Kedves Olvtársak!
Műhímzőt keresnék, céget, magánembert, stb., bármilyen megoldást aki egyedi hímzést vállal reális áron.
Egy cc. 35*40 cm-es, dzseki hátára készítendő egyedi felvarró készítése volna a cél, természetesen minta alapján, azaz az ábra megvan.
Sajnos hiába kutattam utána a neten, egyelőre csak olyat találtam, aki vagy nem tud egyedi (egy darabos) munkát vállalni, vagy csak horrorisztikus áron (pl.: 50ezer Ft + Áfa...)
Van valakinek valami tippje esetleg?
Vagy tényleg ennyire lehetetlen volna ilyesmit mondjuk 10-20 ezer forintért tető alá hozni...?
Köszi előre is, ha!
Amit a neten találok, annak mind írok (már vagy harminc helyre), pár helyről jött vissza ajánlat.
A legolcsóbb eddig a 25ezer program-készítés és 3ezer Ft a hímzés + ÁFA
HORROR
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy egy ilyen mutatvány bruttó 20 ezer forintnál többe kerül.
OK, hogy nem értek ehhez a szakmához, de mi kerül azon, hogy a gépbe betáplálnak egy új (picit nagyobb és talán összetettebb) mintát 25 EZER forintba??
Műhímzőt keresnék, céget, magánembert, stb., bármilyen megoldást aki egyedi hímzést vállal reális áron. Egy cc. 35*40 cm-es, dzseki hátára készítendő egyedi felvarró készítése volna a cél, természetesen minta alapján, azaz az ábra megvan.
Sajnos hiába kutattam utána a neten, egyelőre csak olyat találtam, aki vagy nem tud egyedi (egy darabos) munkát vállalni, vagy csak horrorisztikus áron (pl.: 50ezer Ft + Áfa...)
Van valakinek valami tippje esetleg?
Vagy tényleg ennyire lehetetlen volna ilyesmit mondjuk 10-20 ezer forintért tető alá hozni...?