Keresés

Részletes keresés

jó hír Creative Commons License 2011.06.16 0 0 621

na, most elindult a lökdösődés...nyisd már ki!...nyisd már ki!....tudunk titkot tartani....ja, persze...

...jól ki van baszva mindenkivel....aki kapta a borítékot becsületszóra, azzal is, meg akik érintve érzik magukat...

mos Creative Commons License 2011.06.16 0 0 620

Gyurcsány válasza:

A legutóbbi olyan frakcióülésen, ahol előkerült Őszöd ügye és kérésre újra elmondtam, amit akkor tudtam, azt kérdeztem a jelenlévőktől, hogy kívánják-e, hogy kimondjam az érintett(ek)nevét? (A frakcióülés időpontjában még csak egyetlen emberre vonatkoztak ismereteim. Azóta megváltozott a helyzet.) A frakció nem válaszolt kérdésemre. Ezt követően azt ajánlottam, hogy zárt borítékban átadom a nevet az MSZP vezetésének, és döntsék el ők, hogy vállalják-e a nyilvánosságra hozatal összes ódiumát? Erre a felvetésre sem volt válasz.

De nem vagyok vak. Látom, olvasom, hogy az MSZP elnökségének egy tagja most, a kongresszus előtt engem sároz őszöd ügyével. Ez méltatlan, hazug vád. Emberileg, politikailag és erkölcsileg is elfogadhatatlan. Ezért aztán úgy döntöttem, hogy kérés nélkül is leírom mindazt, amit tudok, és ezt, valamint egy külön zárt borítékba helyezve az érintettek neveit, az egészet átadom az MSZP elnökének. Megtettem.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.14 0 0 619

A videóban mondja Szanyi amit idéztem tőle. Kérne tőle bizonyítékot vagy valamit a riporter és erre válaszolja amit idéztem :)

Ezzel elég neki szombatig roadshowznia utána majd lekerül a téma. Semmi más célja nem volt ezzel Szanyinak csak a kongresszus előtt ideterelni a témát.

Előzmény: RontóPál (618)
RontóPál Creative Commons License 2011.06.14 0 0 618

he? engem az érdkelne, h szanyitibi vagy mások - akik oly lelkesen citálják itt - mondanának vmi olyat, ami rámutatra arra a profitra, amit a gazgyurcsány bezsebelni kívánt ezzel a ragyogó taktikai húzással. nem mondom, ha most a fityisz egyik miniszterelnök-hlyettese lenne, az már gyanúsnak tűnne, bár, h a mentelmi jogát sem akarja elvenni a 2000 3-ados többség, az is gyanúúúúús...:-)

vagy elvette?

Előzmény: Törölt nick (617)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.14 0 0 617

"Ön mikor szokta bizonyítani a véleményét?"

Ehe

Előzmény: RontóPál (616)
RontóPál Creative Commons License 2011.06.14 0 0 616

vmi épeszű, akceptálható indokot...

Előzmény: Törölt nick (614)
mavtelep Creative Commons License 2011.06.14 0 0 615

Bocs, de ki a francot érdekel Szanyi ?

Előzmény: Törölt nick (614)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.14 0 0 614

Szanyi nem enged: Gyurcsányék szivárogtattak Őszödről

„186 embert nem lehet tartósan abban az inszinuációban hagyni, hogy ők, vagy közülük bárki benne lett volna.”

http://atv.hu/cikk/20110614_szanyi_nem_enged_gyurcsanyek_szivarogtattak_oszodrol_video

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.14 0 0 613

Ciacomo piccini!

Édes a kis szösszeneted, de jó ha tudod:

A vigéc az emberiségen belüli  olyan csótány-fajta,

aki mindig vagány, kivagyi és egyben a leszánalmasabb szarérő.

A vigéc mindig  egy  adott  gatyaszárból kukorékol,  és ebből  gyakran meggazdagodó kis fing.

Ha  a vigécek többségbe kerülnek  - mint annyiszor a történelemben -, az az emberiség halálát jelenti.

Egyébként nem a vigécekkel van baj, hanem azokkal, akik ezt csont nélkűl beszopják.

Előzmény: Törölt nick (602)
Or Kán Creative Commons License 2011.06.14 0 0 612

Milyen ennivalóan édesek így együtt.

:o)

Előzmény: Törölt nick (611)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.14 0 0 611

"Az lehet hogy Szanyi az MSZP arca, de az biztos, hogy nem az esze".

Fazekas Sándor

ketszerketto Creative Commons License 2011.06.14 0 0 610

Tőled?

Semmit!

Előzmény: Törölt nick (609)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 609

Soha nem vagy okfejtő, kétsorosak a hozzászólásaid, a trolloskodás határát súrolod. Mit vársz tőlem?

Előzmény: ketszerketto (608)
ketszerketto Creative Commons License 2011.06.13 0 0 608

Egyenes kérdésre, mellébeszélés és személyeskedő válasz.

Ennyi a képesség, -- az kérdés, hogy cyprié, vagy az LMP-é...

Előzmény: Törölt nick (607)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 607

Nem keverem. Aki a liberális jelzőt nem érti, hanem kizárólag neoliberálist ért alatta, azzal nem érdemes vitázni, ráhagyom, és én is liberálist használok neolib helyett. Nem szeretem a meddő vitákat. Te pedig igen sekélyes dolgokba kapaszkodsz bele, ezt már megszoktam.

A lényeg: te fröcsögsz a legjobban az LMP-re, túlteszel a Jobbikosokon is, és ez jellemző a neolibekre manapság. Egy Unger Klára veszett el benned.

Előzmény: ketszerketto (606)
ketszerketto Creative Commons License 2011.06.13 0 0 606

Most akkor az LMP neolib-ellenes, vagy antiliberális -- mintha egy kissé  kevernéd....

Előzmény: Törölt nick (601)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 603

Kétségtelen, van a baloldali fiatalok között ez az antikapitalista, antiglobalista vonulat, kicsit kommunisztikusak az elveik. Úgy látszik, a történelemből a baloldali gyerekek sem tanulnak:(((

Előzmény: Törölt nick (601)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 601

Csak te téveszted meg itt a fórumozókat. Az LMP szimpatizánsai egyáltalán nem olyan neolib, mint te vagy. Fiatal srácok és lányok, akik szívből utálják a globáltőke nyomorgatásait. A hozzád hasonlók már régen alhagyták az LMP-t, mégis megmaradt a népszerűségi indexük. Miattad nehéz levakarni az LMP= SZDSZ. Nem árt, ha távozol.

Előzmény: ketszerketto (600)
ketszerketto Creative Commons License 2011.06.13 0 0 600

"Ne kutyuld egybe a neolibet a liberálissal,...."

Ha valaki ezt keveri, az te vagy.

Kijelented, hogy az LMP antiliberális, aztán kirohansz a neoliberalizmus ellen, és annak nevezed az szDSz-t.

Miközben, ha a z LMP elüldözi az SzDSz egykori szavazóit, akkor senki sem marad aki rájuk szavaz.

Előzmény: Törölt nick (592)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 599

Amióta megtudták a neolibek, hogy az LMP a szegényeket képviseli, nem híve az adócsökkentésnek, visszaállítaná a progresszív adót stb, azóta meg vannak zavarodva, és erősebben támadják az LMP-t, mint a Jobbik.

Előzmény: Soproni Pinot N. (598)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2011.06.13 0 0 598

Emlékszel, amikor az önkormányzati választások előtt Ungár Klára véres szájjal nekiesett az LMP-nek?

Szvsz felesleges emlékezni, hisz elég olvasni a SZEMA honlapját.

Ami meglepő, hogy legalább olyan nagy kedvvel támadja az LMP-t mint a kormánypártot. E írásokat tekintve nehéz dönteni, az LMP-t vagy a Fideszt utálják jobban:-)

Előzmény: Törölt nick (594)
RontóPál Creative Commons License 2011.06.13 0 0 597

Hmmm... lehet, h Tiborka az?:-DD

Előzmény: jó hír (595)
hatgang Creative Commons License 2011.06.13 0 0 596

"Ha 100 százalékban tudnám, hogy ki a kiszivárogtató, akkor elmondanám a nevét, de csak 98 százalékban tudom. Közülünk volt valaki” – mondta az őszödi beszéddel kapcsolatban Gyurcsány.

http://szegedma.hu/hir/szeged/2011/05/gyurcsany-politikai-eloadasa-szegeden.html

Nem túl 'magabiztos'. :)

jó hír Creative Commons License 2011.06.13 0 0 595

"Szanyi: Gyurcsány az őszödi szivárogtató"

..ez úgy hülyeség, ahogy van...és még sok ilyent mondanak az adófizetők pénzén élősködve....

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 594

Emlékszel, amikor az önkormányzati választások előtt Ungár Klára véres szájjal nekiesett az LMP-nek? Ő volt az első dühödt neolib, akinek nem fért a fejébe, hogy az LMP a szegényeket akarja képviselni, és nem a globáltőke seggét akarja nyalni a baksisért. Ezen szörnyűlködik a volt SZDSZ ultraliberális része. A jóérzésű baloldali liberális pedig szép csendben átjött az LMP-nek, mert ők a liberalizmustól nem a tőke egyeduralmát és elnyomását remélik, hanem éppen ellenkezőleg, a mindenkori hatalom ellenőrzését óhajtják a társadalmi és gazdasági progresszió fenntartása érdekében.

Előzmény: Soproni Pinot N. (593)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2011.06.13 0 0 593

Úgy tűnik tényleg nem nektek való az LMP.

Néha érdemes kívülállóként szemlélni a történéseket, vagy legalább megpróbálni e szerepet, mintha semmi köze nem lenne az emberfiának ehhez az országhoz és annak belpolitikai fordulatai nem érintenék.

Ilyen szemmel nézve egyenesen mulatságosnak tűnik, hogy még a radikális jobboldal is messze elnézőbb az LMP politikáját illetően mint a volt szadi megmaradt híve és sajtója (pl. Barikád vs Galamus).

Előzmény: Törölt nick (591)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 592

Egyébként a liberális az LMP-re szavaz, csak a magyar neolib nem szavaz rá. Ne kutyuld egybe a neolibet a liberálissal, mert erre sokan megsértődnek. Az viszont valóban hasznos, ha a neolib nem lesz LMP-szimpatizáns, mert sokszor írtam, az LMP éppen az SZDSZ vezetése ellenében alakult meg, no meg Gyurcsány ellenében.

Előzmény: Törölt nick (591)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 591

Ezek csak szavak, kedves cypri, de csináld csak. Mindenesetre azt már elértétek, hogy liberális nem szavaz rátok.

Előzmény: Törölt nick (590)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.13 0 0 590

Nagyon kevesen vagytok, hidd el nekem. Ne abból ítélj, hogy itt a fórumon egy neolib 2-4 másodnikket felhasználva tömegjelenséget csinál magából. A választások bebizonyították, hogy a jóérzésű SZDSZ szimpatizáns ugyanúgy megundorodott a magyar liberalizmustól, mint az otthon maradt MSZP szimpatizáns. Hagsúlyozom, csak a magyar liberalizmusból lett elegük, amely nem liberalizmus, hanem csupán egy tolvajnyelv.

Előzmény: Törölt nick (588)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2011.06.13 0 0 589

Én magam nem tudom beazonosítani az SZDSZ szavazóbázisát jól, nem értettem miből jött össze az 5% körüli teljesítmény (persze ezt még a 2006-os szoci segítség is nehezíti, így pláne nem tudni mennyi az annyi).

De, azt bátran mondhatjuk: ezen szavazói kör egy része a szociknál, egy másik része az LMP-nél. Én azonban nem gondolom, hogy egy Gyurcsány féle huszárvágással csak úgy át lehetne csábítani őket egy új baloldali pártba, mert -szvsz- e választókör preferenciáival ugyanúgy nincsenek tisztában Fletó híve mint én.

Előzmény: Törölt nick (587)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!