Keresés

Részletes keresés

gojo100 Creative Commons License 2011.06.04 0 0 39

Te Édeshagyma!

Ez tényleg, ez nagyon jó kérdés...de kitöl kérdezed?..vagy csak úgy..:-)

Egész felvidultam...:-) de tényleg..de hát meg kell értened, nem aggodhat  mindenki annyit Mo-ért mint TE!! Aki még mikor alszik is szereti Mo-ot!

Mert a kérdésed olyan mint aki felébredt, aztán kérdez még valamit,mert álmos még szegény...:-)

Vagy Meggyesitöl, v. GyF-töl, v. Ov-tól kérdezed? mert arra Én is kiváncsi lennék!

Bár szerintem ki tudja, szerintem a Bajnai, a Simor, az Oszkó Ök lehet hogy nagyon szerették Mo-ot...mert csak itt  lehet megcsinálni, hogy offshor lovagként országos vezetö legyen valaki...

De egyébként kérdezz csakbátran, ugy lehet okosdni...:-)

Tényleg jót nevettem, ugyis olyan szomorú itt..

Vezetöknek kurtavas

Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 38

igen!

Pont aktuális:

mert hallgattál, mikor Tarlós kirakta a hajléktalanokat, kinevetted a devizahiteleseket és tapsoltál az egykulcsos adónak. Most meg téged visznek Ecsém, ne várj könnycseppeket attól, aki annyi mindenben kiállt másokért.

Előzmény: Taploo (28)
(H)angolka Creative Commons License 2011.06.03 0 0 37

"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. "  (OV,2011. 05. 31.)

helikeptor Creative Commons License 2011.06.03 0 0 36

És azokat hergelik, akik nem a "libsi", meg a birkatürelmű baloldali szavazók. Itt egy hsz. a fórumukról:

"Ezek ezzel is mellényúltak!
A Tmrsz már kinőtte magát annyira, hogy egy helyébe 10-en álljunk, ha a tízet letartóztatják, akkor a helyükbe 100-an álljunk LOL

És gügyészkéim, ha nem tudnátok, ha mi elbukunk Ti jöttök sorra LOL LOL LOL"

Előzmény: wok (34)
wok Creative Commons License 2011.06.03 0 0 35

ez se semmi

nem erről jut az eszembe, de idepastelek egy kopizott linket, ami eddig a cache-ben maradt http://hu.wikipedia.org/wiki/Koncepci%C3%B3s_per

Előzmény: (H)angolka (33)
wok Creative Commons License 2011.06.03 0 0 34

ez már a kádár rencer

minden márc 14-én begyűjtötték haraszti miklóst meg tököm tudja mely társait, biztos, ami biztos - a szabad európán menetrendszerűen mondták be

Előzmény: helikeptor (27)
(H)angolka Creative Commons License 2011.06.03 0 0 33
Taploo Creative Commons License 2011.06.03 0 0 32

Biztosan lesz tájékoztatás.

Rémhírnek nagyon durva vicc lenne...

Előzmény: linfury (30)
helikeptor Creative Commons License 2011.06.03 0 0 31

Azt nem írják, hogy " előállították", hanem, hogy előallítják....tehát akár lehet kacsa is, de a délelőtti ellenőrzés nem az.

linfury Creative Commons License 2011.06.03 0 0 30

Ez nagy hiba volt ... szerintem ... már, ha igaz

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 29

Ezt soha nem gondoltam volna!

Szemét banda!

Taploo Creative Commons License 2011.06.03 0 0 28

Ismered-e a "viccet"?

A teljesség igénye nélkül:

"Amikor elvitték a kommunistákat, én hallgattam, mert nem voltam kommunista.

Amikor elvitték a szociáldemokratákat és a szakszervezeti embereket, én hallgattam, mert sem szociáldemokrata, sem szakszervezeti ember nem voltam.

Amikor eljöttek és elvitték a zsidókat, én hallgattam, mert nem voltam zsidó.

És amikor eljöttek és elvittek engem, már nem maradt senki, aki szólhatott volna értem.”

Előzmény: Törölt nick (26)
helikeptor Creative Commons License 2011.06.03 0 0 27
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 26

Az egykulcsos adó ellen kellett volna tüntetnetek, most már késő.

A magánnyugdíj-témában, médiatörvény és rendőrnyugdíj ügyében a Kormányt még puhának is tartom.

Előzmény: bio22 (7)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 24

Ja, az 56-os az nagyon kell oda!

A történések után 60 évvel rágjuk még kicsit.

Amúgy nem bánom én, ha ezzel foglalkoznak, csak elébb a napi problémákat kellene megoldani,

mert mindenki elhitte, hogy befagyasztják a bankbetéteket.

Ez a kilátás jelenleg MO-on.

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 23

Ha Te rendvédelmis vagy, akkor felhívom a figyelmedet, hogy tartalmaz néhány buktatót az általad leírt szöveg.

Szóval érintett megszünteti a nyugdíját ( felfüggesztésre kerül) majd elhelyezkedik köztisztviselőként.

De ugye a köztisztviselőnek röhögve felmondhatnak bármikor. ( Az MT. hatálya alá tartozók részére most vezetik be ugyanezt a szabályt)

Tehát dolgozik a rendvédelmis 3 hónapig, majd szépen felmondanak neki.

Akkor mi van?

90 napig kap valami bakfitty ellátást, utána meg mehet közmunkásnak 28 ezerért.

Szép kilátások.  

Előzmény: bio22 (-)
vazul54 Creative Commons License 2011.06.03 0 0 22

Majd a többiek is elkezdenek "tárazni"

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 20

Igen. És a palamenti képviselők se kaphatnak már ezentúl, csak havi hatszáz bruttót. Semmi költségtérítés nem lesz.

Majd 2014-től!

Vita volt róla, hogy mikor vezessék be, aztán a többség a 2014-esbevezetés mellett döntött.

Az országyűlési képviselők közül még Wittber Marisánakl is 1 milla felett van a havi jövedelme, pedig ő aztán sem nem okos, sem nem szép.

Ellenben beteg.

42 éves kora óta rokker.

Ha jól tidom se rendőr, se tűzoltó nem volt soha.

Előzmény: Törölt nick (17)
-komolyan- Creative Commons License 2011.06.03 0 0 19

Én ezt nem olvasom el.

Fogalmazd meg rövidebben.

Qputyin Creative Commons License 2011.06.03 0 0 18

Ez a kormány hitelét tekintve egy nagy 0.

A vezér szó, vagy írásbeli garanciája a hig széklettel egyen rangú.

Milyen garancialevelet is küldözgettetett Smitt Pállal a választások előtt ?

A nyugdíj megvédésből ez a cirkusz lett össznépi átb@szás módszerével.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 17

Igen. És a palamenti képviselők se kaphatnak már ezentúl, csak havi hatszáz bruttót. Semmi költségtérítés nem lesz.

Előzmény: morbiczer (16)
morbiczer Creative Commons License 2011.06.03 0 0 16

A mniszter nyugdíját is megadóztatják vajon, vagy lesz Lex Pintér?

Előzmény: Törölt nick (3)
T.Howard Creative Commons License 2011.06.03 0 0 15

Nem pörög a topik, nem pörög...

Bagoly Creative Commons License 2011.06.03 0 0 14

De egyébként ha ez a kormány be akarná "betonozni " a hatalmát mindent megengedne a fegyveres testületeknek,

Vagy létrehozna egy TEK-et.

Előzmény: vazul54 (13)
vazul54 Creative Commons License 2011.06.03 0 0 13

Igen és akkor jön amit írtam.....az anarhia.

Egyebek iránt ez egy EU tagállamban unicum,mert eddig csak a banánköztársaságokban volt divat.

De egyébként ha ez a kormány be akarná "betonozni " a hatalmát mindent megengedne a fegyveres testületeknek,akik megvédenék a hatalmát,mint ahogy a banánköztársaságokban ez bevált módszer.

Előzmény: A doktor (11)
vazul54 Creative Commons License 2011.06.03 0 0 12

Igen az ország volt vezetőinek főképpen visszamenőleg 1989-ig!!!!!

A számonkérés csak látszat,mert a mai napig senki sem kérdezi meg azoktól az kis emberkéktől,akik 15 éve még tejre kértek kőlcsön,ma miliárdos vagyonuk van de sem termelő vállalkozásuk sem jövedelmük nincsen,és egy minuszs Bt-vel havi fél-egy milliókat kőltenek és luxus életet élnek annak minden kőltségével együtt.

De senki sem meri megkérdezni miből.

Csak egy példa: A szomszédom 1983-tól "vállalkozó,közben négy év bőrtön,havi javadalma 30000E ft járadék.

Ebből fenn tart egy háromszintes családi házat,fizet közel 10 milleres jelzáloghitelt,fenntart 2 autót,egy nagymotort,és még vállalkozása sincsen.

Senki sem kérdezi miből!!!!!!

Ja és közölte,hogy amit lopott azt leűlte és abbol él.

T/alán nekünk is ki kellene fosztani egy pénzesautót,eldugni a lóvét,adótcsalni,leülni pár évet és már élhetünk mint a hal a vízben.

Előzmény: gojo100 (9)
A doktor Creative Commons License 2011.06.03 0 0 11

ha a rendvédelmiseknek engedünk, jönnek a többiek is:)

Előzmény: A doktor (10)
A doktor Creative Commons License 2011.06.03 0 0 10
gojo100 Creative Commons License 2011.06.03 0 0 9

Azzal, hogy az Ország sz@arba van, csak az a baj, hogy pont az ország vezetöinek köszönhetö!!

Felmerül a kérdés,

csak 1 pld. ki lopta el a nemlétezö kormánynegyedre költött 10-12milliárd Ft-ot? Mikor veszik vissza ezt a pénzt azoktol akik ezt jogtalanul felvették...stb. mert a nyugdijasoktól pénzvisszavételt terveznek,akik viszont ezzel szemben nem jogtalanul kerültek a mostani  helyzetbe.

Az ország ugyanis a kormánynegyed projectek miatt ment tönkre, és közvetve az ilyen gazdálkodás miatt van a sok nyugdijas...stb...stb

Az országra teljesen jellemzö a minden téren kialakult káosz! Vajon ki érdekét szolgálta, hogy 45 éves korban el lehetett menni nyugd-ba, amikor képviselök középkori állapotokra jellemzö és alkalmazott mentelmi joggal rendelkeznek!

Itt föként a vezetöktöl kéne elvenni mindent!!!

Előzmény: vazul54 (6)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 8

attól még szintén zenész(rendőr)

Előzmény: bio22 (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!