Nem hinném, hogy ezt veled kéne megvitatnom. Kormányod törvényben jelentette ki, hogy a rendőrök hazudnak. Ezentúl semmilyen tanúvallomást nem fognak elfogadni tőlük. Hála nekik. De azért kíváncsi leszek, ha 29-én és később a tüntetők kimennek mégis a közterekre, a rendőrök haljandók lesznek-e szétverni a tömeget...
Konkrétan a te hsz-edre válaszoltam. talán rakd egymás mellé a kettőt, akkor te is észreveszed. Igen demokrataként találva érzem magam. Sajnos elvbarátaid igyekeztek tönkrevágni a rendőrséget, és most csodálkoznak, hogy nem nagyon teljesít.
Segítek. Nem beszéltem azokról, akik rendőrökre támadtak. Azokról beszéltem, akiket a rendőrök elkaptak és súlyosan vagy kevésbé súlyosan bántalmaztak mert éppen arra jártak. Ez nam 1 v. 2 elszigetelt eset volt, hanem tömegesen fordultak ilyenek elő. Ezért a főkapitánynak és a belügyminiszternek is felelősséget kell vállalnia. Az akkori hatalom arroganciáját semmi nem mutatja jobban, mint hogy a főkapitányt - felelősségrevonás helyett - többször is kitüntették.
Most remélhetőleg felelősségre vonják őket, de kultúrált helyeken már 2006-ban meg kellett volna tenni.
El kel küldeni nyugdíjba! Negyvenegynéhányévesen ! Aztán kell keresni neki egy másodállást nyugdíj mellett... mert répát nem akar a kiskertben kapálni!
Te meg csak keresd a gyerekednek az állást!!!!
Nem az a bajom, hogy elmennek nyugdíjba... de végül az is! Ilyen alapon egy kissebbségieket tanító, egy kombájnos arató, az utat aszfaltozó, a szociális munkás.... stb. is elmehetne nyugdíjba?!
Elmennek nyugdíjba , utána megjelennek a munkaerő piacon!
Egyrészt az ilyen embert perbe kell fogni. És nem szabad általánositani mindezt a rendőrségre. Másrészt a hamís tanúzást eddig csak ez a kormány állította, amely mint tudjuk sosem hazudik. Én azért inkább nem hinném el. Igaz, nem vakít el semmiféle ideológia.
Nálunk Magyarországon nincs valódi civilkurázsi, sőt:" Ezt te állítod. Én 1988 óta a legtöbb tüntetésen ott voltam, és úgy vélem, igenis van Magyarországon civil kurázsi. És ezt hamarosan a Kedves Vezető is megtanulja.
Mindazok, amiket felsorolsz csupán azt bizonyítja, hogy Kelet-Európában a demokráciahiány miatt a lakosság zöme politikai analfabéta. De ez múló állapot.
Párszor már leírtam: Pintér volt, aki meggyőzött arról, hogy a választási iksz csak az ív bal felső-jobb alsó, és jobb felsp-bal alsó sarkának viszonylatában fejezheti ki igazán az alternatívák értékét.
"Ott volt választási lehetőségnek az MSZP, az SZDSZ, az MDF"
Ha nem áll meg a vád, mert nem áll meg vád, akkor nem Orbán/Budai, hanem az LPM a hülye." Ebben azért nem lennék olyan biztos. A vádat a főügyészség karolta föl, és bíróság előtt folyik majd a per. A főügyész és feltehetőleg a bíró is Pártunk és Kormányunk tenyeréből eszik. A végeredmény is a kormányra üt majd vissza. Ha az LMP-t is elkaszálja az mellékes körülmény.
Nem is értem. Pedig Orbánnak is ugyanezt tanították annó, amikor még másoktól is próbált tanúlni." Azóta azonban már nem hazudik és nem téved.
HÁ és DG biztos nem hallotta hogy Giulio Andreotti és bettino Ctaxi is állt a bíróság előtt. Igaz az utóbbi elmeenekült Tunéziába és ott is halt be. Na de most meg Chirac és aza Ville...akárki.
Egy bizonyos koron túl nem szabad mikrofon és újság közelébe kerülni....