Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad otthont, ahol kilenc fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. --- http://www.viasat3.hu/musor/aranypart/
Gyönyörű képekkel indul a műsor. No, meg azzal, hogy a lányok készülnek dolgozni. Illetve már dolgoznak is. Ada: ,,- Leszarom Ádámot!” Majd rátér a tegnap estére, ahol is Ádám azt szerette volna, ha ő szakszizik. Majd rátért a vélt sérelmére, hogy Ádám kiment dicsekedni a többieknek és elmondta mindenkinek mi törtönt köztük. Pedig igazából semmi nem volt. Az ármánykodó és féltékeny Meli ezúttal is önti az olajat a tűzre: - Te csak egy strigula vagy neki! Csak dugni akart Ádám. Ada is megesküdne rá, hogy Ádám csak egy szexre hajt. És, ha azt megkapja akkor másnap már rá se néz.
ez több mint valószinű, hogy igy van, de akkor se hiszem el, hogy nem lett volna épp más, a régi arcok helyett! habár több mint valószinű, hogy igy is tervezték az egészet. Szandrácska sorsa is pont igy volt alakitva, szerintem akartak rögtön a műsor elejére valami nézettség növelő botrányt!
nekem Levi nagyon szimpatikus volt az Édenben, de most az a bajom vele, hogy nagyon nagy arca lett.
amúgy a műsorban csalódtam, másra számitottam, és főleg más szereplőkre! habár ha az volt a cél, hogy ku*vákat és köcsög bájgúnárokat párositsanak össze, akkor sikerült!:-)
egynek örülök, hogy Szandra elhúzott.. na attól a nőtől kiráz a hideg! (és nem kicsit:-))
ja és Nikire rátérve, szép eredmény, hogy ez a pár nap alatt már ketten bevezették a macit a málnásba!:-)
Gábor megcsinálta fingós Nikit, Ádámnak nem sikerült Ada
Ada felébredt és kiakadt mi van kint a konyhában. Elszörnyedt a tegnap esti buli nyomai láttán. Aztán felébresztette Ádámot dolgozni. Közben Beki azután érdeklődik Levitől, hogy mi legyen az összehányt bőröndjével. Levi nagyon meglepődött, hogy milyen ámokfutást rendezett. Ha nem Leviről lenne szó, akkor azt is mondhatnók némi lelkiismeret furdalása volt. Arra persze volt esze, hogy ,,békítőszexet” ajánljon Bekinek. Persze csak poénból...
A tegnapi történéseket nem nehéz összefoglalni egy közepesen bővített mondatban, Levi bebaszott, Pitta bebaszott, a leginkább csontkollekcióra hasonlító Ada ruhában szolizott, Beki meg Niki dolgozni próbált, de csak a kvázi kurválkodásig jutott, a többiek meg semmi érdekeset[...] Bővebben!Tovább »
"Fog inkább egy szendvicset, és elvonul vele hátra, ahol a járókelők nem, csak a kamera látja, és egy csak az ő fejében hallható vicces történeten röhögve zabál a kukán ülve. Iszonyú vicces az egész jelent, a pali teljesen készen van, a kezében levő szendvics súlya is kibillenti az egyensúlyából, le is esik a kukáról, amit rettentő csodálkozással konstatál, nemárbazdmegezmozog, látszik a fején, priceless."
Nincs semmi, ez olyan, mint a Jersey Shore című taplóreality.:)) Tegnap nagyot röhögtem, amikor Levi dühös volt, alig bírta visszatartani a röhögését, nem volt egyértelmű egy kicsit sem, hogy megrendezett jelenet volt az egész.:)