Szerelem a legfelsőbb szinteken címmel párkereső show-t indít az RTL Klub. A műsor ötlete Olivértől származik. A villa egykori vagánya azt vette a fejébe, hogy nőt talál Alekosznak. A jelentkezők bármilyen korosztályból érkezhetnek. – A műsor egyfajta ötvözete lesz a Benkő-show-nak és a ValóVilágnak, hiszen a lányok a villában élik majd mindennapjaikat. Egyedül Alekosz nem tud még a műsorról, ő csak akkor fog szembesülni a tervvel, ha már kijött. Így rajta áll, hogy akar-e a képernyőn menyasszonyt találni – árulta el Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.
Köszi, hogy kikerested, az utóbbi idő történéseit figyelembe véve Alekosz igencsak nevetségessé tette magát, főleg, ha a görög csődör jelzőt is figyelembe vesszük :)
Miert olyan nehez megerteni,hogyha valaki nagy nyilvanossag elott a szexualis teljesitokepessegedet es a farok meretedet becsmerli az becsuletsertes, ha viszont kicsi a farkad es rossz vagy az agyban,az nem buncselekmeny,megha te idealis jogrendszeredben buntetnek is.
Már miért lenne visszafelé becsületsértés? Oltári bunkóság, ha csak saját magára figyel keksz közben, de nem becsületsértés. Alek nem alázta így meg a nyilvánosság előtt Veronikát, úgyhogy nem tudom különösebben elítélni, ha jogi úton próbál elégtételt venni rajta, pláne akkor, ha van is erre mód. Az ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mi igaz abból, amit Vera mondott.
Miszerint ha Veronika azt mondja hogy ő bizony nem volt rendesen kielégítve, ugyanis min. az átlagos mérethez van szokva, és bizony nagyon is sértő rá nézve az öt perces numera.
Persze egy férfit a mérete lefigymálásával lehet a legjobban megsérteni, pláne ha igaz is amit mondanak.
De mégis csak érdekes hogy bíróságon kell keresnie az igazát. Hogy neki nem két centis a farka.
Érdekes hogy még nem jelentkezett olyan nő aki azért panaszkodik mert a görög csődör szétrepesztette.
Őt is bepereli?
Komolyan mondom amennyire bírtam a villajátékban ezt az elmebeteget most annyira utálom.
a mai napig fent van a neten az a stream részlet amiben maga Olivér ecseteli hogy amikor rányitott alekra a wc-n szembesülni kényszerült a hiányosságával. vagy 10 percig azon viccelődtek szandikával, hogy a görög hős hiányosságának köszönhetően esélytelen a nőknél.
A napiszar.com -on van fent egy érdekes levél. Nem tudom, hogy így direktbe belinkelhetem -e... inkább nem teszem, mert telefonszámokat tartalmaz. Akit érdekel a jó zaftos sztori (ami vagy igaz vagy nem), az úgyis rákeres.
Reális? Miután elolvastam, azon morfondíroztam, ez az egyik legszánalmasaabban összegerbelyézett témájú bulvárcikk, pedig jópárat olvastam.. Semmi konkrét információ, csupa egymondatos feltételezés... Nagyrészt más újságok hírei alapján ráadásul.. :-)
Pl miből az a megállapítás, ha valaki nem nyilatkozik a nagytiszteletü bulvárlapoknak, az mindjárt az orrfennhordás tipikus esete? Honnan tudják ezt, egy nem-nyilatkozásból, egy nem-megjelent cikkből ? :-)