Sokan feltételezik, hogy a Hit Gyülekezete bekerülésének feltétele az egyházi törvény kegyeltjei közé a visszafogott ellenzéki magatartás volt az ATV-ben. Ez persze nehezen érhető tetten, mindenesetre tény, hogy pl. az ATV Start felváltotta a JAM-et, fele annyi politika van a műsorban, az is eléggé bájcsevegő stílusban, a reggeli műsorból az összes jó riporter eltűnt. Ami még nekem feltűnt, mintha Kálmán Olga is kissé felpuhult volna............rosszul látom?
Elküldték Dési Jánost az ATV-től. Az újságírónak azért kell távoznia, mert engedély nélkül vezetett műsort szombaton, a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció párt megalakulását ünneplő rendezvényen.
ühüm. sírtam. :-)) főleg a végén, mikor az utolsó kérdésnél folytatott hümmögésre közölte, hogy Jó, akkor majd legközelebb, addigra megkérdezi mit mondjon. :-)))))))))))
"Összesen csaknem 30 millió forintot fizet a MÁV a társaságnál működő szakszervezetek 28 tisztségviselőjének havonta - derül ki a Magyar Nemzet birtokába jutott dokumentumból. Ez azt jelenti, hogy az érdekképviseletek vezetői évente 360 millió forintba kerülnek a cégnek."
Ellenzékben a Fidesz kurvára érzékeny volt a demokráciára, és "szövetkezetett szélsőséges politkai nézetekkel", valókkal is, netán azokkal is,akik az erőszaktól sem riadtak vissza. Most, amikor a szakszerezetek megmozdulását kellene engedélyezni, amelyek eddig mindig békések voltak, meg nem. Ennyit a Fidesz demokráciáról.
sztem Garamvölgyi után jövő szakszervezetis, akinél ott voltak a papírok, Kálmán Olgát erősítették meg és nem cáfolták.
De nem gondolod, Orbánék kordonbontása után, h az emberek tudják a demokratikus jogaikat gyakorolni, most meg egy, a Néprajzi múzeumban lévő rendezvényre, meg a turisták mozgásának akadályozására megtagadni, nem korrekt? Elég izzadtságú érvelés :D
Szijjártót szívatja Olga. Meg is érdemli, mert akkorát hazudik. Arra a kérdésre, a parlamenti képviselők ne vehessék igénybe 180 Ft-os svájci frankon a törlesztést, erre azt mondja, a képviselőket nem szabad kizárni, mert nekik semmi előnyük nincs. Ekkorát hazudni! 4 év után, hol jár végkielégítés, ha nem szavazzák meg őket. Aztán legutúbb megszavazták maguknak, igaz, még ez előző ciklusban, ha még nem töltötték be a nyugdíjkorhatárt, és nem választják meg őket, elmehetnek korkedvezményes nyugdíjba, ha néhány év hiányzik még.
Sztem meg a topicnyitó az ATV-t öszetéveszti a HÍR tv-vel, amelyik egy fideszes propaganda tv lett. Rossz is lenne, ha az ATV ennek tükörképe lenne, csak ellentétes politikai irányzattal.
Egyébként a topicnyitóval biztosan sok jobbos nem ért egyet, sőt, közülük sokan szeretnék ha még az ATV se lenne. Meg persze se Klubrádió, se Népszabadság.
De visszatérve az ATV-re, sztem jó hogy nem annyira didaktikus, szájbarágós, m amilyen a HÍRtv volt annak idején, mert az akkor nézhetetlen volt. Akkor HÍRT-t látva Göbbels is elismerően csettintett volna. A kormányról, annak tagjairól, netán egy olyan eseményről, amelyik nem volt kedvező a számukra, minden egész órakor néhány percig ezt vetítették a híradók előtt. Vagy az azóta normálisabbá vált Erdős Miklós azt kérdezte, KOMOLYAN,egy meghívottól, akik kommentálták az eseményeket, GyF-en nem tört ki a elmebaj, és annak milyen tünetei vannak?
De visszatérve az ATV-re én nem látom, h azért puhult volna fel, mert a Hit Gyülekezete a csókosok közé bekerült volna. Bolgár már tavasszal elkerült, Dési meg szabadságon. A Jam meg egy limonádé, ami azért van, több nézőtt vonzzon, akiknek már gyomorrontásuk van a tömény politikától.
Remélem, Mészáros Antónia, aki nagyon jó volt, és akit kirúgtak a MTV-tól, majd itt tudja folytatni.
Szerintem már a látszatra sem adnak. Ha az "újságíróklub"-ot kigolyózzák, akkor az atv le is húzhatja a rolót. fáslimulatóval nehéz lesz megtartani a törzsnézőket...
A kérdés már csak azért is fontos, hogy egyltalán létezik e ma ellenzéki TV, vagy már csupán látszat ellenzéki, amit azért tartanak fent, hogy a demokrácia látszatát megőrizzék.
Gondoltam rá, hogy ha Dr.Deutsch Tamás Fidesz alapitótag, EU parlamenter stílusát
utánozom a szöveg összeállítás során egyes olvtársaknak szemet szúr.
Sajnos bennem van egy tüske az urakodó politikusok Európában példátlan ellenzékben
gyakorolt karaktergyilkoló, miniszterelnököt gyalázó magatartása miatt, miközben az ATV
csatornáján meg össze-vissza hazudoztak minden félét a saját szavazóiknak szerepelve
tudván, hogy hiveik is ATV függők a gyűlölethadjárat gyakorlása során.
Az elmúl 70 év tetüinek vizsgálata egy vastag könyv anyaga lehetne, ha vissza tekintünk még 70 évet a XIX.századba a halmozódó ok okozati összefüggéseket összegezni.
És még mindig nem tudjuk meg, hogy az ATV egyenes beszéd műsorában miért
hazudoznak a politikusok a mai napig. Ha fepuhult, ha nem.
Hagyjuk a nyelvészkedést!"Jaja. Ezt mondja mindenki aki az iskolában elmulasztotta megtanulni anyanyelvének helyesírását, és nem tiszteli annyira a magyar nyelvet, hogy hibátlanul írjon.
tehat simorral csinjan kell banni mert nem ert hozza es/vagy imf barat. te viszont siman megoldottad az altalad felallitott meglehetosen sokismeretes egyenletet es kozzetetted hogy masfel szazalek.
esetleg te meg imf ellenes LENNEL????
vagy honnan jon ez a masfel szazalek? esetleg a magyar nemzet irta?