A fanyalgóknak: Isten szokta próbára tenni híveit:) A sok szarság, ami eddig történt az országban és országgal, mind próbatétel, amelyet Orbán és a fidesz ragyogóan kiállt:) Persze bajunk maradt bőven, de ezeken is felülkerekedünk:)
Elhatároztam, hogy addig nem halok meg, amíg egy rendes ünnepi műsort nem látok. :-) Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet érhetően és jelenkori módon feldolgozni ezt az ünnepkört. A rezsimtől függően tényleg csak az alternatív mozgásszínház és a kobzos között lehet ide-oda ugrálni? Középutat itt sem lehet találni?
Az egyik fiatal úgy nyilatkozott, hogy UFO-k jelentek meg a város fölött pénzt lobogtatva toborozták a statisztákat. A másik fiatal még azt is látta, hogy Elvis Presley megjelent az egyetemeken és személyesen agitált az UFO-k mellett.
1 001 e Ft megítélt vissza nem térítendő támogatás a "Vállalati CRM, értékesítési terület és internetes megjelenés (vállalati portál) kialakítása" a Starcast BP Kft-nél című KMOP-1.2.5.-09-2010-0207 azonosító számú pályázat keretében.
Nos ez a cég szervezte a statisztákat. Őket kellene megkérdezni, hogy ki a megrendelő.
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ünnepségen, ahol százezrek vesznek részt, 1500-2000 embernek fizetnének ezért. Szerintem ez is a ballibák szűkölésének agyréme.