget szeretnék kérni.
Android. 4.0.4 szoftverfrissitet sony xperia mini.
Pár napja vettűk használtan. A probléma az,hogy a tp linkes wiffi megszakit minden kapcsolatot ha a telefon rá van kapcsolodva.Ha a wiffit ujjrainditjuk egy ideig műkődik rendesen,majd megint megszűnik a jell.Egy este 4x5 eljátsza ezt. Ugyanerről a wiffiről megy még 2 telo,de azoknál nem vacakol.A wiffi probléma aznap kezdődőtt amikor hazakerűlt a telo.Vajon mi lehet az oka.
Tmobil fűggő
Segitségeteket előre is kőszőnőm.
Köszi, ez jó hír. :)
Több helyen láttam, hogy egyesek downgrade-elni akarnak, ezért bizonytalanodtam el, de akkor lehet hogy legalább egy készüléken kipróbálom a 4.0-át.
Te a PC- companion-nel frissitettél?
A 2.3-mal sincs különösebb bajom, csak már megszoktam a 4.x-et és az AVCRP-protokollból elég régi standard van implementálva: remélem a 4.0-nál már frissitették.
X10 Mini Pro-m van és a következő gonddal találtam magam szembe: ha elcsúsztatom a kijelzős részt hogy tudjam használni a billentyűst akkora kijelző lefagy teljesen ha visszatolom akkor meg semmi baja.
Én érintkezési hibára tippelek bár a teló nem volt szétgyilkolva meg semmi hasonló.
Köszi szépen a tippeket előre is hogy mit lehet vele tenni.
Igaz, nekem Mini Pro (SK17i)-m van, de szerintem a kérdésem szempontjából lényegtelen.
Szóval, olyan zenelejátszót keresek, amely nem csak "Előadó" és "Album" szerint tudja kezelni a zeneszámokat, hanem műfaj, esetleg a fizikai helyen található könyvtárak alapján is. A készüléken Android 2.3.4-es verzió fut. Gondolom, nem mérvadó, Total Commander alkalmazást is feldobtam rá.
Alkalmazáskezelő??? Mit szeretnél csinálni vele? Telepíteni? Egyébként akármilyen file kezelőt felraksz, mindent lát ami az sd kártyán van... Pl.: ES File Explorer/ES File Manager...
De ha a play-en beírod filemanager, vagy file explorer biztosan több tucat találatot kapsz... Egyébként hogy mini, vagy mini pro, vagy samsung, vagy alcatel, az mind1... Az android az adroid, ha mini ha mini pro...
Előre is elnézést hgy egy lerágott csont témát feszegetek:
- melyik az az alkalmazáskezelő amelyik látja a (pc-ről,adatkábellel) telefon memóriakártyájára másolt alkalmazásokat (IGO , játékok, RockPlayer...).
Eddig Samsung-om volt , váltottam , mert nagyon megtetszett a SE Xperia Mini Pro (sk17i) video felvevője , a HD és a sztereo hang miatt, de az alkalmazásokat itt hiába másolom át , nem látszik semmi , de persze a helyet foglalja.
Android : 2.3.4., független(ített).
Előre is kösz, és 1000 bocs hogy unásig hajtott témát kérdezek,de perpill nagyon húzós heteim vannak.
Szeretném a segítségeteket kérni! Nem vagyok nagy telefonguru, úgyhogy a "hülyébbek kedvéért" megfogalmazásban kérném a segítségeteket! Sony Ericsson X10 minim van. Két problémám is van vele. Az egyik, hogy nem tudok hozzáadni fiókot, ezáltal nem tudok belépni sem a gmailre, sem az android marketre. (Mindezt a Samsung Galaxy Ace-szel gond nélkül megteszem). Szükségem lenne egy-két alkalmazásra, de nem tudok letölteni. A következő hibaüzenetet kapom: "This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continous, call Costumer Care." A másik problémám, hogy nyugalmi állapotban (éjszaka is) jönnek az sms-ek, hogy fogy a pénz a telefonomról. Nem tudom, mi lehet rajta elállítva, csomag alapú internet nincs rajta. Köszönöm szépen! Andi
Üzenet írásánál van, hogy kissé megbolondul, feladja az alsó beállítás+egyebek ikont, kilép az üzenetből, nem lehet ettől tovább folytatni az üzenet írását.
Egy xperia mini E10i tipusú telefonomvan és szeretnék rátenni egy GPS programot de eddig nem sikerült.Az Igo-t és a totom-ot próbáltam telepÍteni de mindÍg ezt Írja ki: