Azt hiszem inkabb maradok a mezei "csodagyerekeknel", ott legalabb nem "illendosegbol" kell tetszest nyilvanitani. Hogy miert kell keverni a tehetseget es a politikat...
Rasszista támadások sorozatára már lehet mondani, hogy üldöztetés, folyamatosan veszély és erre hivatkozva bizonyos országok már kis szerencsével megadják a menekültstátszuszt, menedékjogot... ;) (természetesen a megfelelő hivatal ott alaposan kivzsgálja, hogy igazak-e a kérelmező állításai, ha kiderül hogy nem, akkor felelnie kell)
Sot, gyikka is valtoztattak, de mar elmult. Na, ennek a Gomesnek utana kellett neznem, ugyanis nekem Gomez Addams ugrott be a nevrol. Mindketto fura figura. Ne'mileg serultnek tunik lelkileg ez a lany.
Lehet én lennék a bunkó, igaz nem értem-szeretem Picassó meg Monroe zagyvaságait, s nem is érdekel, maradtam az Impresszionistáknál, esetleg az az Expresszionisták egy kis szeletét tudom értékelni, szal ki ez az igénytelen liba ?
Nem hallottam, de nem is fogom, még a jótyúkon sem fogok rá keresni...)))
A kinézete dacára lehet, gyámánt van a torkában, de valahogy mégse.....
Az tény hogy a népesség "fehírebbik" fele valamiért idegenkedik, átmegy az út másik felére, nem száll fel arra a buszra ahol kedves honfitársaink hangoskodnak, szotyolával lövik körbe a jónépet. Na vajon miért is ? !
Szerintem, bár javítsatok ki ha nem így van, a rasszizmus azóta erősödött fel kis hazánkban, amitóta mindenféle támogatott ombuccmanói hivatalok, emberkék léteznek, amióta piszok jól meg lehet élni a náci meg mittom én milyen veszélyek kiáltásából. Aztán nehogy úgy járjanak mint a mesebeli kiskakas v. mi hogy állandóan farkast-rókát kiáltott aztán mikor még is jött, mindenki leszarta így megették...-:))))))
a libsik jól kiokosították a romákat, így összevissza beszélnek
a legtragikusabb ebben, hogy egy félig agyonégett gyereknek is ez a jópofa hazugság jut az eszébe... ezt is a szadesznek meg a tasznak köszönheti ez a teljesen beteg társadalom
Pedig nagyon is mindennapos, sőt, egyre gyakoribbá válik. Mindenki rasszista, aki nem akar félni a cigányoktól, aki nem akar külföldi tőkések rabszolgája lenni, aki nem nézi jó szemmel, hogy négyzetméterre megveszik/eladják az országot a talpa alól. Másrészt mindennap kinyitja a száját valamelyik prominens jogvédő/liberális/bérrettegő köcsög, és ontja magából az önbeteljesítő jóslatot. Ha elfáradnak, külföldről is hívnak segítséget amerikai nagykövetek meg hasonlók személyében.
Nem tudom, miert kissebbititek ezt a nyilvanvalo rasszizmust?!
" Megkeseltek a fejen..." Ugyan mar! A kepen jol latszik, hogy nem csupan megkeseltek a fejen, hanem valojaban megskalpoltak a feje mindket oldalat! Ott most azert nem no a haja...
A rohadt nacik. Ajjajajj.
Az amerikai filmekben nincs rasszizmus, ottbezzeg rendesen le van szabályozva, hogy hány százalék ilyen bőrszínű, és mennyi olyan bőrszínű szerepeljen a filmben, és melyik legyen a pozitív hős, aki kinyírja a végén a másik színű gonoszt.
Nálunk legfeljebb az van bekvótázva, hogy hány rászista, és hány kisebbségi önvédelmi gyermekcsíny kapjon sajtófényt.
a rassszizmussal itthon nem az amerikai filmekben lehet találkozni, legtöbben mondjuk egy kistelepülés kocsmájában találkoznak vele, amikor egy magyar állampolgár azt üvölti, hogy eltemetlek csicská párászt, kivágom a szívedet!
- Örökre a testembe vésték, hogy más vagyok, mint a többiek. Ötéves lehettem, amikor megkéseltek. Édesanyám éppen bement a boltba, én pedig kint vártam rá, amikor hátulról valaki nem túl mélyen, de belevágott egy pengeéles késsel a fejembe. Pedig kicsi lány voltam, nem csináltam semmi rosszat. Ugyanez az ismeretlen a combomon is megjelölt, amit csak azért nem mutatok meg, mert túl intim helyen van. Kiáltani sem mertem, csak álltam, és vártam, hogy édesanyám kijöjjön, miközben a vérző fejemhez szorítottam a kezemet – mesélte Gomes. – A rasszizmus, amivel a legtöbben csak az amerikai filmekben találkoznak, itt, Magyarországon is mindennapos.
Volt itt már Hanákné, cigány által falra írt nácista gyűlöletbeszéd, zsidó által falragasztott horogkereszt.
Nem fogadnék rá nagy összegben, hogy nem ilyen a legtöbb támadás, és arra még kevésbé, hogy az antirászisták által felkapott esetek többsége nem ilyen.