Jó lett volna ha ezt közlöd :-(, megúszhattad volna a router beszerzést...
A gépek ezekszerint látják egymást. Dugd be a modemet és a hálózati interfészeknél jobbklikk a modem által létrehozott interfészrre és internet megosztása.
Nekem Telenor USB stick modemem van, ez nem tudom, hogy jót jelent-e?
Valszeg nem, mert a router telepítő lemezét nem tudom lefuttatni (azt kéri, hogy a WAN csatlakozóra kössem rá a modemet, ami USB modem esetén elég nehéz lenne).
A file megosztás megy (ezt is csak úgy tudtam elérni, hogy az XP hálózat telepítőjét futtattam mind a két gépen), viszont a netet nem tudom megosztani. Nagyon közel vagyok hozzá, hogy tökön szúrjam magam, mert már mindent megpróbáltam.
Valahogy a Windows 7 a zúristennek nem akar együttműködni az XP-vel.
Sziasztok, egy Windows XP-s és egy Windows 7-s gépet szeretnék összekapcsolni hálózattá USB híd kábellel (TnB Magic Copy) és egyszerűen nem tudom. (A file copy üzemmód megy.)
Az XP-s gépen úgy tűnik, hogy minden működik. A Windows 7-es gép eleinte letiltotta a network opciót, de egy fórumtársunk segítségével már eljutottam odáig, hogy XP kompatibilitási módban futtatva engedélyezi a network bekapcsolása menüpontot. Ennek ellenére a hálózati eszközök között nem jelenik meg. Továbbra is csak USB háttértárnak látszik.
Nem tudom eldönteni, hogy ez mégiscsak kompatibilitási probléma, vagy valami a Windows 7-es gépen nincs jól beállítva.
Van valakinek tippje vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?