Keresés

Részletes keresés

karmacola Creative Commons License 2011.06.05 0 0 232

emelt a bank? :)))

butcher Creative Commons License 2011.05.31 0 0 230

és ha a zsírbankár benne volt a ködös ruszkaja cégben? akkor nyert 30%-ot ugye? elég jó orosz efftársi kapcsolatai vannak...meg van sok stróman is azilyen kaliberű bizniszekben...sallalalla

Előzmény: Törölt nick (226)
butcher Creative Commons License 2011.05.31 0 0 229

hát én MOL részvényesként szabadulnék a papirtól a picsába :)))

tiszta 'államosítás' - az USA-ban az ilyen húzásokat bélyegezték pár éve kommunista húzásnak :)))

hajrá VIktor, hajrá Hángeri!

Előzmény: Törölt nick (226)
butcher Creative Commons License 2011.05.31 0 0 228

te honnan tudod, hogy ki(k) volt(ak) a titokzatos névtelenségbe burkolózva az 'ellenőrző pakett' mögött???

magyarok abstart kizárva, heh?  ;-))

Előzmény: tütyüke (219)
butcher Creative Commons License 2011.05.31 0 0 227

a   h o z z á sz ó l á s a i d r a  reagáltam te szerencsétlen...

és veled kapcsolatban NEM terveztem TUDÁST szerezni :)))))

na hajrá, keresd tovább a fogást vagy egy jó  hajzselét!

Előzmény: Törölt nick (216)
Picur.Beagle_1 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 225

A kutak még a népvezérekre se hallgatnak, hogy pukkadnának meg.

Előzmény: Derek (223)
Picur.Beagle_1 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 224

Lényegében egyet értünk.

Csak nem ilyen drasztikusan írtam.

Annyit tennék hozzá, hogy viszont jól felszerelt sürgősségit jelentősebb számban kellene létrehozni.

Összefoglalva, kevesebb kórház, de jól felszerelt, volumen korlátok nélkül, több sürgősségi, egy-két napos beavatkozásra alkalmas felszereléssel, és sürgősségi műtőkkel.

Előzmény: Törölt nick (222)
Derek Creative Commons License 2011.05.31 0 0 223

"hanem a gázfüggőséget kell jelentősen csökkenteni

És aztat hogyan a bánatos picsbe ha nem nálunk van az ellenőrző pakett ?"

Es ha nalunk van akkor tobb foldgaz jon fel a hazai forrasokbol es kevesebb lesz az import?

Picur.Beagle_1 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 221

pl.: Házi kiserőmű (napelem), szigetelés és valami szilárd tüzeléses kandalló vagy kályha, ha áramszünet van, és nem süt a nap se :-)

napelem + elektromos fűtés: 1,5 Millió Ft, nyáron termel/télen felhasznál, hálózatra oda-visszatápláló rendszer. Január óta több mint 600 kWh-a áramot termelt a kis rendszerünk.

A mi házunk 100 nm, nincs bevezetve gáz, villanyfűtés van, extra szigetelés. Nincs nyáron klíma.

Havi áramdíj átalány normál áramra 8 eFt/hó, cakkum-púder.

Hát így lehet a függőséget csökkenteni. A beruházás előtt átlagosan 20 eFt/hó volt az áramszámlánk, plusz volt évi 150 eFt gázszámla. Most nulla gáz, 8 eFt/hó villany azért nem rossz.

Picur.Beagle_1 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 220

Ja és közben éhen dögleni a számláktól :-)

Néha beszélgetni kell a boltban, akkor láthatja az ember, hogy ki mire panaszkodik. A problémát a hatósági ár nem fogja megoldani

Előzmény: Törölt nick (218)
tütyüke Creative Commons License 2011.05.30 0 0 219

hanem a gázfüggőséget kell jelentősen csökkenteni

És aztat hogyan a bánatos picsbe ha nem nálunk van az ellenőrző pakett ?

Előzmény: Picur.Beagle_1 (213)
tütyüke Creative Commons License 2011.05.30 0 0 217

Nos Hölgyeim és Uraim.

Aki ma kétségbe vonja egy a világon mindenhol foggal-körömmel védett stratégiai cég visszavásárlását, ami minimum 40-60 éven keresztül csak nyereséget fog hozni, no az... khm... menjen játszani a: Hogyan legyünk gazdagok és egészségesek...! játékkal.

A cím ahol a játékot lehet rendelni:

Szegénykórház, 2-ik emelet balra a harmadik ajtó, az első tíz vásárlónak kedvezményt adok !

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 216

ó, csak rávilágítottam, hogy úgy személyeskedsz, hogy közben sötét éjszakával vetekszik a tudásod velem kapcsolatban.

ha a hozzászólásaim zavarnak, akkor azokra reagálj, ne személyeskedj.

mellesleg tilos is, ha még nem tudnád.

Előzmény: butcher (214)
butcher Creative Commons License 2011.05.30 0 0 215

és egy mai bónuszhír érdekes kommunikáció egy kvázi kilakoltatási program indulásra (lésd piros kiemelés)

Megszűnik a lakás-árverezési moratórium, azonban a kormány és a bankszövetség olyan megállapodást kötött, amely egyszerre teszi lehetővé, hogy a jelzálogpiac beinduljon, élénküljön, ugyanakkor védelmet is kapjanak az érintett családok - közölte a miniszterelnök hétfőn. Orbán Viktor azt mondta: először csak a nagy értékű, nagy alapterületű lakások árverezésére lesz mód, a bankok pedig ígéretet tettek arra, hogy egy bizonyos kvótarendszer szabályai szerint árverezik majd a lakásokat.

butcher Creative Commons License 2011.05.30 0 0 214

fingom nem volt/nincs, hogy nő vagy férfi vagy, egyébként is irreleváns. csak sok hülyeséget írogatsz...erre reflektáltam. most essek hasra, hogy nő vagy? rakj fel egy szekszi képet magadról és akkor talán...

Előzmény: Törölt nick (183)
Picur.Beagle_1 Creative Commons License 2011.05.30 0 0 213

Az amúgy helyes állami vásárlás IMF kölcsönből történt. Mely kölcsöm már folyósítva lett, de eddig nem került felhasználásra, azaz már megjelent az adósság oldalon.

Most el lett költve, de az alábbi lehetőségek is fennálltak:

- A pénz visszafizetése IMF-nek, államadósság csökkentése

- Megújuló energia fejlesztésekre befektetés (sok jó magyar találmány van ebben a témában, amihez kis lökés kellene)

- Egészségügy renbe- és rentábilissé tétele, többszintű egészségbiztosítás bevezetése (egyszeri beruházás, és jelentős kiadás csökenés, ergo államadósság csökkenése, és végre nem döglenénk meg a folyosókon várakozva, 40 fokos lázzal, tüdő gyuladással, mert nem voltunk bejelentkezve)

Az államnak sose lett volna szabad kivonulni az energia szektorból, ez tény. De a visszavásárlás időzítését most nem lehet startégiai, meg nemzet érdekként eladni, ennek egyéb oka kell, hogy legyen.

A MOL-ba veló beruházás sosem megtérülő, ha a kamatokat nézzük, ennyi osztalék sosem várható a cégtől 22%-os pakettre.

Nem a gázárakat kell befagyasztani, hanem a gázfüggőséget kell jelentősen csökkenteni, valamint az energia fogyasztást kell jelentősen csökkenteni. Csak az anagytőkének nem érdeke. Csak a kisembereké.

Ezért mulatok mindig, mikor a kétoldal fennhangon kiabál, hogy ki és mennyit tett a népért.

Ha bármelyiket is érdekelte volna, hogy itt ne kerüljenek a nyomor szélére emberek, akkor lehetett volna tenni ellene. Valóságos cselekedettel.

Csak az nem adna hatalmat, vagyont.

Előzmény: Törölt nick (212)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 212

Lehet, hogy agyilag tényleg zokni vagyok, de a topikleírásban nem látom az összefüggést a MOL és az államadósság között. Öntsetek fényt az agyamba vagy a helyére!

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 211

Ismét jót nevettünk! Kösssz! :-)))

Előzmény: Törölt nick (210)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 210

hehe!:-DDD

a nicknevemre gondoltam!:-)

Előzmény: Törölt nick (209)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 209

Hát részedről. Teletolta a képernyőmet valami angol nyelvű hibaüzenet-fájllal. Deeee, én mindenre kíváncsi vagyok.

Előzmény: Törölt nick (208)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 208

ki részéről?

hogy nem is vagy kíváncsi rá,vagy hogy mit írtam?

Előzmény: Törölt nick (207)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 207

Jó vicc volt! Mármint a mail :-))

Előzmény: Törölt nick (197)
ISFC Creative Commons License 2011.05.30 0 0 206

"Most itt egy bakszámlán csücsülő további ezer milliárd."

Cirka egy év alatt eljutott hozzád a hír, hogy Simor ezer milliárdon ücsörög?

Hát, gartulálok!

Előzmény: kireszavaztam (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 205

Csiszolódunk, csiszolódunk ... :-)))

Előzmény: Törölt nick (204)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 204

mi a baj, hova lett a humorérzéked?;-)

Előzmény: Törölt nick (202)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 203

Bevallom, csak irigységből kötekedem. Sajnos, csak szeretnék a MOL-nál dolgozni. Ennyi az egész, nem több! :-))

Előzmény: Picur.Beagle_1 (196)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 202

Ejjhhhh!

Előzmény: Törölt nick (200)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 201

nehogy azt hidd, hogy mérgelődöm:-)

Előzmény: Törölt nick (199)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 200

ja...

nem tudtam, hogy női mivoltom miatt érdekel a címem:O)))

Előzmény: Törölt nick (199)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 199

OFF

Ma elég rezignált vagy. Csak a jó szándék vezetett. Most meg az a baj, hogy valaki "meglátta" benned a nőt? Nevess már egy kicsit, hisz az egész Dili csak egy játék! :-)))

ON

Előzmény: Törölt nick (197)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!