Annyi az még most is. A forint romlásához viszonyítva, kvázi olcsóbb akkor :) és méltó helye van a poharak között, agresszíven kellemes és "whiskys" aromája kevés másiknak van ebben a kategóriában.
Bourbönből kb. az összes iható. Jellemző rájuk, hogy a fehér Jim Beam szintje alatt már nem kifejezetten ihatatlanabbak (sőt), hanem ízetlenebbek, lágyabbak. Persze bourbönként gagyinak számítanak a gyenge ízük miatt, de egyébként az árkategóriájukban aránylag kellemes italok (pl. Old Blacksmith, Old Century Bourbon).
Scotchból az alap Lauder's-t találtam teljesen vállalhatónak (igaz, szerintem ma már nem sok helyen lehet 3 alatt hozzájutni). Mármint én most 7 decis üvegekről beszélek.
Amikor as ismertebb scotchokat leárazzák (Johnnie Red, Famous Grouse, Label5, Old Smuggler's, Grant's) ezek is mindenképp megérik a szokásos 2990-et.
Ja és nem hamisítvány ... alkohol ügyben engem lehetetlen átverni.
(Mellesleg: volt eset, hogy "whisky" néven szeretett hazánkban forgalmazott valamit pusztán íz alapján lelepleztem és feljelentettem a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél. Vizsgálat indult és utólag nekem adtak igazat !! Úgyhogy szesz témában becsaphatatlan vagyok.)
nem rossz, van mikor 1999ért van multikban akcióban.
egyébként vannak időnként akciók és 3000ért általában lehet kapni főbb márkákat 0,7esben jektől johnin keresztül,baliig sőt vettem már jemisont is. Én alapvetően a krémesebbeket szeretem ilyen a kanadaiis, de a jamison nagyon fincsi, mondjuk multkor kaptam 12éves balit na az mondjuk finom volt a maga erőteljes füstöt ízével. De ha a lágyat szereted és jót akarsz akkor Crown Royal... Nem 3 egy üveg nkább 6, de nagyon ott van.