A mai miniszterelnök három éve azt találta mondani: ha kormányon lesz, úgy tesz a Magyar Gárdával, amit Horthy a nyilasokkal. Ad nekik két pofont, és hazazavarja őket.
Nem így történt. A Jobbik gárdája változó nevek és jelmezek révén packázik a törvénnyel, a nagy hatalmú kormányfő pedig két pofon helyett illedelmes válaszokat ad a parlamentben az őt gárdista mellényben kérdező pártelnöknek.
A Jobbik járőrei beintettek Pintér belügyminiszternek Hajdúhadházon. A gárdaterror első áldozatai nem a romák, hanem a biciklisták lettek. Mindenki mindenki ellen egy kétségbeesett kelet-magyarországi városban.
Tovább »
jól látja, h K-Magyarországon a Jobbik az MSZP törzsbázisából harapott nagyot a cigányozással.
Ezért aztán a Fidesznek elemi érdeke, h a Jobbik k-magyarországi bázisa fennmaradjon, hülyék lennének teljesen szétverni a Gárda-mutációkat.
Igen. Ugyanerre izgultam rá a 2009-es választások után (azóta túl lusta voltam frissíteni, mert a trendek alapvetően nem változtak), szépen látszik mi a pálya.
Lakner eredeti cikkét olvastam (Debreczeni már csupán plagizál), nem hülye a Lakner, jól látja, h K-Magyarországon a Jobbik az MSZP törzsbázisából harapott nagyot a cigányozással.
Ezért aztán a Fidesznek elemi érdeke, h a Jobbik k-magyarországi bázisa fennmaradjon, hülyék lennének teljesen szétverni a Gárda-mutációkat.
óóóó, pedig állítólag mindegyiknek él a szomszédjában egy-egy rendes cigány:-)
amúgy tényleg fura, hogy még soha nem olvastam senkitől, hogy Ő bizony a putrisoron lakik és ő az egyetlen normális magyar szomszédja szegény romáknak:-)