Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 236
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.13 0 0 232

Nem volt KISZ titkár, csak KISZ bizottsági tag.

Egyébként ha  az alkotmányba is beleszarunk, legyen  legalább következetes:

-  aki kisz tag volt az se lehessen itten mostan politikus. (Igy Orbán sem)

-  akinek az apja mondjuk párttitkár volt, az dögöljön meg, de  legalábbis ne politizáljon.

8orbán papiról dumcsizunk)

Sőt!

-  Akit anya szűlt, a komcsi időben, az rohadjon meg azonmód, mert új világ van itten.

De ne menjünk ilyen messzire.

A valóság az, hogy a fidesz-izé nem akar köztársaságot, nem akar törvény előtti egyenlőséget,

sőt ők nem a  komcsi időben konszolidálódtak, csak úgy megszülettek nem volt anyjuk, nem volt apjuk, nrm volt emberségük,

mindössze azért melózak, hogy

-  minden marha nekik hódoljon,

Éljen a ....... mi is?

A fülkeforradalmároknak mindegy:  Szerintük éljen az éljen.

Erre mondom én régóta:

a nép mindig megérdemli a vezéreit.

Előzmény: Törölt nick (231)
Captain Dolby Creative Commons License 2011.04.13 0 0 230

"Aki nem sokaig lesz rendor...."

Bosszúból jól kibasznak vele....nyugdíjazzák....

Előzmény: Derek (198)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.13 0 0 229

Méééééééér?

Orbán papija is MSZMP tag, sőt párttitkár volt.

Családban marad.

Előzmény: eFigyelő (227)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.13 0 0 228

Nem kisbogár!

-  Csak szarnék rá, ha téged vagy ivadékaidat felkoncolnák,szétbasznák,megköveznék,

-  szarnék rá, ha a házad felgyulladna, oltsa a tüzet aki akarja,mondjuk te, ha már ilyen

fasza gyerek  vagy,

-  az összes szarjankó bűnözőt meg őrizd te, vagy meghalsz, mert felkoncolnak,

-  ha a szomszédod le akar lőni, senki nem fogja őt megfékezni. Menj te oda, az ő oduja elé

s lójenek le téged, ne a zsarut, aki szerinted egy tetű,

és a többi, és a többi.

"Ugyan már kiscserkész. Nőjjél már fel."

Előzmény: Erzsébeti (223)
eFigyelő Creative Commons License 2011.04.12 0 0 227

MSZP-s rendőr írt Orbánnak

A miniszterelnöknek nyílt levelet író rendőr az MSZP tagja, tavaly indult is választásokon.

március 15. Kristóf Creative Commons License 2011.04.12 0 0 226

Akkor neked is elintétik a gyorshajtás fű alatt!

Na akkor mi az álságos? :)

Előzmény: Erzsébeti (222)
Erzsébeti Creative Commons License 2011.04.12 0 0 223

"Tényleg szerencsétekre, sőt szerencsémre is, nem vagyok zsaru."

Miért? Mit tennél?

Jönnel, és levernél gumibottal?

Vagy még ennél is szőrnyűbbeket tennél?

Ugyan már kiscserkész. Nőjjél már fel.

Előzmény: dilis polizó (191)
Erzsébeti Creative Commons License 2011.04.12 0 0 222

"

Nyilván arra az átlagos 90-100000 forintra gondolsz, ugyi?"

Arra, hogy mire gondolok az szerintem nyilvánvaló.

Az, hogy te a valóságot nem veszed figyelembe arról én nem tehetek.

Ennyit fizetnek érte, ma.

Ennyiért megcsinálják.

Akkor miről beszélünk???

Senki sem kötelezi a rendőrt, hogy rendőr legyen.

Senki nem áll mögé egy pisztollyal, hogy márpedig belépsz a testületbe, vagy lelőlek.

Te ismersz ilyet?

Egyébként mint mindenkinek nekem is vannak rendőr ismerőseim, rokonaim.

Én nem láttam még sanyargó rendőrt...

Sőt...

Szal eléggé álságos duma ez a "népért teszem" szöveg.

Természetesen könnyű kinyilatkoztatni, majd a fensőbbséged tudatában gyak az egész topicot (szándékod szerint) lealázni, majd mint aki jól végezte a dolgát nagyképűen elvonulni innen.

Sajna ezzel csak magadat járatod le.

Előzmény: dilis polizó (190)
toloba Creative Commons License 2011.04.12 0 0 221

Újabb rendőr írt nyílt levelet a miniszterelnöknek és a belügyminiszternek, hangsúlyozva, hogy a rendőrségnél kialakult helyzet tarthatatlan, és hogy a korkedvezményes nyugdíj elvételével a rendőrök utolsó kedvezményét veszi el a kormányzat. Mivel ezzel szétzüllesztik és lefokozzák az ország erőszakszervezetét, a kormány semmi jóra nem számíthat, különösen arra nem, hogy erős lesz a rendvédelme. Hortobágyi István levele is igazolja azt, hogy nem egy ember véleményét fogalmazta meg korábban Bajusz Ferenc őrnagy.

...

Hortobágyi István 1984 októberében szerelt fel és 2007. december 31-én vonult nyugállományba „a Nemzeti Nagycirkuszból”. Az őrnagy visszaemlékezése szerint a rendszerváltás előtt még egy garzonban élt. Hogy családot alapíthasson, és ezt egy nagyobb lakásban tehesse, munkahelyi kölcsönt kapott. „Tették mindezt azért, hogy teljes bedobással a munkámra koncentrálhassak.” Megjegyezte, ennek érdekében vallották azt az elöljárói, hogy ha a rendőr túl van a maszek ügyein, akkor bármikor és bármeddig dolgozik. „S igazuk volt! Dolgoztam éjjel, szabadnapon és ünnepnapokon, betegen, de még a szabadságomról is képes voltam önként bemenni, ha szükségét láttam. Nem kellett parancs, mert a hivatásom egyben a hobbim is volt.”

Aztán jött a rendszerváltás. „Nem vagyok egyedül a véleményemmel, amikor azt állítom, hogy a rendszerváltó kormányok egyikének sem volt igazi érdeke a közrendre, és a közbiztonságra, mert ha lett volna, akkor nem lenne most miről írnom. Nem kéne demonstrálnunk a jogainkért, a megélhetésünkért!”

„2006 őszét követően jöttem rá, hogy nem érek annyit sem, mint egy kóbor kutya. Ugyanis az is gerinces. A politika és a semmiségi törvény – már korábban utaltam rá –, a becsületünkkel együtt ezt is elvette.” Hortobágyi felhívta Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter figyelmét, hogy a politika „minden erőszak, zsarolás, vagy kérés nélkül” ígért különböző kedvezményeket, amelyeket aztán – a 13. havi bérrel együtt – elvettek.

„Közben a munkafeltételek beszűkülnek. A technikai és anyagi háttér éppen, hogy elég a működésre, vagy sokszor elégtelen. Idén már lefelezték a testület éves költségvetését. Fizetésemelés? Üdülési csekk? Beiskolázási pótlék a gyereknek? Ugyan kérem! Itt parancsuralmi rendszer van. S a rendőrt megtanítják félelemből dolgozni. Mint amikor Önök nemrégiben meghatározták, hogy mindenki írja alá, hogy beleegyezik a megbízhatósági ellenőrzésekkel járó új hátrányokba. Aki nem ír alá, azt leszerelik…” A nyugdíjas rendőr az eltelt évekre visszatekintve közölte, ha előre tudja, hogy „még a nyugdíjban sem érzem majd magam biztonságban, hogy a Borkai-törvénnyel ott is korlátoznak, vagy elvehetik a nyugdíjamat visszamenőleg, és visszaterelhetnek a munkaerőpiacra valami jelentéktelen munkakörbe, kisebb jövedelemért, akkor sosem leszek rendőr!”

Ezek alapján tette fel a kérdést Hortobágyi István, Pintér Sándor vajon szégyelli-e magát, hogy 48 évesen a rendőrségtől nyugdíjba vonult. „Tudják, én 47 évesen döntöttem el, hogy elhagyom a pályát. A fenti zűrzavar mind belejátszott. Szolgálati éveim alatt több akut betegséget sikerült összeszednem. Ezért kérem Önöket, hogy jól gondolják át, mit terveznek! A rendőrségen ma a fiatalok pár év elteltével egymásnak adják a kilincset. Ma egy multinacionális cégnél egy áruházi kirakó is megkeres annyit, mint egy kezdő rendőr!”… „Summa summarum: az a kormányzat, amelyik szétzülleszti és ledegradálja az erőszakszervezetét, az ne számítson semmi jóra! Ne számítson arra, hogy erős lesz a rendvédelme. Hogy erős lesz a közrend és a közbiztonság! Egy erős közbiztonsághoz életerős, egészséges munkaerőre, kiszámítható életpályára, határozott és a testületet támogató jogi hátérre, kielégítő eszköz- és anyagi támogatásra van szükség.”

http://hvg.hu/itthon/20110411_rendorseget_szetzulleszto_kormanyzat_semm#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_4_11

Előzmény: rumcake (220)
rumcake Creative Commons License 2011.04.11 0 0 220

Most egy nyugdíjas suttyó fenyegeti Orbánékat - megérdemlik! -, és Sanyi bácsit is baszogatja... :-DDD

Ismét írt egy rendőr

Summa summarum: az a kormányzat, amelyik szétzülleszti és ledegradálja az erőszakszervezetét, az ne számítson semmi jóra!

(hvg.hu)

110 négyzetméteren pöffeszkedik a pénzünkből, de a nyugdíja összegét valahogy nem bírta leírni. Csak nem szégyelli?! :-DDD

rumcake Creative Commons License 2011.04.09 0 0 219

Ez sok mindent megmagyarázna, de elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ilyen esetet ennyi ideig titokban lehetne tartani...

Előzmény: Törölt nick (216)
rumcake Creative Commons License 2011.04.08 0 0 215

Eddig csak sejtettem, hogy Orbán – vagy valaki más? – az 1942-ben alapított Államvédelmi Központ mintájára hozta létre a Terrorelhárító Központot, most már tudom...

"1942. június végén megalakult az Államvédelmi Központ (ÁVK) elnevezésű állambiztonsági csúcsszerv, és vezetőjének a kormányzó július 1-jei hatállyal Újszászy Istvánt nevezte ki. Az új intézmény feladata a katonai, rendőri és csendőri nyomozó hatóságok munkájának koordinálása volt."

(SIPOS PÉTER: Újszászy István, a titokzatos tábornok)

Előzmény: Neocortex (214)
Neocortex Creative Commons License 2011.04.08 0 0 214

"A TEK első embere fogja vezetni a Terrorellenes Koordinációs Bizottságot, amely a kormánytagokból álló Nemzetbiztonsági Kabinetnek dolgozik alá. A bizottságban helyet kapnak a polgári és katonai titkosszolgálatok, az ORFK, az APEH-hel összevonandó Vám- és Pénzügyőrség, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ, valamint a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal képviselői."

Mi a szösz?

Előzmény: Neocortex (213)
Neocortex Creative Commons License 2011.04.08 0 0 213
rumcake Creative Commons License 2011.04.08 0 0 212

Persze, Orbán csak magának köszönheti az egészet. Nem csoda, hogy a szemkilövők vérszemet kaptak.

Az új kormány első és legfontosabb feladata lett volna a 2006-os rendőri atrocitások minden részletre terjedő kivizsgálása, a bűnösök szigorú megbüntetése, a rendőrség megtisztítása mindenkitől, akinek a kezéhez vér tapad.

Ehelyett, szánalmas maszatolás kezdődött, aminek nincs más célja, mint elfedni Orbánék valódi szándékát, ami nem más, mint megvédeni véreskezű pribékeket a felelősségre vonástól, és megtartani őket a rendőrség és a büntetés végrehajtás szervezetében. Szerintem, ennek okára az a legvalószínűbb magyarázat, hogy P. Sándor, manipulációval vagy zsarolással rákényszerítette akaratát Orbán Viktorra...

Előzmény: csillag100 (206)
csillag100 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 211

A Hiradóban hallottam, s vártam, hogy ismétlésnél mégegyszer meghallgassam, de többet nem játszották a 10 másodperces bevágást. A hirolvasó mondta be, a hírfolyamban.

Azt hittem rosszul hallok, felkaptam a fejem. Ez aznap volt talán mikor este interjuholták a Konyát a készenlétisek szakszervezetisét.

Előzmény: rumcake (209)
rumcake Creative Commons License 2011.04.08 0 0 209

"azt találta üzenni Orbánnak, hogy jobb, ha visszahuzza csápját, mert a fegyver náluk van"

Ez most komoly???!!!

Előzmény: csillag100 (206)
Vontod1975 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 208

Kis híján a rendőrökre szakadt a plafon Józsefvárosban

2011. április 07., csütörtök, 09:42 • Utolsó frissítés: 2011. április 07., csütörtök, 09:44

Leszakadt a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyik földszinti helyiségének mennyezete csütörtök reggel - értesült a Független Hírügynökség. Úgy tudni, az érintett irodában a térfigyelő szolgálat működik.

A hírügynökség információi szerint több négyzetméternyi területről van szó. A bent lévő rendőrök még időben félre tudtak ugrani, így senki sem sérült meg. Azt, hogy mekkora a kár, nem tudni, az irodát ellepte a por és a törmelék. A BRFK az esetről későbbre ígért tájékoztatást.

(Itt van beosztásban Bajusz Ferenc őrnagy)

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.08 0 0 207

Ó milyen érdekes véletlen egybeesés történt....

Megtörtént ez a kirohanás és a beszólás hogy a terroros fiúk csak lébecolnak, majd kicsivel után máris sikeres akció: véletlenül pont fegyverarzenált találtak Isaszegen, amivel nagyon nagy szolgáltatot tettek az uniónak, hiszen Gödöllő közelében van, s így jelentősen csökkentették az uniós rendezvények terror-kockázatát...

Lám-lám, milyen a sors... milyen igazságos a hamarosan alkotmányban rögzített Jóisten. Nem? Azonnan bebizonyította a csúnya fanyalgó libsiknek, hogy a terroros fiúkra nagy szükség van, kell nekik minden szép és jó, a luxus, hogy strammak legyenek, kondiban legyenek, ügyesek, vidámak legyenek és nem baj ha heréskednek nap mint nap, mert egy-egy ritka akciójuk is annyira hiper-értékes, hogy megéri így is...

Ehh ezek a csodálatos isteni véletlenek, ezektől szép az élet...

csillag100 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 206

Melyik volt, mert az a csaj aki, jobbik EP képvíselő jelöltje volt azt találta üzenni Orbánnak, hogy jobb, ha visszahuzza csápját, mert a fegyver náluk van. Az híszem ezek a Tettrekészek szervezeténél van.

Konya a volt rebiszeseknél, akik 2006.-ban a brutalitások főszereplője, s utánna a prémium felvevője, majd a birósági tárgyalásoknál a hamis tanuzok csapatát képvíseli.

Na azért lenne ott értelme egy kicsit körbenézni az állománynál is, hogy kik a felbújtók. Állítúlag sokan voltak a szervnél akik jobbikkal tartotta és tartanak kapcsolatot a mai napig.

Előzmény: Qputyin (203)
csillag100 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 205

Tudod ez azért van, mert a médiákok nem mindig a valóságot ismertetik a nagyérdemüvel amiről a topicok nyítódnak. Így mikor a sajtószabadság égisze alatt hazudozó médiákok lebuknak, akkor jőn az ellenvélemény és az olvtársak egymásnak ugranak és már senki nem is emlékszik, hogy ki tette ezt velük.

De hát a piac az piac, az ovasottságot meg csak szenzáció hoz az igazság és valóság közlése az nem kifizetendő.

Előzmény: Törölt nick (197)
Derek Creative Commons License 2011.04.07 0 0 204

Nem veszik vissza, az ilyen szervezeteknel fuggetlenul attol ki a fonok nem szeretik a kifele beszeloket,neki vege van a zsandaroknal.

Előzmény: Qputyin (202)
Qputyin Creative Commons License 2011.04.07 0 0 203

Olgánál most mondta egy szakszervezetes csóka, hogy 2001-ben a munka törvénykönyvéhez nyúlt a Fidesz, kísérteties hasonlósággal, mint most ahogy

a rendvédelmi szerveket meg akarják szivatni.

Fideszes kutyából nem lesz szalonna.

Qputyin Creative Commons License 2011.04.07 0 0 202

Majd ha Pintér már nem lesz és Orbán bukik, előléptetéssel visszaveszik.

Előzmény: Derek (198)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.07 0 0 201

Csak a hülye nem tudja, hogy ebben az országban minden így megy. Továbbra is...!

Csak azt nem értem, miért kell ezzel szegény miniszterelnökurat zaklatni, megvan neki a maga gondjabaja, dolga...

Ezzel Sándorminiszterurat kellene inkább zrikálni szerintem.

Erzsébeti Creative Commons License 2011.04.07 0 0 200

Kicsit talán vissza kellene jönni arról a piedesztálról ahová felhelyezed magad...

Nincs a zsarumelóban semmi különleges, főleg abban amit itt a rendőrség művel ilyen címszóval.

Talán le kellene tenni valamit az asztalra, és utána lehetne bármiről is beszélni.

Kicsit több a duma, és kevesebb a tett ezen a "kiemelkedő munka a rendőrmunka" dolgon.

Előzmény: dilis polizó (190)
Derek Creative Commons License 2011.04.07 0 0 198

Aki nem sokaig lesz rendor....

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.07 0 0 196

A nagy nekirohanásban elütötte?

csillag100 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 195

Azóta Hajdú János cáfolta az igazmondó orgánumot, és jelezte, hogy lejárató akció indúlt ellenük. A terepjáró autokat a kommandosok kapták bevetésekre munkaeszközként és nem a vezetöség furikázik vele. Bajusz őrnagyurat is megemlitette aki véleményét a cikk után alakitotta ki, ami természetesen hamis vádak alapján történt.

Előzmény: Törölt nick (175)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!