Érdemes benézni erre a weboldalra, rengeteg lakástextil → méteráru érkezett. A termékek nagy részénél még a tavalyi árak vannak érvényben. Ez egy ritka csoda a mostani - egyre durvuló inflációs - helyzetben.
Az ágytakarók és a díszpárnák kiváló lakásdekorációs eszközök. A párnák, párnabelsők nemcsak hangulati elemei a szobának, hanem a kényelmünket is szolgálják. Rakhatjuk ágyra, fotelbe, kanapéra, de akár a szőnyegpadlóra is. A hatás érdekében kombinálhatjuk a párnák méretét, színét, mintázottságát, alakját, számát - természetesen figyelembe véve a helyiség egyéb berendezésit, jellegzetes színeit. A puha ágytakarók - plédek - az ágyak egyszerű letakarására szolgálnak. Exkluzív ágytakaró garnitúrák az ágyak esztétikai megjelenését, ezzel a szoba összképét is jelentősen befolyásolják.Disney figurás párnák, gyerek és bébi takarók, Disney mintás törölközők a gyerekbirodalom fontos kellékei.
A Valentin nap így vagy úgy már hazánkban is benne van a gondolatokban. Van ahol a teljes elutasítás, van ahol egy könnyed rágondolás, és a kettő között van sok-sok szint, hogy ki hogyan éli ezt meg.
A stílusban is széles a választék, lehet a gagyitól a kellemes hatásig mindent megtalálni.
A szív motívum persze természetes.
Lakástextilek között találtam olyan szíves mintát, amelyet több színben is gyártanak, fekete, natúr, kék, piros, és szürke. A szívek négyzetes formában jelennek meg, és 9 különböző rajzolata van, a többi már ismétlődik.
Láttam patchwork hatású kék és piros színvilágú anyagot. Ebben a színek mellett a foltokban más-más anyag is megjelenik, például egy csipke.
Maradva a szíveknél, de már jobban tetszik egy nyomott mintás dekorvászon ahol a különféle szívek fotóiból épül a minta ízléses összhangban.
Barokkos vörös kovácsoltvas-szerű vonalrajzból készült lenhatású szövet romantikus szivecskés anyag elég ütős.
Eladó egyben a következőkből álló textil szett: 2 db. behúzózsinorral ellátott drapéria patckworkmintás, 2.17cm hosszú, 2 db. 2.40 cm csíkos anyag, 2 db.50x60 patchworkmintás párnahuzat, 1 kék volle szegett anyag 2.90x1.25, fehér pöttyös voile 1.20x3.0 m. a két kispárnát huzattal kb.30x35cm és a voile függöny felrakásához a képen látható módon, szükséges függönyhorgot réz színben ajándékba adom és postánmaradó csomaggal a szállítást is állom. van még némi patchworkmintás anyagmaradék, éjjelilámpa ernyőnek pl. elég. a függöny anyaga kicsit fakóbb a párnahuzaténál. Ezt a textilát magyarországon soha nem árulták, külföldi katalógusból lett rendelve, így 100% egyedi lesz! Háló, ill. kislányszobába ajánlom. a két anyag színei teljesen megegyeznek, egy textilcsalád termékei. a kék voile tökéletes színben. és a pöttyös is, mivel a csíkos anyagban is vannak pici fehér pöttyök. Nagyon szerettem, de színt váltottam és a szekrény nincs gumiból, hogy mindent nosztalgiából megtartsak. ára: 5500 Ft, szerintem szimbolikus összeg.
Végül úgy döntöttem, hogy 20-20 cm-ért nem rendelek e-bayről vagy utazom ki Bécsbe az ikeába. 200x220-as vagy (220x200?) paplant vettem a jyskben. a huzata pamut, töltete szilikonizált polyester pehely, főzhető. hasonlóm van már pár éve szimplában és nagyon jól alszom benne, csak ajánlani tudom aki szereti a meleg takarót télen.
Elsőnek végül egy egyszerűbb huzatot vettem hozzá a tescoban. pamut, ugyan nem szatén, de kellemes, egy világosabb és sötétebb oldallal.
Az ár is nagyban befolyásolt, ikeából 1 garnitúra huzattal több, mint duplája lett volna.
Így megmarad a vásárlás és vadászat öröme is, hiszen a 240x220-ashoz itthon nem találnék üzletben huzatot, csak az internetes rendelés maradna, de jobb, ha saját szememmel látom ill. tapintom. viszont így nem lesz ikeás design.
Végre nem kell külön szarakodni ágytakaróval, csak megrázom, rádobálom a párnákat és rendezett.
A paplan borítása szerintetek lehet 55% lyocell és 45% pamut-ból uolyan érzetű és kellemes, mint 100% pamutból? A lyocell bükkfából van tudtommal, tehát nem szintetikus.
Akkor nem kellene nektek sem kinntről hozni. 265 szélesek az anyagok, kijön belőle a duplapaplan is.
Nekem persze még nincs meg a paplan, nem döntöttem el, hogy 220x200 vagy 240x2200 legyen. Még meg kell találnom a legjobb paplant.A mostani normál tiszta pamuthuzat, ehhez ragaszkodom, üreges szilikonizált 1100g töltettel. Könnyű, meleg, nincs dunsztérzetem. Sajnos ez már nincs a jysknél, most levelezünk, hátha van valahol elfekvőben a dupla, akkor megelégednék a kisebbel. Bár, ha ágytakaró gyanánt is fog funkcionálni, jobb lenne a nagyobb.
emailben vedd fel a kapcsolatot. nekem 7500 írt a garnitúrára, a normál 3 db-osra, de nem volt egyértelmű, hogy az egyszínű és a mintás uannyi-e. A mintások ettő a cégtől 13 volt a kikában, leárazás nélkül. 900 egy kispárna, az áruházban 1500.