Engem csak az vígasztal, hogy ugyan primitívek vagytok kedves homofóbok, de legalább kevesebbet is kerestek mint a felvilágosult művelt Európában, ahol ha ki is megy egy hetero a melegfelvonulásra, bulizni megy ki, nem kurvaanyázni.
Vajon miért van az, hogy míg máshol több tízezren - nem csupán melegek - masíroznak egy igazabb világért, addig Budapesten a barátaim azzal szembesültek: a Meleg Méltóság Menetéhez biztonsági okokból nem lehet csatlakozni "út közben"?
2012-ben mindannyiunknak ott kell lennünk a felvonuláson, hogy megmutassuk: egyénenként is hajlandóak vagyunk változni az egész világot érintő változásért. Akinek pedig saját üzlete, vállalkozása, szervezete van, öltöztesse szivárványszínbe a szívét egy hétre: mutassuk meg a világnak, hogy nem hiszünk az ítélkezésben. Mind kipróbáltuk, és nem működött! Mire várunk még?!
Na igen, én arra gondoltam, hogy a fertőzöttnek nem kell hogy sebes legyen a szája és vérezzen, mert a nyálban is van vírus, még ha elenyésző számban is, de a veszélye akkor is fennáll, hogy megfertőzhet vkit egy csókkal.
Bármilyen kicsi is az esély, akkor sem mernék csókolózni egy fertőzöttel vagy AIDS-essel, az tuti. Amilyen szerencsés alkat vagyok biztos hogy elkapnám.
Ja, a sok hülye biszex....eldönthetnék hová húz a libidójuk. Hogy valaki meleg vagy leszbi az még hagyján, de hogy biszex....pfffff a legnagyobb kamu.
nyállal nem terjed,csak akkor ha nyílt seb-sérülés van vhol a szájban ahol be tud jutni a vírus a véráramlatba,ez lehet olyan apró hogy észre se veszi a delikvens.Amúgy meg nem a melegek,hanem a biszexuálisok a legnagyobb terjesztők akik hazamennek a feleségükhöz miután futókalandba keverednek..illetve mostanában egyre több fiatal heteró lány fertőzött akik végigfeküdnek x emberrel.
Nincsenek régi viccek, csak öreg emberek vannak. Egy újszülöttnek minden vicc új.
Tanfelügyelő érkezik az osztályba, előtte a tanár elmagyarázza, hogy mit is kell mondani: -- Móricka, szerinted mi a tragédia? -- Ha megdöglik a nagymama kiscicája.
-- Nem, Móricka, az nem tragédia, az baj. A tragédia az, ha meghal Rákosi elvtárs. Másnap jönnek a tanfelügyelők. Mórickát felszólítják: -- Móricka, szerinted mi a tragédia? -- Ha Rákosi elvtárs meghal, az tragédia, de nem baj. A baj az, ha megdöglik a nagymama kiscicája.
Szerintem extrém esetben igen. Ha az illetőnek kisebesedett a szája. Olvastam egy olyat, hogy két fekélyes, kisebesedett szájú ember csókolózott, és az egyik megfertőzte HIV-vel a másikat. Jó kérdés, kinek van gusztusa ilyen állapotban csókolózni (brrr!) Sportnál csak akkor veszélyes, ha mindkettőnek nyílt sebe lesz, és egymásra folyik a vérük.
A HIV kisebb -nagyobb mertekben minden testnedvben benne van. Ezert test-test elleni kuzdelemben (pl kosarlabda, hogy kuzdosportokrol ne is beszeljunk), a serult feluletekkel erintkezo fertozott valadek komoly kockazati tenyezot jelent, aminek nem szivesen tenne ki az ember szeretteit, csak azert, hogy takargassa a homokosok devians eletmodjanak gyumolcseibol szarmazo sulyos problemakat.