Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2011.06.10 0 0 342

"Tudom ,belpesti füleknek ez szörnyen hangzik"

En videki surmo vagyok ,de nekem is szornyen hangzik

Nemhivő Creative Commons License 2011.06.10 0 0 341

A " nép" mentalitása az egy más kérdés. Te Ante Pavelic vagy?

Előzmény: Törölt nick (340)
Craig Padraig Urquhart Creative Commons License 2011.06.09 0 0 339

Kérdezd meg, hogy mennyire érdekel engem az, hogy te éppen miben hiszel.

Előzmény: Maccskacico (337)
Maccskacico Creative Commons License 2011.06.09 0 0 337

Ezt a legkevésbé hiszem. 

Előzmény: Craig Padraig Urquhart (332)
Maccskacico Creative Commons License 2011.06.09 0 0 336

Kinél hogy, nem tudom.

De az alapfelvetésemben nem pont erre gondoltam, bár igy is lehetett érteni. 

Előzmény: Törölt nick (335)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 335

Miklehtenk az okok: család? unalom? lustaság?

:D

Előzmény: Maccskacico (331)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 334

Erről beszélek...

Előzmény: Craig Padraig Urquhart (330)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 333

Azért találsz áthallásokat, mert keresed őket. Vagy úgy jönnek ki az összegesítésnél.

Én ezt nem látom. Populista politkát látok,és nacionalizmussal megfűszerezett populista ,,nemzeti" politikát. (Pedig ha tudnák, egy nemzetet nem lehet egy nemzetiségből építeni!)

Előzmény: Törölt nick (329)
Craig Padraig Urquhart Creative Commons License 2011.06.09 0 0 332

Azért lehetnek - csak tippelek -, mert a gondolkodó emberek úgy gondolhatják, hogy itt élned, halnod kell, nem pedig Bőrönd Ödönről dúdolásznak.

Előzmény: Maccskacico (331)
Maccskacico Creative Commons License 2011.06.09 0 0 331

Csodálkozni inkább azon lehet, hogy miért van még mindig ilyen sok áthallás-idióta szerteszét az országban.

Mondjuk azon én is csodálkozom, hogy gondolkodó emberek miért vannak még mindig az országban. 

Előzmény: Craig Padraig Urquhart (330)
Craig Padraig Urquhart Creative Commons License 2011.06.09 0 0 330

Csodálkozol, ha a jelenlegiek propagandájában talál az ember áthallásokat a náci németországhoz?

Ezen nincs mit csodálkozni. Azok, akik áthallásokat találnak most, náci áthallásokat találnak a cigánypecsenye receptjében is. Meg bármiben, amelyet áthallás-elemzésre kiad a pártközpont.

Csodálkozni inkább azon lehet, hogy miért van még mindig ilyen sok áthallás-idióta szerteszét az országban.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 329

Csodálkozol, ha a jelenlegiek propagandájában talál az ember áthallásokat a náci németországhoz? Talán bizony nem kellett volna történelmet tanulnom, akkor nem ébresztenének bennem ambivalens gondolatokat a hülyeségeik. Vagy talán ők nem tanultak a hatalmas diplomáikkal, azért nem tudják, mit csinálnak. Figyeljenek már oda egy kicsit a magatartásukra, ha már a tanácsadóik sík hülyék. Példaként álljon itt az állandó beszólogatás Szlovákiának. Ebben is van némi áthallás. Nem azért mert én meg akarom hallani a hasonlóságokat, de szemet ill. fület szúr. És akkor csodálkozunk, ha legjobb esetben is csak gúnyosan hahotáznak rajtunk a szlovákok? Hát mi magunk, ill. helyettünk, a nevünkben dicső nemzeti politikusaink járatnak le bennünket. Aztán jönnek azzal a hülye dumával, hogy a szabadkőművesek összefogtak Magyarország ellen. Ugyan már, kérem!

Előzmény: Törölt nick (325)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 328

Aki - REMÉLEM - felismeri magát, az nagyon szégyenkezzen. Mert , uraim (direkt kis betűvel) - önök a határon-túli echte.ungarischékat alávetitek saját polixarságaitoknak (ami pösti beltenyészet) és nem veszitek észre, hogy igazából annyi közötök a magyarokhoz, mint nekem az ugandai baletthez...

(Akit érint, az úgy is megérti.)

Előzmény: Törölt nick (327)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 327

Ennyit a ,,hazafias" sajtóról :(((

Előzmény: Törölt nick (326)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 326

Pénzrl már nem beszélek (á, Pesten csupa huszár él, azokat meg a pénz ugye nem érdekli), de az emberkének az írásaiért - a kibaszáson kívül - még annyit sem mondtak, hogy ,,KÖSZÖNJÜK".

Előzmény: Törölt nick (325)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 325

Visszatérve topiktémára.

Véleményem szerint túl sok a ,,bolsizás" és ,,fasizás" und ,,nácizás" ebben a barakk-alulművelt, friss-szelek-mentes országban.

Az egész egy nagyon durva és igénytelen kabaréra emlékeztet.

Mondok egy példát.

A napokban egy Agyarországban ,,nemzetinek" számító médiaszervből kibaxták mint macskát xarni egy igen kedves embert, aki egy idegen területről való, magyarán... ööö... legyen burgenlandi magyar... hagyományápoló, néptácos, szívvel-lélekkel olyan ember, aki tényleg többet tud a magyarságról saját csekély évjáratában, mint azok a ,,pösti" média kisgecik, akik elküldték a francba. Csupán AZÉR, mert pár hónappal ezelőtt segített az adott ember mellett megszervezni egy szín-magyar hagyományápoló folklór fesztivált (a fene sem gondolta, hogy az illető be van írva ,,vörösnek" az adott médiumnál (Cassandránál).

Emberünk szomorúan elment, megbélyegezve ,,bolsi-ként" (pedig addig azt sem tudta, hogy mi fán terem az az ,,izé"...

... DE ettől ez a mádium nem röstellette a kirúgott embörke tudta nélkül publikálni a cikkeit és írásait...

...Hm... 

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 324

Hát... izé... nézd. Ha mellőlem viszik el a nyereményt (akár a minimálisat) én is hajlamos leszek világösszeeskűizére gondolni. De ilyen még nem történt meg, mert esélytelen (ettl szép!)

De mivel én nem állok hozzá komolyan (LOTTO), így nem érdekel az elméleti része.

K.b. hasonló a hozzáállásom a politikához: sokan csörtetnek, gürcölnek, hadakoznak, brit-zászlóra szaggatják seggüket a nagy igyekezetben, én meg leszarom. Érdekel egy kicsit, mint minden hazárd játék. :) De nem fogok könyeket hulatni, ha kiderül, hogy pofára estem :) Úgy s tudom, hogy ,,ŐK" magyobbat buknak, mint én. És tudod? Lentről, a pocsolyából, az én mosolyom boldogabb és őszintébb, mint az ,,övék" :D

Előzmény: Nemhivő (323)
Nemhivő Creative Commons License 2011.06.09 0 0 323

Addig elcsábíthat néha a lottó, ameddig kiderül hogy csalnak benne, akkor otthagynád.

Szerintem a társadalomnak rá kellene jönni, valami hasonló történik most.

Előzmény: Törölt nick (322)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 322

Dehogy nem látják! Ne becsüld alá az emberi balgaságot! Én is tudom, hogy semmi esélyem nyerni a lottón, de néha én is játszom.

Tudod, a lepényhal meg utoljára.

A csodavárás része az emberi természetnek. Még akkor is, ha minden jel arra mutat, hogy ,,hülye vagy, fiam"(lányom, sexual-kissebbbségim). Az alapvető idiotizmus mindenkiben ott motoszkál.

Előzmény: Nemhivő (321)
Nemhivő Creative Commons License 2011.06.09 0 0 321

"Addig kellenek, míg képesek önállóan odabiggyeszteni a keresztet a papiros alá. S lőn boldogság und csodavárás."

Sok igazság van benne, de még nem látják elegen.

Előzmény: Törölt nick (320)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 320

Miért, minek nézzék? A politikusoknak az urnáig (szavazóra gondoltam) önjáraton elmozgó lakosság csupán elektorátus. Addig kellenek, míg képesek önállóan odabiggyeszteni a keresztet a papiros alá. S lőn boldogság und csodavárás.

De tényleg. Ittmár rég nem a dermokrácia ,,áldásairól" van szó, hanem arról, hogy a kedves képviselő urak olyan magasan hordják az orrukat, hogy nem veszik észre, hogy már derékig gázolnak a biotrágyában, és továbbra is hangoztatják, hogy ők ,,tudják a tuti utat"...

Elfelejtették (de falószínűleg soha sem tudták), amit már korábban leírtam, hogy ők a nép szolgái, és nem urai.

Apropó, a hazai politikáról jut eszembe egy régi vicc.

Ülnek az ügyeleten ketten: egy öreg szaki vízvezeték-szerelő-mindenes, meg egy pattanásosképű tanonc.

Egyszer csak jön a riasztás: csőtörés egy lakóházban, a xar elárasztotta már a földszintet. Rohannak. Megérkeznek.  Apince ajtajából dől a lé.

Az öreg szaki vesz mély levegőt, alábukik a trutymóban. Egy perc múlva felbukik:

- 24-es kulcsot!

Akölök adja. A szaki lebukik.

Újabb másfél perc, öreg feje felbukkan:

- 32-es kulcs!

Siheder segítőkész, az öreg ismét búvárkörútra.

Elkezd apadni a szarszint. Kijön az öreg szaki, törölgetve egy ronggyal a kezeit:

- Látod fiam. Tanulj. Különben semmire sem viszed az életben és adogathatod a nyugdíjig a kulcsokat...

Nos, ez az, amit a mai politikusok elfelejtettek. Hogy amennyiben eredményt akarsz, akkor hülye populista dumával nem érsz célt. Bezony- ,,búvárkodni" kell...

Előzmény: Törölt nick (315)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 319

Asszem jól belekavarodtam :-))) Közben zenét hallgatok meg még egyebeket. Talán, ha figyelnék is ...  Ez nem az én napom :-))))

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 318

Az is csak a választók 53%-a volt. Hol van a maradék apolitikus választójogúak tömege? Különben én is vaciláltam, hogy kire? Sosem szavaztam a Fideszre, hát akkor legyen a Jobbik. Bosszúból! Csak azért is. A többiek ugyanezért a Fideszre.

Na, szóval az a 47% úgy tűnik, nem oszt, nem szoroz és nem is érdeklődik. Annak a fele meg talán azt se tudja, minek a választás.

Előzmény: Maccskacico (317)
Maccskacico Creative Commons License 2011.06.09 0 0 317

Ha nem számitanának, akkor most nem kellene ezen agyalni, mert akkor nem lenne se 2/3, se orbánkormány. 

Előzmény: Törölt nick (316)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 316

Akik ezt megeszik, azokat hidd el, nem is igazán érdekli a közélet. Nekik ez csak olyan rendőrségi bulvár. Bocsánat, de nem is igazán számítanak. Sajnos ki kellett mondanom. Ez van.

Előzmény: Maccskacico (314)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 315

Magas labda! P.S. és Judit? Pajzán gondolataim támadtak, bocs, te hülye vagy :-))))))

Komolyra. Nem találtak elszámolási hibát sem a könyvelésben, nem hogy bűncselekményt. Ez precedens akart lenni. Ha bejön, azért lett volna jó, hogy lám, lám!

Ha meg nem jön be, akkor meg fenyegetésnek is megteszi.

Miért nézik hülyének az embereket, engem csak ez zavar.

Előzmény: Törölt nick (313)
Maccskacico Creative Commons License 2011.06.09 0 0 314

Dehát ez olyan átlátszó, gyermekded próbálkozás, mint a pincsinek a dobbermanra hágása.

Neked, meg esetleg még pár embernek aki elgondolkodik rajta. A szent többség viszont meg fogja enni. 

Előzmény: Törölt nick (310)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 313

,,mint a pincsinek a dobbermanra hágása."

Tudod, néha összejön. Ismerek én olyan rasztafári félcsöves srácot, aki  címlapos playboynyulat kúrogatott. :)

Szóval - miért lenne ez másképpen a politikában? Hiszen az is egy kibaszás. Tudom-tudom, van olyan mint faji összeférhatatlenség (bilógiára gondolok) meg szaporodásra képtelen utódok nemzése. No de MEGTÖRTÉNIK!

Ezért nem lennék olyan biztos a végeredményben. ;)

Előzmény: Törölt nick (310)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 312

Nevezzük inkább extrém hatalommániának! Tartalmilag ugyanaz, de esetleg szalonképesebb. Különben szerintem ez egy betegség. Mégpedig ölég súlyos agyzavar.

Előzmény: Nemhivő (311)
Nemhivő Creative Commons License 2011.06.09 0 0 311

"Emiatt az állandó antiszemtiázás, fasisztákolás miatt már egy párt megbukott."

Nincs atiszemitázás, sőt a fasizmusnak sem kizárólagossága, ez olyan hétköznapi fasizmus.

Előzmény: anticonstitutionelle (295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!