Azt tán még megértem, hogy az egyetemi oktató meg más közgyűjteményes fizessen, de hogy miért kell a diákoknak fizetni ezentúl osztálykiránduláson egy múzeumban! ti értitek ezt?
tudod,milyen jol elboldogul a majd 9 evesem a mienkkel? Ugy megy mellette,mint a kisangyal,ne felj,ot nem huzigalja,ul,fekszik a budos dog:) En meg megigertem neki,hogy ha igy folytatjak,egyedul is setaltathatja...Azert meg huzom az idot:)
A magyar diák Európa minden neves múzeumába 18 éves koráig ingyen mehet: Louvre, Invalidusok, Orsay, British Museum...csak odáig nem mindegyik jut el. Osztálykirándulás pedig több okból is hamarosan megszűnik létezni. Majd a családok megoldják.
? miért, ma ki akar adót fizetni? van bárki, a jupiter-övezetig bezárólag, aki akar adót fizetni? mi köze ennek ahhoz, hogy valamennyivel többet tanuljanak?
Rábasztam a könnyelmű ígéretemre ezzel a kutya dologgal. .
Színjeles bizonyHitványért beígértem neki,tettem ezt akkor,amikor valami megrovást kapott magatartásból,mert nem az ajtón ment be ebédelni a suliétkezőbe,hanem bemászott az ablakon .
Mondom,ebből nem lesz már full 5,de a gonosz pedagósuokkk ugye ....
Régóta azt gondolom, hogy pont ez az a kor, amikor nem kellene ingyenes dolgokkal etetni őket, mert még hozzászoknak, s később adót sem nagyon akarnak majd fizetni. Tanulják meg, hogy mindennek ára van.
A ,, jó estben láttam" nélkül,csak csapkodok,mit a vasgolyó az üvegkalitkában,nehogy leégjen a kaja,a gyerek kiskutyája meg beszart a nappali közepére ....
nem hiszem, de hát azért van a tanár, hogy kiválassza, mi illik az életkorukhoz meg a tananyaghoz
hallottál már olyat, hogy ezt elválasztanák? én nem nagyon, de lehet h alultájékozott vagyok. meg hát itt nem speciálisan az osztálykirándulásról van szó, hanem a csoportos ingyenes belépőről