Üdvözlök mindenkit, aki ott volt 2011. július 30-án Kanizsán a Vásárcsarnok parkolójában, és a Csónakázó-tónál. Azért indítotm ezt a topic-ot, mert jól éreztem magam, és remélem, hogy itt alkalom nyílik majd a szervezőknek, hogy a következő találkozókra készüljenek, és ebből a baráti hangulatú találkozóból hagyományt teremtsenek. Jöjjön minden motoros, de csak baráti hozáállással. Aki nagyzolni, nagyképűsködni jönne, az inkább messziről kerülje el ezt a fórumot.
Ha van lehetőséged rá, gyere... Az a pár liter benzin megéri. "haverok, buli, fanta"... :-) Ez így volt jó, ahogy tegnap volt. Többezres belépődíj nélkül, csak a motorozásért, és a haverkodásért.
Az alsóerdei találkozót átköltöztették a Gébárti-tóhoz, de nem volt idén nagy szám. Inkább giccsparádé. Egyrészt ugye elfesztiválosodott az egész. Többezer Ft-os belépőt szedtek, rongyrázós programok voltak, másrészt a felvonulás, meg ami szerintem az egész fílinget hozza, egy lófütty volt. Szerintem alig 15 perc. Zeget körbe, röviden, és kész.
Tegnap egész jót megntünk körbe-körbe Kanizsán. Egyetlen rendőrt nem láttam. 1-2 piros lámpát leszámítva szerintem nem történt különösebb szabályszegés. Remélem jövő héten nem küldik a 100.000-s csekket érte néhány motorostársnak.
Én is nehezen találtam rá a neten, péntek délután... Azért is nyitottam ezt a topic-ot, hogy legközelebb kicsit jobban terjedjen a neten. Az index fórumaira nagyon jól keres a google.