Keresés

Részletes keresés

tmbg Creative Commons License 2011.05.09 0 0 37

Dehogy.

Előzmény: Törölt nick (36)
tmbg Creative Commons License 2011.05.09 0 0 35

Az egyik esetben kétségbe kell vonni a rasszista indítékot, a másik esetben pedig megkérdőjelezhetetlen, nem rasszista a különbségtétel?

Előzmény: Törölt nick (34)
tmbg Creative Commons License 2011.05.09 0 0 33

Hazudik mint Malina Hedvig.

Előzmény: Törölt nick (25)
Quintus omnibus Creative Commons License 2011.05.09 0 0 32

csak a valóságba nem

na ezért is nem nézek efféle pcszrt

Előzmény: Törölt nick (27)
Frontsebesz Creative Commons License 2011.05.09 0 0 31
Azt hiszem inkabb maradok a mezei "csodagyerekeknel", ott legalabb nem "illendosegbol" kell tetszest nyilvanitani. Hogy miert kell keverni a tehetseget es a politikat...
Előzmény: Törölt nick (29)
Or Kán Creative Commons License 2011.05.09 0 0 30

Lehet, hogy nem véletlenül? :)

Előzmény: Álomvédelmi twist (26)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.05.09 0 0 28

Ez egy MSNBC tudósítás arról, hogy valaki azt hazudta, ajtajára horogkeresztet rajzoltak.

Aztán a kamera felvételek megállapították, hogy ő maga volt a tettes:.-(

http://www.youtube.com/watch?v=eLt5U7VcHw8&feature=player_embedded

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.05.09 0 0 26

Bocs, de erről nekem ez jutott eszembe: "Hazudni boldog szeretőt":-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 24

Rasszista támadások sorozatára már lehet mondani, hogy üldöztetés, folyamatosan veszély és erre hivatkozva bizonyos országok már kis szerencsével megadják a menekültstátszuszt, menedékjogot... ;) (természetesen a megfelelő hivatal ott alaposan kivzsgálja, hogy igazak-e a kérelmező állításai, ha kiderül hogy nem, akkor felelnie kell)

Frontsebesz Creative Commons License 2011.05.09 0 0 23
Sot, gyikka is valtoztattak, de mar elmult. Na, ennek a Gomesnek utana kellett neznem, ugyanis nekem Gomez Addams ugrott be a nevrol. Mindketto fura figura. Ne'mileg serultnek tunik lelkileg ez a lany.
Előzmény: Or Kán (6)
sörösgigant Creative Commons License 2011.05.09 0 0 22

Lehet én lennék a bunkó, igaz nem értem-szeretem Picassó meg Monroe zagyvaságait, s nem is érdekel, maradtam az Impresszionistáknál, esetleg az az Expresszionisták egy kis szeletét tudom értékelni, szal ki ez az igénytelen liba ?

Nem hallottam, de nem is fogom, még a jótyúkon sem fogok rá keresni...)))

A kinézete dacára lehet, gyámánt van a torkában, de valahogy mégse.....

Netán valami új Padödö ?

tmbg Creative Commons License 2011.05.09 0 0 21
Előzmény: comad (19)
sörösgigant Creative Commons License 2011.05.09 0 0 20

Az tény hogy a népesség "fehírebbik" fele valamiért idegenkedik, átmegy az út másik felére, nem száll fel arra a buszra ahol kedves honfitársaink hangoskodnak, szotyolával lövik körbe a jónépet. Na vajon miért is ? !

Szerintem, bár javítsatok ki ha nem így van, a rasszizmus azóta erősödött fel kis hazánkban, amitóta mindenféle támogatott ombuccmanói hivatalok, emberkék léteznek, amióta piszok jól meg lehet élni a náci meg mittom én milyen veszélyek kiáltásából. Aztán nehogy úgy járjanak mint a mesebeli kiskakas v. mi hogy állandóan farkast-rókát kiáltott aztán mikor még is jött, mindenki leszarta így megették...-:))))))

Előzmény: Or Kán (-)
comad Creative Commons License 2011.05.09 0 0 19
ötvenafele Creative Commons License 2011.05.09 0 0 18

a libsik jól kiokosították a romákat, így összevissza beszélnek

a legtragikusabb ebben, hogy egy félig agyonégett gyereknek is ez a jópofa hazugság jut az eszébe... ezt is a szadesznek meg a tasznak köszönheti ez a teljesen beteg társadalom

Előzmény: linfury (16)
linfury Creative Commons License 2011.05.09 0 0 16

Hát, a legutóbb épp itt a fórumon történt ilyesmi ... A "felgyújtott" fiú kapcsán ... elég gyorsan törölték is a topikot

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 15

Pedig nagyon is mindennapos, sőt, egyre gyakoribbá válik. Mindenki rasszista, aki nem akar félni a cigányoktól, aki nem akar külföldi tőkések rabszolgája lenni, aki nem nézi jó szemmel, hogy négyzetméterre megveszik/eladják az országot a talpa alól. Másrészt mindennap kinyitja a száját valamelyik prominens jogvédő/liberális/bérrettegő köcsög, és ontja magából az önbeteljesítő jóslatot. Ha elfáradnak, külföldről is hívnak segítséget amerikai nagykövetek meg hasonlók személyében.

Előzmény: Törölt nick (14)
Alvinusa Creative Commons License 2011.05.09 0 0 13
mamegegyszer...: kissebbititek = kisebbititek
Előzmény: Alvinusa (12)
Alvinusa Creative Commons License 2011.05.09 0 0 12
Nem tudom, miert kissebbititek ezt a nyilvanvalo rasszizmust?!
" Megkeseltek a fejen..." Ugyan mar! A kepen jol latszik, hogy nem csupan megkeseltek a fejen, hanem valojaban megskalpoltak a feje mindket oldalat! Ott most azert nem no a haja...
A rohadt nacik. Ajjajajj.
pajaci Creative Commons License 2011.05.09 0 0 11

Ha nem írja magáról, hogy lány, a kép alapján nehezen tudtam volna eldönteni.

Anti Faraus Creative Commons License 2011.05.08 0 0 10

Az amerikai filmekben nincs rasszizmus, ottbezzeg rendesen le van szabályozva, hogy hány százalék ilyen bőrszínű, és mennyi olyan bőrszínű szerepeljen a filmben, és melyik legyen a pozitív hős, aki kinyírja a végén a másik színű gonoszt.

Nálunk legfeljebb az van bekvótázva, hogy hány rászista, és hány kisebbségi önvédelmi gyermekcsíny kapjon sajtófényt.

sarONE_a_palacsintában Creative Commons License 2011.05.08 0 0 9

tényleg azokat sajnálom, akik ilyen "HOT" , "Pink.hu" és egyéb szarságokból kezdik megismerni a nagybetűst.

aztán tfh. 10 év múlva lesz saját tapasztalat is...

ötvenafele Creative Commons License 2011.05.08 0 0 8

a rassszizmussal itthon nem az amerikai filmekben lehet találkozni, legtöbben mondjuk egy kistelepülés kocsmájában találkoznak vele, amikor egy magyar állampolgár azt üvölti, hogy eltemetlek csicská párászt, kivágom a szívedet!

sarONE_a_palacsintában Creative Commons License 2011.05.08 0 0 7

még a cikkben sem említik, h. ez itthon történt volna. Miért kéne gondolnom, h. angolai-sváb gyereket itthon késelgetnek?

Sztem úgy #y-,;Ł -ság , ahogy van.

De aztán persze utalnak rá (általánosítás hegyek közt): "..itt, Magyarországon is mindennapos"

Anyádat, kedves 'Pink.hu"!

Or Kán Creative Commons License 2011.05.08 0 0 6

Itt a legújabb: a "Csillag születik" döntőse szintén rasszista támadásról regél.

Döbbenet! Megkéselték a Csillag születik döntősét!

- Örökre a testembe vésték, hogy más vagyok, mint a többiek. Ötéves lehettem, amikor megkéseltek. Édesanyám éppen bement a boltba, én pedig kint vártam rá, amikor hátulról valaki nem túl mélyen, de belevágott egy pengeéles késsel a fejembe. Pedig kicsi lány voltam, nem csináltam semmi rosszat. Ugyanez az ismeretlen a combomon is megjelölt, amit csak azért nem mutatok meg, mert túl intim helyen van. Kiáltani sem mertem, csak álltam, és vártam, hogy édesanyám kijöjjön, miközben a vérző fejemhez szorítottam a kezemet – mesélte Gomes. – A rasszizmus, amivel a legtöbben csak az amerikai filmekben találkoznak, itt, Magyarországon is mindennapos.

Előzmény: Anti Faraus (5)
Anti Faraus Creative Commons License 2011.05.08 0 0 5

Volt itt már Hanákné, cigány által falra írt nácista gyűlöletbeszéd, zsidó által falragasztott horogkereszt.

Nem fogadnék rá nagy összegben, hogy nem ilyen a legtöbb támadás, és arra még kevésbé, hogy az antirászisták által felkapott esetek többsége nem ilyen.

Or Kán Creative Commons License 2011.05.08 0 0 4

Pedig hogy ordították ott is a rasszista támadást.

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.08 0 0 1

0ttsemvótarasszizmus. :-))

Or Kán Creative Commons License 2011.05.08 0 0 topiknyitó

Sokan, sokszor mondják mind Magyarországon, mind szerte a világban, hogy rasszista támadás érte őket.

Utólag azonban az ilyen esetek nagy részéről kiderül, hogy hazugság a rasszista szál a történetben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!