Keresés

Részletes keresés

Gabesz72 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 9

az vasárnapi érdekes verziójú Himnusz után: A magyar csapatvezetés a Himnusz lecserélését kérte

bluebaby Creative Commons License 2012.07.03 0 0 8

Sziasztok!

Legyszi segítsetek ha tudtok!

Szobat keresek 2 fo reszere (double room) 2012 augusztus 3-8-ig, elsosorban London eszaki reszen, Woodgreen, Turnpike Lane, Harringay vagy Manor House es kornyeken, nem borsos aron, de ha nem pont ez a terulet azert nem baj, minden megoldas erdekel.. 20 £ / ej tudnek fizetni.

Elore is koszi Annamari

Erzsi 1221 Creative Commons License 2011.08.29 0 0 6

Szia!

Nem élek kint, de most jöttem haza és tapasztaltam.

Előzmény: kutya56 (1)
nyman Creative Commons License 2011.08.29 0 0 5

Szerintem meg van lehetoseg valogatni. Van egy rakas szallaskereso oldal, nem egyszerubb ugy? Es akkor a kulonbozo egyeb tenyezoket figyelembe tudod venni, mint a palyak, tomegkozlekedes stb. tavolsaga.

De London ugy is megjarhato olcson, hogy reggel kimegy az ember, este visszajon. :) (tapasztalatbol beszelek)

Szallodakat a www.booking.com-on szoktam foglalni. Londonban mar 100-120 font/ejszakatol felfele mar ki lehet fogni egesz jokat. Bar lehet, hogy az olimpiai idoszakot nem akciozzak le.

Előzmény: kutya56 (-)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.08.28 0 0 4

(off: én az indexen tanulok ma használt kifejezéseket. A "boooolt" kiáltás jelentését nem értem. Kösz.)

Előzmény: somliv (3)
somliv Creative Commons License 2011.08.28 0 0 3

ÁHHH de nagy lesz ! Booooooooooolt !

dr El van Leowe Creative Commons License 2011.08.28 0 0 2

Minden relatív. Attól is függ, hány napot lesztek Londonban, és hányszor mentek versenyekre.

Mert nem mindegy mondjuk kétszer kiutazni Etonbe vagy ötször beutazni Londonba. Utazási költség és idő.

Ráadásul pont az Olimpia miatt az olcsó(bb) külsőbb kerületi szállás hiú ábránd.

kutya56 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1

Szia !

Köszönetem.

Kinn élsz ?

Zsolt

Előzmény: Erzsi 1221 (0)
Erzsi 1221 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 0

Szia!

Mindenképpen nagyon közeli szállást keress, mert már most is az olimpia miatt "Újítanak" átépítenek,stb. Már most elég káosz van. Mi lesz ott jövőre:?)))

Brrrrrrr

kutya56 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 topiknyitó

Sziasztok !

Jövőre Londonban lesz az olimpia. Jegyeket a kajak-Kenu versenyre, és a női foci döntőre kaptam. 3 fővel utazunk ki, még se szállás, se repjegy nincs.

A kajak-kenu versenyek az Eton-i egyetemi evezős pályán lesznek, így logikusnak tetszik nekem szállást Windsor-ban, vagy a környékén keresni.

Segítséget kérek szállás ügyében.

Köszz: Zsolt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!